Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Honkarakenne

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
25.8.
2022

Honkarakenteen H1-tulos oli odotuksiamme parempi, mutta heikentynyt kysyntäympäristö tulee arviomme mukaan aiheuttamaan ensi vuoden tulostasoon selvän pudotuksen. Olemme kuitenkin valmiita katsomaan arvostuksessa tuloskuopan yli ja näemme osakkeen tarjoavan kärsivälliselle sijoittajalle nykytasoilta positiivisen tuotto-odotuksen.

Analyysi
25.5.
2022

Ohjeistuksen palautus häivytti lyhyen aikavälin epävarmuutta ja vuodesta 2022 on tulossa Honkarakenteelle poikkeuksellinen toimintaympäristö huomioiden tulosmielessä kohtuullinen. Pidemmälle katsottaessa näkyvyys on rakenteellisesti lyhyt, mutta pidämme yhtiön tulevien vuosien arvonluontimahdollisuuksia hyvinä, eikä osaketta ole hinnalla pilattu.

Analyysi
2.3.
2022

Euroopan geopoliittisen tilanteen eskaloitumisella on selvä negatiivinen vaikutus myös Honkarakenteen liiketoimintaan ja olemme tehneet ennusteisiimme tuntuvia leikkauksia. Osakkeen arvostus on painettu roiman kurssilaskun myötä hyvin alas ja näemmekin tuotto/riski-suhteen nykykurssilla selvästi positiivisena.

Analyysi
17.2.
2022

Honkarakenteen H2 sujui isossa kuvassa odotustemme mukaisesti, mutta kuluvana vuonna yhtiön tuloksenteko tulee olemaan edelleen paineessa etenkin korkeista raaka-ainekustannuksista johtuen. Suhteessa tulospotentiaalin osake ei ole kallis ja näemme arvostustason kannustavan yhä osakkeen omistamiseen.

Analyysi
25.11.
2021

Honkarakenteen kysyntäympäristössä on ollut nähtävissä syksyn aikana pientä rauhoittumista alkuvuoden poikkeuksellisen vahvalta tasoltaan, mutta arviomme mukaan kauppa käy edelleen hyvin. Lyhyen aikavälin riskitekijöistä huolimatta näemme osakkeen tuotto/riski-suhteen edelleen houkuttelevana.

Analyysi
21.9.
2021

Honkarakenne on tehnyt viime vuosina operatiivisessa suorittamisessaan merkittävän tasokorjauksen ja selkeät kysyntäajurit yhdessä yhtiön oman kannattavuusparannuspotentiaalin kanssa tarjoavat myös lähivuosille vahvat tuloskasvunäkymät. Tuloskasvusta, korkeasta osinkotuotosta ja kertoimien nousuvarasta muodostuva vuotuinen tuotto-odotus asettuu arviomme mukaan yli 20 % tasolle ja näemme osakkeen tuotto/riski-suhteen erittäin hyvänä.

Honkarakenne

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas