Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Honkarakenne

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
9.12.
2022

Rakennusalan vuosi on ollut markkinahaasteiden sävyttämä. Sotatilanne johti kustannuspaineiden väliaikaiseen jatkumiseen, materiaalien saatavuus heikentyi sekä taloudellisen tilanteen epävarmuus lisääntyi.

Analyytikon kommentti
17.8.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen vertailukaudesta, mutta arvioimme yhtiön kannattavuuden ja tuloksen tekemisen kärsineen edelleen korkeista raaka-ainehinnoista.

Analyytikon kommentti
27.5.
2022

Rakennusalan alkuvuosi on ollut markkinahuolien sävyttämä. Geopoliittisen tilanteen eskaloituminen on johtanut kustannuspaineiden vahvistumiseen, materiaalien saatavuuden heikentymiseen sekä epävarmaan taloudelliseen aktiviteettiin.

Analyytikon kommentti
25.5.
2022

Ohjeistuksen palautus häivytti lyhyen aikavälin epävarmuutta ja vuodesta 2022 on tulossa Honkarakenteelle poikkeuksellinen toimintaympäristö huomioiden tulosmielessä kohtuullinen.

Analyytikon kommentti
2.3.
2022

Tarkistamme Honkarakenteen tavoitehinnan laskeneita ennusteita sekä toimintaympäristön kohonneita riskejä heijastellen 5,2 euroon (aik. 7,00 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen.

Analyytikon kommentti
14.2.
2022

Ennustamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen hyvässä kysyntäympäristössä H2:lla vahvasti, mutta odotamme oikaistun liikevoiton jääneen vertailukauden alapuolelle verrattain laaja-alaisista kustannuspaineista johtuen.

Analyytikon kommentti
17.12.
2021

Honkarakenne julkaisi torstaina strategiapäivityksen vuosille 2022-2024.

Analyytikon kommentti
25.11.
2021

Honkarakenteen kysyntäympäristössä on ollut nähtävissä syksyn aikana pientä rauhoittumista alkuvuoden poikkeuksellisen vahvalta tasoltaan, mutta arviomme mukaan kauppa käy edelleen hyvin.

Honkarakenne

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas