Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Kemira
5408 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 11.72 ALIN 11.62 VAIHTO (KPL) 54 296
MYYNTI 11.74 YLIN 11.75 VAIHTO (VAL) 0,635 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

17
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Yhtiökuvaus

Kemira on globaali kemianyhtio, joka palvelee asiakkaita runsaasti vetta kayttavilla teollisuudenaloilla. Kilpailuetumme perustuu asiakkaiden prosessi- ja resurssitehokkuutta seka laatua parhaiten tukeviin tuotteisiin ja asiantuntemukseen. Keskitymme massa- ja paperi-, oljy- ja kaasuteollisuuteen seka veden kasittelyyn. Vuonna 2019 Kemiran liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa ja henkiloston maara yli 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssa.

Miksi sijoittaa Kemiraan:

1. Kannattavaa kasvua

Operatiivinen kayttokate parani +27 % ja operatiivinen liikevoitto +29 % vuonna 2019 

2. Houkutteleva osinko

Vakaa osinko ja kilpailukykuinen osinkotuotto. 

3. Vastuullinen sijoituskohde

Tavoite olla hiilineutraali vuoteen 2045 mennessa

Katso Kemiran sijoittajasuhdejohtaja, Mikko Pohjalan, haastattelu vuoden 2020 ensimmaisen neljanneksen tuloksesta: 

(.pdf)

(.pdf)

(.pdf)

Tilaa Kemiran tiedotteet

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: inderes_qa
19.12.
2017

Jari Rosendahlin ROASTissa hän sivulauseessa sanoi, että ROE:ta rasittaa taseessa oleva 0,5 Mrd€ liikearvo, koska sitä ei enää nykyaikana voi/saa poistaa. Miten toimii nykyisin liikearvo ja sen siivoaminen taseesta?

Tyyppi: inderes_qa
17.11.
2017

Hyvä; Mikael piensijoittajan asialla! Minua ärsyttää joidenkin suurten yhtiöiden nuiva suhtautuminen pienomistajiin.

Tyyppi: inderes_qa
3.9.
2017

Pörssiyhtiöistä ainakin Stora Enso, Kemira ja UPM-Kymmene ovat epäsuorasti mukana Olkiluoto 3:ssa Pohjolan Voima -osakkuuksiensa kautta. Nyt TVO ja Areva kiistelevät oikeudessa miljardiluokan korvauksista voimalan viivästymisestä johtuen, ja siellä TVO on ottanut jo erävoittoja osapäätöksissä. Kysymys kuuluu: mikäli Areva (ja Siemens) joutuvat maksamaan TVO:lle korvauksia Olkiluoto 3:n viivästymisestä, onko päätöksellä vaikutusta epäsuoraa omistusta omaavien pörssiyhtiöiden toimintaan esimerkiksi rahavirran muodossa?

Tyyppi: inderes_qa
22.8.
2017

Viime aikoina on puhuttu Kemirasta mahdollisena yritysostokohteena. Kuinka mahdollisena näette, että Kemira olisi seuraavia ostokohteita pörssistä?

Tyyppi: inderes_qa
21.8.
2017

Kemiralla on useita kilpailijoita, joista jotkut ovat myös Kemiran asiakkaita,

Pääsevätkö kilpailijat menemään kovin helposti Kemiran ohi ?

 

Tyyppi: inderes_qa
26.7.
2017

Moi, Kemira on analysoitu 21.7., tavoitehinnaksi laitettu 11,50, kyseisen päivän kurssi on ollut jo reilusti alle 11 e ja kuitenkin VÄHENNÄ-suositus. Miksiköhän? Ymmärrän hyvin, että ruudulla ilmoitetut kurssit ja suositukset ei aina kulje käsi kädessä, koska kurssit muuttuu jatkuvasti ja suosituksia ei joka päivä päivitetä. Kemiran tapauksessa kuitenkin vaikuttaa, että suositus ja kurssi eivät ole loogisia päivämäärällä 21.7. Onko suositushinta oikein? 

Kemira

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Kemira lyhyesti

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Kilpailuetumme perustuu asiakkaiden prosessi- ja resurssitehokkuutta sekä laatua parhaiten tukeviin tuotteisiin ja asiantuntemukseen. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaasuteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2019 Kemiran liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä yli 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.kemira.fi