Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kesko

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

3
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
11.1.
2021

Diplomi-insinööri, eMBA Riikka Joukio on nimitetty johtajaksi ja Keskon konsernijohtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet. Joukio aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.8.2021.

Analyytikon kommentti
22.12.
2020

Kesko kävi maanantaina järjestämässään analyytikkopuhelussa tarkemmin läpi eri segmenttien viimeaikaista kehitystä ennen hiljaisen periodin alkamista.

Tiedotteet
18.12.
2020

Kesko Oyj:n hallitus on 17.12.2020 hyväksynyt päivitetyn tiedonantopolitiikan, jossa kuvataan keskeiset toimintaperiaatteet, joita Kesko noudattaa sijoittajaviestinnässään ja taloudellisessa raportoinnissaan. Päivitetty tiedonantopolitiikka tulee voimaan 1.1.2021. Keskeiset muutokset tiedonantopolitiikassa koskevat niin kutsuttua hiljaista jaksoa ja sijoittajauutistiedotekategoriaa.

Analyytikon kommentti
14.12.
2020

Kesko kertoi aamulla marraskuun myyntiluvut ja kokonaisuutena myynti kasvoi vertailukelpoisesti 2,9 % 875,0 MEUR:oon. Myynnin kehitys oli kokonaisuutena lähellä odotuksiamme. Päivittäistavarakaupan myynti jäi hieman odotuksistamme, mutta Rakentamisen ja talotekniikan myynti oli odotuksiamme vahvempaa.

Tiedotteet
14.12.
2020

Kesko-konsernin myynti oli marraskuussa 2020 yhteensä 875,0 milj. euroa ja se vahvistui vertailukelpoisesti edellisestä vuodesta.

"Keskon myynti kasvoi marraskuussa vertailukelpoisesti 2,9 %. Myynti K-ruokakaupoille kasvoi päivittäistavarakaupassa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa kasvu oli vahvaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Autokaupan myynti laski, mutta erityisesti sähköautojen kysyntä kasvoi", Keskon pääjohtaja Mikko Helander sanoo.

InderesTV
4.12.
2020

Kesko on hyvä esimerkki siitä, millainen merkitys yhtiön johdolla on menestyksessä. Anttilan alennusmyynti on vain muisto enää, kun toimitusjohtaja Mikko Helanderin käsien alla Keskosta on rakennettu erittäin laadukas yhtiö. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Inderes analyysi
3.12.
2020

Kesko järjesti eilen pääomamarkkinapäivän, jossa eri segmenttien kasvustrategioita ja realisoimatonta potentiaalia käytiin tarkemmin läpi. Emme tehneet tilaisuuden perusteella ennustemuutoksia, mutta luottamuksemme pidemmän aikavälin tuloskasvunäkymään on vahvistunut. Nykyhinnalla Keskon pitkän aikavälin tuotto-odotus ylittää tuottovaatimuksemme, jota laskee yhtiön vahva historiallinen suoriutuminen sekä matalat korko-odotukset.

Analyytikon kommentti
3.12.
2020

Kesko järjesti eilen pääomamarkkinapäivän, jossa eri segmenttien kasvustrategioita ja realisoimatonta potentiaalia käytiin tarkemmin läpi. Emme tehneet tilaisuuden perusteella ennustemuutoksia, mutta luottamuksemme pidemmän aikavälin tuloskasvunäkymään on vahvistunut.

Analyytikon kommentti
2.12.
2020

Kesko kertoi eilen pörssin sulkeuduttua uudet keskipitkän ajan taloudelliset tavoitteensa, jotka nousivat vertailukelpoisen liikevoitto-%:n osalta 5,5 %:iin (aik. 5,0 %) ja vertailukelpoisen sidotun pääoman tuoton osalta 12,5 %:iin (aik. 11,0 %).

Tiedotteet
1.12.
2020

Kesko Oyj:n hallitus on hyväksynyt konsernille uudet keskipitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet.

Kesko

Kesko lyhyesti

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti (pro forma) oli noin 13 mrd. euroa vuonna 2019. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 43 000 henkeä.

Keskon osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä.