Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Martela
3078 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.24 ALIN 2.23 VAIHTO (KPL) 4 769
MYYNTI 2.30 YLIN 2.35 VAIHTO (VAL) 0,011 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

7
Tou
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
30.3.
2020

Martela julkaisi viime perjantaina odotustemme mukaisen negatiivisen tulosvaroituksen, jossa se perui aikaisemman 7.2. antamansa 2020-ohjeistuksen. Aikaisemmin yhtiö oli ohjeistanut arvioivansa liikevaihdon ja liiketuloksen vuonna 2020 paranevan hieman edellisvuotisesta.

Tyyppi: stock_exchange_release
27.3.
2020

Martela Oyj arvioi 7.2.2020 julkaistussa tilinpäätöstiedotteessaan liikevaihdon ja liiketuloksen vuonna 2020 olevan edellisvuotista hieman korkeampi.

Yhtiö arvioi nyt, että käynnissä oleva koronaviruspandemia on selvästi heikentänyt näkymiä kaikilla markkina-alueilla ja on erittäin epätodennäköistä, että yhtiön aiemmin antama ohjeistus toteutuu.

Martela peruu 7.2.2020 antamansa näkymät vuodelle 2020 johtuen koronaviruspandemian arvioitujen vaikutusten seurauksista.

Tyyppi: news
23.3.
2020

Laskemme Martelan tavoitehinnan 2,0 euroon (aik. 3,20 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksemme. Koronakriisi iskee Martelan liiketoimintaan arviomme mukaan rajusti ja yhtiössä tarvitaan nyt nopeita ja mittavia sopeutustoimia, jotta yhtiö ei ajaudu kriisiin.

Tyyppi: company_report
20.3.
2020

Koronakriisi iskee Martelan liiketoimintaan arviomme mukaan rajusti ja yhtiössä tarvitaan nyt nopeita ja mittavia sopeutustoimia, jotta yhtiö ei ajaudu kriisiin. Martela on jo ryhtynyt merkittäviin sopeutustoimiin ja niiden onnistumisen todennäköisyyttä nostavat liiketoimintamallin mahdollistamat nopeat säästöt ja se, että yhtiö selvisi 2008-2009 finanssikriisistä suhteellisen vähäisin vaurioin. Osakkeessa voi olla tilanteen normalisoituessa merkittävää nousupotentiaalia, mutta lyhyen aikavälin tuloskehitykseen liittyvän korkean epävarmuuden takia säilytämme varovaisen suosituksemme.

Tyyppi: news
19.3.
2020

Martela tiedotti tänään torstaina aamulla aloittavansa henkilöstön lomautukset Suomen yksiköissä ja sopeuttavansa toimintaansa muissa maissa. Koronaviruksen negatiiviset vaikutukset yleiseen markkinatilanteeseen ovat yhtiön mukaan ollut merkittäviä.

Tyyppi: stock_exchange_release
19.3.
2020

Koronaviruksen negatiiviset vaikutukset yleiseen markkinatilanteeseen on ollut merkittävä. Tästä syystä Martela sopeuttaa toimintaansa vastaamaan nopeasti muuttuneita olosuhteita ja lomauttaa henkilöstöään Suomessa. Lomautusten kesto vaihtelee liiketoiminnasta ja työtehtävästä riippuen, ollen enintään 90 päivää. Suomessa tapahtuvien lomautusten lisäksi Martela tulee sopeuttamaan toimintaansa myös muissa maissa.

Lomautusten lisäksi Martela jatkaa aikaisemmin ilmoitetun neljän miljoonan euron säästöohjelman läpiviemistä ja tuottavuuden parantamista.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.3.
2020

MARTELA OYJ             PÖRSSITIEDOTE                      13.3.2020 


Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan hallituksen puheenjohtajaksi uudelleen Heikki Martelan ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Katarina Mellströmin. Martelan palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Heikki Martela ja jäseniksi Jan Mattsson ja Katarina Mellström. Martelan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Johan Mild ja tarkastusvaliokunnan jäseniksi Eero Martela ja Anni Vepsäläinen.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.3.
2020

Martela Oyj, Pörssitiedote 13.3.2020, kello 16:30


Tyyppi: stock_exchange_release
6.3.
2020
Martela Oyj:n vuoden 2019 vuosikertomus on julkaistu suomen- ja englanninkielisenä.


Katsaus sisältäen hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu yhtiön kotisivuilla www.martela.fi sekä tämä tiedotteen liitteenä.

Tyyppi: company_report
10.2.
2020

Odotamme Martelan liikevaihdon kasvavan hieman kuluvana vuonna ja lähivuodet Ruotsin ja Norjan hyvän kehityksen jatkuessa. Kannattavuus tulee arviomme mukaan liikevaihdon pienen kasvun aiheuttaman skaalautuvuuden ja yhtiön 4 MEUR:n säästöohjelman myötä nousemaan voitolliseksi kuluvana vuonna. Markkinoiden odotukset Martelan kehitykselle ovat pidempään jatkuneen heikon kehityksen myötä matalalla ja tämä heijastuu osakkeen arvostustasoon, joka ei ole korkea.

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Martela lyhyesti

Martela on vuonna 1945 perustettu työtilojen ja julkisten tilojen sisustusratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys ja Pohjoismaissa yksi alansa suurimpia. Yhtiö on ollut listattuna Helsingin pörssiin vuodesta 1986. Martelan laajan tuote- ja palvelukokonaisuuden avulla luodaan käyttäjälähtöiset ratkaisut erilaisiin työ- ja oppimisympäristöihin koko näiden elinkaaren ajaksi. Martelan tarjonta, kalusteiden lisäksi, kattaa mm. erilaisia määrittely-, suunnittelu-, muutto-, kierrätys- ja huoltopalveluita.