Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
QPR Software
1932 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 2.02 ALIN 2.02 VAIHTO (KPL) 2 599
MYYNTI 2.06 YLIN 2.14 VAIHTO (VAL) 0,005 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Tulevat tapahtumat

30
Hei
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
11.2.
2016

Kilpailun kiristyminen kansainvälisillä markkinoilla ja erityisesti prosessien mallinnuksen ja suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoissa heikensi QPR:n kasvua vuonna 2015. Prosessianalyysi -ohjelmistojen kasvunäkymät ovat hyvät, mutta kyseessä on vielä uusi ohjelmistokategoria.

Tyyppi: video
12.3.
2015

"Ohjelmistoissa suurin kasvumahdollisuus on kansainvälisessä jakelussa. Asiantuntijapalveluissa Suomen markkinalla on tilaa kasvuun, sillä toiminnankehityspalveluiden markkina on kooltaan noin 10 kertaa ohjelmistomarkkinan kokoinen."

Tyyppi: video
31.7.
2014

Inderesin analyytikko Petri Aho haastattelee QPR Software toimitusjohtaja Jari Jaakkolaa yhtiön Q2/2014 raportista ja näkymistä.

QPR Software

QPR lyhyesti

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja. QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaille näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeat päätökset. Toiminta-aikanamme QPR on myynyt yli miljoona ohjelmistolisenssiä, jotka ovat käytössä 2 000 organisaatiossa.