Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

QPR Software

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
11.2.
2016

Kilpailun kiristyminen kansainvälisillä markkinoilla ja erityisesti prosessien mallinnuksen ja suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoissa heikensi QPR:n kasvua vuonna 2015. Prosessianalyysi -ohjelmistojen kasvunäkymät ovat hyvät, mutta kyseessä on vielä uusi ohjelmistokategoria.

InderesTV
12.3.
2015

"Ohjelmistoissa suurin kasvumahdollisuus on kansainvälisessä jakelussa. Asiantuntijapalveluissa Suomen markkinalla on tilaa kasvuun, sillä toiminnankehityspalveluiden markkina on kooltaan noin 10 kertaa ohjelmistomarkkinan kokoinen."

InderesTV
31.7.
2014

Inderesin analyytikko Petri Aho haastattelee QPR Software toimitusjohtaja Jari Jaakkolaa yhtiön Q2/2014 raportista ja näkymistä.

QPR Software

QPR lyhyesti

QPR Software Oyj tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessien louhinnan sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja. QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) on perustettu vuonna 1991.