Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Springvest

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
1.12.
2022

Springvest Oyj
Yhtiötiedote 1.12.2022 klo 13:40  

 

Springvest Oyj:n osakkeen markkinatakaus päättyy

Springvest Oyj:n ja Lago Kapital Oy:n välinen LP-markkinatakaussopimus päättyy 1.1.2023.

Springvestin omistajamäärä on kehittynyt positiivisesti ja yhtiö arvioi, että osakkeen likviditeetti on riittävä ilman LP-markkinatakaustoimintaa. 

 

Lisätietoja

Analyytikon kommentti
7.11.
2022

Springvest antoi tulosvaroituksen, joka ei markkinan olosuhteiden kehitys huomioiden ollut meille täysi yllätys. Yhtiö kamppailee heikentyvän markkinan kanssa, jossa nähdäksemme sekä rahoituksen tarjonta että portfolion exit-mahdollisuudet ovat syklisesti heikot.

Analyysi
5.11.
2022

Springvest antoi tulosvaroituksen, joka ei markkinan olosuhteiden kehitys huomioiden ollut meille täysi yllätys. Yhtiö kamppailee heikentyvän markkinan kanssa, jossa nähdäksemme sekä rahoituksen tarjonta että portfolion exit-mahdollisuudet ovat syklisesti heikot. Laskimme ennusteitamme edelleen varovaisempaan skenaarioon. Springvestin pitkän aikavälin potentiaaliin nähden laskenut arvostus alkaa jo näyttää varovaisen houkuttelevalta. Emme toisaalta näe nykyisessä markkinaympäristössä riittäviä kurssiajureita päivitetyn osien summan (5,2 €/osake) saavuttamiseksi.

Tiedotteet
4.11.
2022

Sisäpiiritieto

Sisäpiiritieto: Springvest Oyj alentaa näkymiään tilikaudelle 2022

Springvest Oyj alentaa näkymiään tilikaudelle 2022, sillä lisääntynyt epävarmuus markkinoilla on johtanut joidenkin syksylle 2022 suunniteltujen rahoituskierrosten siirtymiseen eteenpäin. Suurempien rahoituskierrosten onnistumista tukevat, toisella vuosipuoliskolla aloitetut investoinnit mm. uusasiakashankintaan ja asiantuntijapalveluihin rasittavat myös kannattavuutta.

inderesTV
12.9.
2022

Springvest – Päivi Malinen, Toimitusjohtaja

inderesTV
12.9.
2022

Maanantain teemana toimivat Rahoitus ja First North.

Analyytikon kommentti
8.9.
2022

Springvestin osakkeesta irtosi keskiviikkona osinko, jota yhtiö maksaa 0,20 euroa osakkeelta. Päivitämme osingon irtoamisen myötä tavoitehintamme 5,9 euroon (aik. 6,1 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksen.

Analyysi
7.9.
2022

Springvestin osakkeesta irtosi keskiviikkona osinko, jota yhtiö maksaa 0,20 euroa osakkeelta. Muilta osin näkemyksemme yhtiön tilanteesta on edellisen yhtiöraporttimme mukainen. Emme näe nykyisessä markkinaympäristössä riittäviä todennäköisyyksiä merkittäville positiivisille exit-tapahtumille, jotka toimisivat kurssiajureina osien summan saavuttamiseksi.

Tiedotteet
7.9.
2022

Springvest Oyj
Yhtiötiedote 7.9.2022 klo 10:00

 

Springvest Oyj:n hallitus on päättänyt osingonjaosta

Analyytikon kommentti
23.8.
2022

Springvestin H1 oli operatiivisesti moitteeton kun kerätty rahoitus, sijoituspalvelutoiminnan tuotot ja kannattavuus vahvistuivat vaikeassa markkinassa.

Springvest

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas