Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Stora Enso

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
22.7.
2021

Toistamme Stora Enson vähennä-suosituksemme ja 15,50 euron tavoitehintamme.

Analyytikon kommentti
21.7.
2021

Stora Enso julkisti Q2-raporttinsa tänään kello 8.30. Q2-tulos ylitti odotetusti reippaasti alhaiset vertailuluvut, mutta syklisten segmenttien väkivahva vedon myötä yhtiö hakkasi myös kaikki ennusteet.

Analyytikon kommentti
20.7.
2021

Stora Enson ja Metsä Boardin ruotsalainen kilpailija pakkausmateriaaliyhtiö Billerud julkisti tänään aamulla Q2-tuloksensa, joka osui operatiivisen suorituksen osalta täsmälleen konsensuksen odotuksiin.

Analyytikon kommentti
15.7.
2021

Stora Enso julkistaa keskiviikkona noin kello 8:30 Q2-numeronsa, joiden odotetaan ylittävän operatiivisesti vaisut vertailuluvut selvästi useiden tuoteryhmien erinomaisen markkinan siivittämänä. Ohjeistuksensa kuluvan vuoden oikaistun liikevoiton kasvusta Stora Enso toistanee, mutta ohjeistus ei matalan vertailuluvun ja osakkeeseen ladattujen isojen tulosparannusodotusten takia valoa sijoittajille juuri tarjoa.

Analyytikon kommentti
6.7.
2021

Perusteollisuudessa, jossa oman pääoman vastineena on paljon kiinteää omaisuutta, tasepohjainen P/B-luku on yleensä hyvä tunnusluku sijoittajille seurattavaksi etenkin, kun sitä suhteutetaan pääoman tuottoon. Tämä perustuu pitkälti siihen, että tuntuva osa perusteollisuusyhtiöiden liiketoiminnan arvosta on niiden tuotantolaitoksissa, joiden arvoa osakekurssien tulisi myös heijastella pitkällä aikavälillä.

Analyytikon kommentti
28.5.
2021

Stora Enso tiedotti eilen, että yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen Saksassa sijaitsevan Sachsenin tehtaan myynnistä sveitsiläiselle perheyritykselle Model Groupille.

Analyytikon kommentti
27.5.
2021

Metsäyhtiöiden vuosien 2021-2022 konsensusennusteet lähtivät nousuun jo pahimmat koronapelot hälventäneen Q1’20 tuloskauden jälkeen, mutta viime aikoina ennusteiden nousuvauhti on ollut etenkin vuoden 2021 osalta kiihtymään päin.

Analyytikon kommentti
26.4.
2021

Toistamme Stora Enson vähennä-suosituksemme ja tarkastamme yhtiön Q1-raportin jälkeen tekemiämme pieniä ennustenostoja peilaten tavoitehintamme 15,50 euroon (aik. 15,00 euroa). Osakkeen korkea tulosarvostus neutraloi mielestämme tuloskasvun 12 kk tähtäimellä.

Analyytikon kommentti
23.4.
2021

Stora Enso julkisti Q1-raporttinsa aamulla. Q1-tulos ylitti odotetusti reippaasti alhaiset vertailuluvut ja oli hieman ennusteitamme parempi operatiivisesti.

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Stora Enso aloittaa yt-neuvottelut Kvarnsvedenin ja Veitsiluodon tehtaiden henkilöstön kanssa suunnitelmasta lopettaa sellun ja paperin tuotanto pysyvästi molemmilla tehtailla.

Stora Enso