Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Stora Enso

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
9.9.
2022

Stora Enso vahvistaa yrityskaupalla huomattavasti asemiaan Euroopan aaltopahvipakkausmarkkinoilla. Kasvu ei synny kuitenkaan ilmaiseksi. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

inderesTV
29.7.
2022

Metsäsektorilla on päästy todistamaan ennätystuloksia näkymien yhä arveluttaessa. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi metsäsektorin kuulumisia. Haastattelijana Aaro Vasama.

inderesTV
22.7.
2022

Analyytikko Antti Viljakainen käy Stora Enson Q2-tulosta läpi livessä.

inderesTV
16.6.
2022

Metsämarkkinan syklisyys näyttää parempaa puoltaan, mistä yhtiöt myös ottavat kaiken ilon irti. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

inderesTV
3.5.
2022

UPM:n, Stora Enson ja Metsä Boardin hyvä vire sen kuin kestää. Mikään puu ei kuitenkaan kasva taivaaseen asti. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

inderesTV
28.4.
2022

Analyytikko Antti Viljakainen käy Stora Enson tulosta läpi livessä.

inderesTV
30.3.
2022

Paperiliiketoiminta ei ole kuulunut enää aikoihin Stora Enson strategian ytimeen, mitä suunnitelma 4 paperitehtaan myynnistä alleviivaa entisestään. Löytyykö Stora Enson tehtaille ostajia, ja olisiko UPM potentiaalinen ostajakandidaatti?

inderesTV
31.1.
2022

Stora Enson markkinatilanne on vahva ja räväkkä tuloskasvu jatkuu vielä vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon läpi. Toisaalta riski syklisen huipun lähestymisestä on mielestämme edelleen turhan iso. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

inderesTV
28.1.
2022

Analyytikko Antti Viljakainen käy läpi Stora Enson Q4'21 -tulosta livenä.

inderesTV
20.1.
2022

Suomalaiset metsäyhtiöt ovat läpikäyneet huomattavan muodonmuutoksen, jonka onnistuminen ei ollut mikään läpihuutojuttu. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Stora Enso