Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Roni Peuranheimo

Roni Peuranheimo

Analyytikko

Lisätiedot
Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
15.9.
2022

Tecnotree on viime vuosien aikana sinetöinyt paluunsa kriisiyhtiöstä kannattavan kasvun yhtiöksi. Kasvu on kuitenkin sitonut taseeseen merkittävästi käyttöpääomaa saamisten muodossa ja tulevina vuosina yhtiön tuleekin todistaa kassavirtaprofiilinsa kestävä parantuminen.

Analyysi
5.8.
2022

Tecnotreen Q2-luvut jäivät odotuksistamme niin liikevaihdon kuin tuloksenkin osalta. Yhtiö antoi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan myös ohjeistuksen, joka oli kuitenkin ennusteisiimme nähden varovainen.

Analyysi
2.5.
2022

Tecnotree julkaisi perjantaina Q1-raporttinsa. Pitkän aikavälin kasvun, kilpailukyvyn ja täten arvonluonnin varmistamiseksi tehtävät investoinnit ovat strategisesti oikeita liikkeitä lyhyellä aikavälillä osumia ottavasta kannattavuudesta huolimatta. Emme pidä osaketta kalliina. 

Analyysi
28.2.
2022

Viimeisten vuosien aikana Tecnotree on todistanut sekä toimintamallinsa tehokkuuden että teknologisen kilpailukykynsä. Yhtiön pidemmän aikavälin arvonluontinäkymä on hyvä, eikä osake ole erityisen kallis. 

Analyysi
3.12.
2021

Tecnotreen pidemmän aikavälin arvonluontinäkymä ei ole muuttunut ja samat sanat pätevät myös arvioomme yhtiön käyvästä arvosta. Hinta on kuitenkin jälleen laskenut, minkä perässä vuotuinen tuotto-odotus on kivunnut erinomaiseksi.

Analyysi
1.11.
2021

Tecnotree julkaisi perjantaina odotuksiimme oivasti täsmänneen Q3-raportin. Yhtiön pidemmän aikavälin tuloskasvunäkymä on hyvä, eikä osakkeen hinta tähän suhteutettuna ole liian korkea. Viimeaikainen kurssinousu on kuitenkin ollut ennustenostojamme rivakampaa, mikä on johtanut vuotuisen tuotto-odotuksen laskuun. 

Analyysi
12.10.
2021

Viimeisen kuukauden aikana Tecnotree on edennyt uusasiakashankinnassaan sekä päässyt lopullisesti irti kasvumahdollisuuksia osin rajoittaneesta saneerausohjelmasta. Näkemyksemme yhtiön todellisesta arvosta ei ole muuttunut, mutta laskeneen markkinahinnan myötä näemme vuotuisen tuotto-odotuksen kohonneen erinomaiseksi. 

Analyysi
13.8.
2021

Tecnotree julkaisi eilen odotuksiamme paremman Q2-raportin. Yhtiön lyönti on hyvää, sillä samaan aikaan kyetään sekä kasvamaan kannattavasti että toteuttamaan suorituskykyä vahvistavia investointeja. Toteutetun rahoitusjärjestelyn myötä strateginen liikkumatilaa kasvaa, mikä parantaa jo ennestään hyvältä näyttänyttä pidemmän aikavälin näkymää.

Analyysi
31.5.
2021

Tecnotreen tarjoaman kysyntäajurit ovat terveitä, eikä yhtiön oman kilpailu- tai investointikyvyn tulisi rajoittaa kasvumahdollisuuksiin tarttumista. Pidämme osakkeen arvostusta edelleen perusteettoman matalana ja tarjolla olevaa tuotto/riski-suhdetta erittäin houkuttelevana.

Analyysi
30.4.
2021

Tecnotreen eilen julkaisema Q1-raportti oli kauttaaltaan odotuksiamme parempi. Yhtiö kykenee samaan aikaan sekä kasvamaan kannattavasti että vahvistamaan tuloksenteko- ja kilpailukykyään strategian mukaisilla investoinneilla. Näiden tekijöiden sekä toimialan terveiden ajureiden yhdistelmä tekee yhtiön sijoittajatarinasta mielestämme erittäin mielenkiintoisen.

Tecnotree

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas