Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
4.5.
2018

Mitä tapahtuu jos ei hyväksy Tecnotreen ostotarjousta?

Inderes Q&A
23.4.
2018

Mihin perustatte oletuksen, että ostotarjous kariutuisi, jos ostaja ei saa yli 90 %:a? Ostajalla on jo noin 20 % yrityksestä ja ilmeisesti läjä Tecnotreen velkoja, niin lienee todennäköisempää, että lunastaa kaikki osakkeet, joita ostotarjouksella saa. Mielenkiintoisempi kysymys on, että mitä tämän jälkeen tapahtuisi (jos saisi esim. 85 %:n omistuksen)?

Inderes Q&A
11.4.
2018

Hei! Piensijoittajan mielipiteeni Tecnotreen hallituksen päätöksestä suosittaa ostotarjouksen hyväksyntä on jokseenkin epäilyttävä? Ratkaisu vaikuttaa hiukan hätäiseltä ja nopealta yrityksen nykytilanteen huomioiden. Voisitteko kertoa oman mielipiteenne Tecnotree Oyj:n mahdollisesta myynnistä? Olisiko mahdollisesti joku muu ratkaisu mahdollinen? Millainen on näkemyksenne Tecnotreen tulevaisuudesta?

Inderes Q&A
12.4.
2017

Mahtaako tuo Tecnotree joskus nousta tuosta 0,1 euron kuopasta. Indeksi on yli 9 tuhannen ja Tecnotreeta saa 10 sentilla. Mika on firman kohtalo, mahtaisiko joku Aasian operattori tehda 11 sentin ostotarjouksen kaikista osakkeista. Nordea Pankki naytti kylla lisanneen omistustaan 50 prosentilla eli onkohan jotain positiivisia tulosvaroituksia tulossa jonkun kvartaalin paasta.

Tecnotree

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas