Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Roni Peuranheimo

Roni Peuranheimo

Analyytikko

Lisätiedot
Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Analyytikon kommentti
18.10.
2022

Odotamme yhtiöltä maltillista yksinumeroista kasvua ja tuloksen jäävän vertailukauden vahvalta tasolta, kun kannattavuuteen kohdistuu painetta monelta suunnalta. Raportissa kiinnostuksen kohteena ovat myyntisaamisten kehittyminen sekä tulevaisuuden näkymät ja kaikki toimintaympäristöön liittyvät kommentit.

Analyytikon kommentti
15.9.
2022

Tecnotree on viime vuosien aikana sinetöinyt paluunsa kriisiyhtiöstä kannattavan kasvun yhtiöksi. Kasvu on kuitenkin sitonut taseeseen merkittävästi käyttöpääomaa saamisten muodossa ja tulevina vuosina yhtiön tuleekin todistaa kassavirtaprofiilinsa kestävä parantuminen.

Analyytikon kommentti
13.9.
2022

Tarkastelimme seuraamiemme teknologiayhtiöiden arvostustasoja ensi vuoden tulos- ja liikevaihtokertoimilla. Katsauksen yhtiöjoukko koostuu 15:sta kehitysvaiheeltaan sekä kasvu- ja kannattavuusprofiililtaan monin paikoin hyvin erilaisesta yhtiöstä.

Analyytikon kommentti
2.9.
2022

Tecnotree tiedotti torstaina saaneensa uuden ja merkittävän tilauksen MTN Nigerialta. Tilaus koostuu Tecnotreen Digital BSS Suite -tuoteperheeseen kuuluvien ratkaisujen toimittamisesta, joiden avulla MTN Nigeria tavoittelee liiketoimintamallinsa digitaalista transformaatiota.

Analyytikon kommentti
1.8.
2022

Odotamme yhtiön jatkavan vauhdikasta kasvuaan, mutta tuloksen jäävän vahvasta vertailukaudesta kustannusinflaation ja erinäisten kasvuinvestointien painaessa kannattavuutta. Tecnotree ei ole antanut kuluvalle vuodelle taloudellista ohjeistusta ja on hyvin mahdollista, ettei yhtiö sitä vieläkään anna.

Analyytikon kommentti
6.6.
2022

Tecnotree tiedotti perjantaina, että yhtiön toimitusjohtaja Padma Ravichander on tehnyt sopimuksen yhtiön suurimman omistajan Fitzroy Investments Limitedin kanssa merkittävästä osakekaupasta.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Tecnotree julkaisi perjantaina Q1-raporttinsa. Pitkän aikavälin kasvun, kilpailukyvyn ja täten arvonluonnin varmistamiseksi tehtävät investoinnit ovat strategisesti oikeita liikkeitä lyhyellä aikavälillä osumia ottavasta kannattavuudesta huolimatta.

Analyytikon kommentti
25.4.
2022

Odotamme alkuvuoden sujuneen mallikkaissa merkeissä ja sekä liikevaihdon että operatiivisen tuloksen kasvaneen näkyvästi. Tecnotree ei ole antanut kuluvalle vuodelle taloudellista ohjeistusta ja mielestämme on hyvin mahdollista, ettei tällaista saada Q1-raportinkaan yhteydessä.

Tecnotree

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas