Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Roni Peuranheimo

Roni Peuranheimo

Analyytikko

Lisätiedot
Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
15.9.
2022

Tecnotreen käänne kannattavan kasvun yhtiöksi on sitonut käyttöpääomaa ja yhtiön onkin kyettävä todistamaan kassavirtaprofiilinsa kestävä parantuminen tulevina vuosina. Analyytikko Roni Peuranheimo kommentoi.

inderesTV
8.8.
2022

Tecnotreen kasvu sitoo isosti pääomia asiakkaiden pitkien maksuaikojen takia. Tuloskehitys ei muutenkaan ole ollut täysin odotusten mukaista ja kannattavuuspotentiaali on aiemmin arvioitua pienempi. Analyytikko Roni Peuranheimo kommentoi.

Tecnotree -analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/tecnotree

00:00 Käyttöpääomaa paljon sitova kasvu: vika vai ominaisuus?
02:12 Riskit saatavien suhteen
03:45 Fiilis ohjeistuksesta?
05:50 Kannattavuuspotentiaali

inderesTV
4.8.
2022

Tecnotreen tilauskanta oli tuhti toisella kvartaalilla, mutta kannattavuuteen tuli paineita eri suunnilta. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan analyytikko Roni Peuranheimo haastattelussa.

inderesTV
29.4.
2022

Ennätyksellinen tilauskanta pitää Tecnotreen kiireisenä. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan avaavat yhtiön investointeja ja tuotekehitystä analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
25.2.
2022

Tecnotreen liikevaihto ja tulos kasvoivat tukevasti vuodentakaisesta ja uuteen vuoteen yhtiö on lähtenyt selvästi edellistä korkeammalla tilauskannalla. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
16.11.
2021

Tecnotree – Talousjohtaja, Priyesh Ranjan

inderesTV
15.11.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme yhtiötasolta tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan pääosin aiemmin julkaisupäivänä ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa.

inderesTV
29.10.
2021

Tecnotree kasvoi vahvasti kolmannella kvartaalilla. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan avaavat yhtiön kasvunäkymiä, Tecnotree Momentsia ja kasvaneita myyntisaamisia analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
13.8.
2021

Tecnotree julkaisi eilen odotuksiamme paremman Q2-raportin. Yhtiön lyönti on hyvää, sillä samaan aikaan kyetään sekä kasvamaan kannattavasti että toteuttamaan suorituskykyä vahvistavia investointeja. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi, miltä Tecnotreen tulevaisuus näyttää.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:13 Q2
01:09 Markkina-arvotavoite
02:14 Kriisiyhtiöstä potenttiaaliseksi SaaS yhtiöksi
03:30 Asiakkaat
05:41 Tavoitehinnan nostot
07:50 Osakkeet arvostus

inderesTV
12.8.
2021

Tavoitteet edellyttävät kasvua niin henkilöstö- kuin asiakasrintamallakin. Toimitusjohtaja Padma Ravichander kertoo Tecnotreen kuulumiset ja avaa yhtiön asetelmia kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Haastattelijana analyytikko Joonas Korkiakoski.

Lue lisää Tecnotreestä sijoituskohteena: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/tecnotree

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:30 Q2:n pääkohdat
02:20 Millaisin askelin kasvutavoitteita lähestytään?
06:30 Asiakashankinta
08:28 Rekrytoinnit

Tecnotree

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas