Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
7.1.
2019

Lopetamme Tecnotreen seurannan, eli emme enää tee yhtiöstä analyysia tai anna suosituksia. Yhtiön viime vuosia on värittänyt enemmän tai vähemmän kriisiytyminen, mutta nyt akuutein kassakriisi on selätetty. Yhtiön omistajat joutuvat edelleen kantamaan merkittävää riskiä yhtiön liiketoiminnan jatkuvuudesta ja arviomme mukaan osakkeen nousupotentiaali käänteen onnistuessa hautautuu toistaiseksi yhtiön tarvitseman rahoituksen aiheuttamaan diluutioon.

InderesTV
3.8.
2018

Juha ja Mikael keskustelevat inderesPodin 16. jaksossa omistajuudesta. Podilla käsitellään omistajan roolia niin yhtiön kuin sijoittajan näkökulmasta. Miten omistajakuntaa voi analysoida ja miksi sillä on merkitystä?

InderesTV
22.5.
2018

Omistajan vastuuseen kuuluu muutakin kuin osallistua yhtiökokouksiin juomaan kahvia: yhtiön tulevaisuus ja työntekijät.

Tecnotree rämpii syvässä kassakriisissä ja liiketoiminnan jatkaminen on veitsen terällä. Silti muutamat omistajat kieltäytyivät pelastusrenkaan omaisesta ostotarjouksesta jonka takia koko ostotarjous kaatui. Tässä vaiheessa omistajille jäänee luu käteen.

InderesTV
19.4.
2018

Miksi Tecnotreen ostotarjousta suositellaan? https://www.inderes.fi/yhtiot/tecnotree

Mikael Rautasen haastattelussa Tecnotreen hallituksen puheenjohtaja Harri Koponen. Koponen kertoo mitä eri vaihtoehtoja yhtiöllä on ja miksi he suosittelevat ostotarjouksen hyväksymistä sijoittajille.

InderesTV
8.3.
2018

Mikael kommentoi Pörssitalolla ytimekkäästi Tecnotreen yritysostotarjousta, joka on kenties parasta mitä sijoittajat tässä tilanteessa voivat saada. Heerokselta odotamme lisää näyttöä ennen kuin hyppäisimme uudelleen kelkkaan.

InderesTV
28.4.
2017

Tecnotreen Q1'17 tuloshaastattelu, miltä yhtiön tilanne näyttää tällä hetkellä ja miten tulevaisuudessa taataan yhtiön jatkuvuus. 

InderesTV
31.3.
2016

"Saneerausohjelma tarkoittaa, että yritys, velkojat ja selvittäjä ovat päässeet yhteisymmärrykseen siitä, millä tavalla ja millä aikataululla Tecnotree hoitaa velkansa. Q4:llä tehtiin hankalissa ja haastavissa olosuhteissa erittäin hyvä tulos. Liiketulos ja operatiivinen tehokkuus on kasvanut ennätyslukemiin. Tällä hetkellä niillä markkinoilla missä toimitaan asiakkaat ovat hyvin sensitiivisiä omien dollaripohjaisten investointiensa suhteen. Tämän johdosta yhtiö ei anna tarkempaa näkymää kuluvalle vuodelle. Kassavirta on tällä hetkellä meille kaikista haasteellisin asia."

InderesTV
29.10.
2015

"Nyt ollaan luottavaisia, että vuoden loppuun mennessä saadaan saneerausohjelma-asia päätökseen. Q3 osoittaa, että yhtiö toipuu. Liikevaihto tulee nyt enemmän omista tuotteista, pienistä projekteista ja lisensseistä. Liikevaihto muodostuu Tecnotreelle terveistä asioista. Kassa on Tecnotreen ongelma, mutta kannattavuuden paraneminen näkyy myös kassavirran paranemisessa."

InderesTV
13.8.
2015

Liikevoiton hyvä kehitys johtuu ohjelmistojen ja palveluiden osuuden kasvusta ja tehokkuuden kasvusta. 

InderesTV
29.4.
2015

"Asiakkaat ja partnerit ymmärtävät yhtiön tilanteen. Viimeaikaisista tilauksista nähdään, että asiakkaiden usko meihin on säilynyt vahvana saaneerausmenettelystä huolimatta."

Tecnotree

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita, palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, asiakaspalveluun ja asiakkuuden hallintaan sekä viestintäpalveluihin ja sisältöliiketoimintaan. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattoreiden liiketoimintatukijärjestelmien lähes koko kentän (order-to-cash). Siihen kuuluvat yhtenäiset ratkaisut kiinteän verkon, mobiilipalveluiden ja laajakaistan tarpeisiin sekä ennakkomaksu- että kuukausilaskuasiakkaiden liittymien, palveluiden ja rahavirtojen hallinnointiin. Tecnotreen ratkaisuista hyötyy yli 800 miljoonaa tilaajaa maailmassa.