Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Roni Peuranheimo

Roni Peuranheimo

Analyytikko

Lisätiedot
Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
1.12.
2022

Toimitusjohtaja Padma Ravichander kertoo Tecnotreesta sijoituskohteena.

inderesTV
28.11.
2022

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme tuoreimmat kuulumiset.

inderesTV
24.10.
2022

Tecnotree onnistui Q3:lla hyvin kassavirran kotiuttamisessa ja myyntisaamisten määrä kääntyi laskuun. Vielä ei voi kuitenkaan huokaista helpotuksesta, sillä kassavirrassa voidaan nähdä voimakasta vaihtelua neljännesten välillä. Analyytikko Roni Peuranheimo kommentoi.

inderesTV
21.10.
2022

Tecnotree julkaisi Q3-lukunsa ja yhtiön kassavirta kehittyi neljänneksellä mukavasti. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Indiresh Vivekananda analyytikko Roni Peuranheimon haastattelussa.

inderesTV
15.9.
2022

Tecnotreen käänne kannattavan kasvun yhtiöksi on sitonut käyttöpääomaa ja yhtiön onkin kyettävä todistamaan kassavirtaprofiilinsa kestävä parantuminen tulevina vuosina. Analyytikko Roni Peuranheimo kommentoi.

inderesTV
8.8.
2022

Tecnotreen kasvu sitoo isosti pääomia asiakkaiden pitkien maksuaikojen takia. Tuloskehitys ei muutenkaan ole ollut täysin odotusten mukaista ja kannattavuuspotentiaali on aiemmin arvioitua pienempi. Analyytikko Roni Peuranheimo kommentoi.

Tecnotree -analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/tecnotree

00:00 Käyttöpääomaa paljon sitova kasvu: vika vai ominaisuus?
02:12 Riskit saatavien suhteen
03:45 Fiilis ohjeistuksesta?
05:50 Kannattavuuspotentiaali

inderesTV
4.8.
2022

Tecnotreen tilauskanta oli tuhti toisella kvartaalilla, mutta kannattavuuteen tuli paineita eri suunnilta. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan analyytikko Roni Peuranheimo haastattelussa.

inderesTV
29.4.
2022

Ennätyksellinen tilauskanta pitää Tecnotreen kiireisenä. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan avaavat yhtiön investointeja ja tuotekehitystä analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
25.2.
2022

Tecnotreen liikevaihto ja tulos kasvoivat tukevasti vuodentakaisesta ja uuteen vuoteen yhtiö on lähtenyt selvästi edellistä korkeammalla tilauskannalla. Toimitusjohtaja Padma Ravichander ja talousjohtaja Priyesh Ranjan analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
16.11.
2021

Tecnotree – Talousjohtaja, Priyesh Ranjan

Tecnotree

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas