Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Tecnotree

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
13.8.
2021

Tecnotree julkaisi eilen odotuksiamme paremman Q2-raportin. Yhtiön lyönti on hyvää, sillä samaan aikaan kyetään sekä kasvamaan kannattavasti että toteuttamaan suorituskykyä vahvistavia investointeja. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi, miltä Tecnotreen tulevaisuus näyttää.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:13 Q2
01:09 Markkina-arvotavoite
02:14 Kriisiyhtiöstä potenttiaaliseksi SaaS yhtiöksi
03:30 Asiakkaat
05:41 Tavoitehinnan nostot
07:50 Osakkeet arvostus

inderesTV
12.8.
2021

Tavoitteet edellyttävät kasvua niin henkilöstö- kuin asiakasrintamallakin. Toimitusjohtaja Padma Ravichander kertoo Tecnotreen kuulumiset ja avaa yhtiön asetelmia kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Haastattelijana analyytikko Joonas Korkiakoski.

Lue lisää Tecnotreestä sijoituskohteena: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/tecnotree

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:30 Q2:n pääkohdat
02:20 Millaisin askelin kasvutavoitteita lähestytään?
06:30 Asiakashankinta
08:28 Rekrytoinnit

inderesTV
12.7.
2021

Tecnotree tiedotti perjantaina suunnatusta osakeannista. Yhtiön mukaan tarkoitus on kerätä 22 MEUR:n bruttovarat velanmaksukyvyn tukemiseksi ja käyttöpääoman vahvistamiseksi.

inderesTV
29.4.
2021

Tecnotreen ensimmäinen vuosineljännes oli lupauksia herättävä. Yhtiö on hyvässä vauhdissa, mistä kertoo osaltaan neljänneksen aikana kotiutetut tilaukset, jotka veivät tilauskannan korkeimmalle tasolleen viimeiseen kuuteen vuoteen. Toimitusjohtaja Padma Ravichander analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
31.3.
2021

Teleoperaattoreille IT-ratkaisuita toimittava Tecnotree kärvisteli muutama vuosi sitten syvällä. Yhtiö on onnistunut selättämään vaikeudet ja kasvaa nyt kannattavasti. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

Seurannan aloitus -raportti luettavissa vapaasti osoitteessa https://www.inderes.fi/fi/suorituskykyinen-feenikslintu

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:20 Liiketoimintamallin läpikäynti
02:20 Kilpailukyky
04:24 Kasvuajurit ja -mahdollisuudet

inderesTV
7.1.
2019

Lopetamme Tecnotreen seurannan, eli emme enää tee yhtiöstä analyysia tai anna suosituksia. Yhtiön viime vuosia on värittänyt enemmän tai vähemmän kriisiytyminen, mutta nyt akuutein kassakriisi on selätetty. Yhtiön omistajat joutuvat edelleen kantamaan merkittävää riskiä yhtiön liiketoiminnan jatkuvuudesta ja arviomme mukaan osakkeen nousupotentiaali käänteen onnistuessa hautautuu toistaiseksi yhtiön tarvitseman rahoituksen aiheuttamaan diluutioon.

inderesTV
3.8.
2018

Juha ja Mikael keskustelevat inderesPodin 16. jaksossa omistajuudesta. Podilla käsitellään omistajan roolia niin yhtiön kuin sijoittajan näkökulmasta. Miten omistajakuntaa voi analysoida ja miksi sillä on merkitystä?

inderesTV
22.5.
2018

Omistajan vastuuseen kuuluu muutakin kuin osallistua yhtiökokouksiin juomaan kahvia: yhtiön tulevaisuus ja työntekijät.

Tecnotree rämpii syvässä kassakriisissä ja liiketoiminnan jatkaminen on veitsen terällä. Silti muutamat omistajat kieltäytyivät pelastusrenkaan omaisesta ostotarjouksesta jonka takia koko ostotarjous kaatui. Tässä vaiheessa omistajille jäänee luu käteen.

inderesTV
19.4.
2018

Miksi Tecnotreen ostotarjousta suositellaan? https://www.inderes.fi/yhtiot/tecnotree

Mikael Rautasen haastattelussa Tecnotreen hallituksen puheenjohtaja Harri Koponen. Koponen kertoo mitä eri vaihtoehtoja yhtiöllä on ja miksi he suosittelevat ostotarjouksen hyväksymistä sijoittajille.

inderesTV
8.3.
2018

Mikael kommentoi Pörssitalolla ytimekkäästi Tecnotreen yritysostotarjousta, joka on kenties parasta mitä sijoittajat tässä tilanteessa voivat saada. Heerokselta odotamme lisää näyttöä ennen kuin hyppäisimme uudelleen kelkkaan.

Tecnotree

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas