Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

TietoEVRY

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
28.10.
2020

TietoEVRY uhkuu vakaata tuloskuntoa tällä hetkellä. Muutaman viikon päästä pidettävässä pääomamarkkinapäivässä nähdään, kuinka suuria ambitioita tulevaisuudelle yhtiö maalaa. Mitä tulee osakkeeseen, se on houkuttelevasti hinnoiteltu. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:14 Miten kolmas kvartaali meni TietoEVRYllä?
01:57 Millaisia odotuksia pääomamarkkinapäivää kohtaan?
04:55 Osakkeen arvostus

Yhtiöraportti
28.10.
2020

TietoEVRY palautti viime viikolla tuloskasvua indikoivan ohjeistuksensa. Integraatio etenee ja synergiat realisoituvat odotetusti. Seuraava mielenkiinnon kohde on joulukuussa, kun TietoEVRY avaa pääomamarkkinapäivällä uuden yhdistyneen yhtiön liiketoimintaa ja pitkän aikavälin taloudellisia tavoitteitaan. Ennustamme yhtiön jatkavan vakaata tuloskasvua ja jakavan vahvaa osinkoa tulevina vuosina. Lisäksi osakkeen arvostuskuva on useasta näkökulmasta katsottuna hyvin houkutteleva ja puoltaa vahvaa näkemystä osakkeesta.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Toistamme TietoEVRYn osta-suosituksen ja 30,0 euron tavoitehinnan odotuksien kanssa linjassa olleen Q3-raportin myötä. TietoEVRY palautti viime viikolla tuloskasvua indikoivan ohjeistuksensa. Integraatio etenee odotetusti synergiat realisoituvat odotetusti.

Tiedotteet
27.10.
2020
  • Oikaistu liikevoittomarginaali 14 % - liiketoimintarakenne tukee vakaata kehitystä
  • Liikevaihdon orgaaninen kasvu -4 % - negatiivinen Covid-19 -vaikutus
  • Industry Software -liiketoiminnan kannattavuus yli 20 %
  • Integraatio etenee aikataulussa ja liikevoitto sisältää 11 milj. euroa synergiahyötyjä suunnitelmien mukaisesti
  • Vuoden 2020 tulosohjeistus palautettiin 20. lokakuuta

Laaja osavuosikatsaus taulukoineen on ladattavissa tämän tiedotteen lopussa.

Yhtiöraportti
21.10.
2020

TietoEVRY palautti eilen tuloskasvua indikoivan ohjeistuksensa, mikä signaloi yhdistymisen etenevän hyvin sekä koronan vaikutusten jäävän lieviksi. Samalla ohjeistus indikoi ensi viikon Q3-tuloksen olevan markkinaodotuksia parempi. Osakkeen arvostuskuva on nyt muuttunut useasta näkökulmasta katsottuna hyvin houkuttelevaksi ja puoltaa vahvempaa näkemystä osakkeesta. 

Analyytikon kommentti
20.10.
2020

TietoEVRY kertoi aamulla palauttavansa koronan myötä perutun ohjeistuksensa. TietoEVRY arvioi nyt, että sen vertailukelpoinen koko vuoden oikaistu liikevoitto paranee edellisvuoden tasosta (Tiedon ja EVRY:n yhdistetty oikaistu liikevoitto oli 341,7 MEUR vuonna 2019).

Tiedotteet
20.10.
2020

TietoEVRY Oyj                   Pörssitiedote                 20.10.2020 klo 8.00

TietoEVRY peruutti 27.3. ohjeistuksensa vuodelle 2020 Covid-19-pandemiaan liittyvistä epävarmuustekijöistä johtuen. Koska näkyvyys koko vuoden kannattavuuteen on parantunut, yhtiö palauttaa ohjeistuksensa vuodelle 2020.

Koko vuoden 2020 näkymät

TietoEVRY arvioi, että sen vertailukelpoinen koko vuoden oikaistu[1) ]liikevoitto (EBIT) paranee edellisvuoden tasosta (Tiedon ja EVRY:n yhdistetty oikaistu liikevoitto oli yhteensä 341,7 milj. euroa vuonna 2019).

InderesTV
11.10.
2020

Juha ja Joni katsastavat IT-palvelusektorin kuulumisiin. Lisäksi Atte täydentää katrasta kommentoimalla Nixua. Kokonaisuudessaan IT-palvelusektori näyttää etenevän koronaepävarmuuden läpi kohtalaisen maltillisin vaurioin ja osaajista käydään yhä kovaa kilpailua.

TietoEVRY

Tieto lyhyesti

TietoEVRY luo digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan onnistumisellemme.

Noin 24 000 asiantuntijaamme ympäri maailmaa palvelevat tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. TietoEVRY:n liikevaihto on noin 3 miljardia euroa ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa. Yhtiö on listattu NASDAQissa Helsingissä ja Tukholmassa sekä Oslo Børsissä. www.tietoevry.com