Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

TietoEVRY

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
28.7.
2021

Mielestämme TietoEVRY on selvästi aliarvostettu houkuttelevalla it-palvelusektorilla ja näemme osakkeessa houkuttelevan riskikorjatun tuottopotentiaalin. Samalla myimme lopun omistuksemme Siilissä ja kotiutimme hyvästä pitkän aikavälin sijoituksesta loputkin voitot.

Tiedotteet
28.7.
2021

TietoEVRY Oyj         Pörssitiedote         28.7.2021 klo 08.00

TietoEVRY Oyj on saanut arvopaperimarkkinalain 9 luvun 5 §:n mukaisen ilmoituksen Apax Guernsey (Holdco) PCC Limited:ltä.

inderesTV
21.7.
2021

TietoEVRY julkaisi eilen jälleen odotuksia paremman neljännesvuosiraportin. Liikevaihto kääntyi kasvu-uralle ja tulos ylitti markkinaodotukset.

Inderes analyysi
21.7.
2021

TietoEVRY julkaisi eilen jälleen odotuksia paremman neljännesraportin. Liikevaihto kääntyi kasvu-uralle ja tulos ylitti markkinaodotukset. Kokonaisuutena  vahva strategian toteutus, hyvä läpinäkyvyys liiketoimintaan ja suunnitelmiin sekä ennakoitava suorittaminen laskee yhtiön riskiprofiilia. Ennustamme yhtiön jatkavan vakaata tuloskasvua synergioiden ajamana ja nyt vahvemmin myös liikevaihdon kasvun tukemana. Lisäksi odotamme vahvaa osinkoa tulevilta vuosilta. Osakkeen arvostuskuva on useasta näkökulmasta katsottuna edelleen hyvin houkutteleva.

Analyytikon kommentti
21.7.
2021

Toistamme TietoEVRYn osta-suosituksen ja 34,0 euron tavoitehinnan. TietoEVRY julkaisi eilen jälleen odotuksia paremman neljännesraportin. Liikevaihto kääntyi kasvu-uralle ja tulos ylitti markkinaodotukset.

inderesTV
20.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä! 

Analyytikon kommentti
20.7.
2021

TietoEVRY julkaisi tänään jälleen odotuksia paremman neljännesraportin. TietoEVRYn liikevaihto kääntyi kasvu-uralle ja ylitti meidän ja markkinoiden odotukset.

Tiedotteet
20.7.
2021

TietoEVRY Corporation            PÖRSSITIEDOTE           20.7.2021 klo 8.00
TietoEVRY Oyj:n hallituksen jäsen Salim Nathoo on ilmoittanut luopuvansa hallituspaikastaan TietoEVRYssä 20.7.2021. Tieto Oyj:n ja EVRY ASA:n sulautumisen yhteydessä joulukuussa 2019 Apax Partners LLP:stä, joka toimii Lyngen Holdco S.A.R.L.:n kautta ("Apax"), tuli TietoEVRYn suurin osakkeenomistaja. Merkittävänä osakkeenomistajana Apaxilla on ollut kaksi edustajaa hallituksessa sulautumisen toteutumisesta lähtien. 

Tiedotteet
20.7.
2021
  • Orgaaninen kasvu 2 % - oikaistu liikevoittomarginaali 12,2 %
  • Ohjelmistoliiketoiminnassa vahvaa kehitystä - Industry Software -alueella kasvu 13 % ja Financial Services Solutions -alueella 9 %
  • Merkittävät uudet sopimukset osoitus hyvästä kilpailukyvystä - viiden suurimman sopimuksen arvo 300 milj. euroa
  • Pitkän aikavälin tavoite velkaantumisessa saavutettu - nettovelka/EBITDA alle 2

Laaja osavuosikatsaus taulukoineen on ladattavissa tämän tiedotteen lopussa.

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

TietoEVRY julkaisee Q2-raporttinsa huomenna tiistaina kello 8.00. TietoEVRYn viimeinen reilu vuosi on edennyt korona ja mittava fuusio huomioiden odotettua vahvemmin, mikä yhdessä parantuneiden näkymien kanssa on laskenut liiketoiminnan riskiprofiilia.

TietoEVRY