Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Tokmanni Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot
Thomas Westerholm

Thomas Westerholm

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
31.10.
2021

Tokmannin Q3-liikevaihto kasvoi hyvin ja yhtiö jatkoi markkinaosuuden voittamista. Kustannusinflaatiosta huolimatta yhtiö piti kiinni halvoista hinnoistaan, mikä heijastui odotuksiamme vaisumpana tuloskasvuna. Tätä linjausta peilaten nostimme vuosien 2021-2023 kasvuennusteitamme 1-2 %, mutta laskimme liikevoittoennusteitamme 4-8 %. 

Inderes analyysi
30.7.
2021

Tokmannin Q2-raportti oli hyvä. Liikevaihto ja kannattavuus ylittivät sekä meidän että konsensuksen odotukset ja yhtiö nosti raportissa vuoden 2021 ohjeistustaan. Odotukset olivat saattaneet karata tulosta edeltävinä viikkoina joiltain sijoittajilta kuitenkin turhan korkealla, sillä konsensusennusteet ylittäneestä raportista huolimatta osake reagoi raporttiin selvästi negatiivisesti (-7 %). Teimme vahvojen Q2-lukujen ja nostetun ohjeistuksen perusteella positiivisia muutoksia ennusteisiimme, joiden seurauksena nostamme tavoitehintaamme.

Inderes analyysi
8.5.
2021

Aloitamme Tokmannin seurannan. Tokmanni on vakaasti kasvava ja hyvää kannattavuutta tekevä Suomen suurin halpatavarakaupan ketju. Näemme yhtiöllä hyvät mahdollisuudet kasvattaa laajaa myymäläverkostoaan, tuoda uusia tuotekategorioita valikoimiinsa ja hyödyntää paremmin verkkokaupan, yritysmyynnin ja potentiaalisesti myös kansainvälisen laajentumisen tuomia mahdollisuuksia. Strategiakauden 2021-2025 tavoitteisiin ja ennusteisiimme peilattuna osake näyttää houkuttelevasti hinnoitellulta sekä absoluuttisesti että verrokkiryhmään nähden.

Tokmanni Group

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas