Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Valmet

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöjulkaisu
26.3.
2020

Ensimmäisen vuosineljänneksen merkittävin maailmanlaajuinen uutisaihe on ollut koronaviruspandemia. Kokosimme alle tyypillisimpiä Valmetiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia koronaviruksen ympäriltä. Pyydämme ottamaan huomioon, että vastaukset kuvaavat 26.3.2020 tilannetta.

Miten merkittävä rooli Kiinalla on Valmetin toiminnassa?

Yhtiöjulkaisu
28.2.
2020
Yhtiöjulkaisu
25.2.
2020
Yhtiöjulkaisu
27.2.
2019
Yhtiöjulkaisu
26.7.
2018

Valmetin vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen tulos ylitti analyytikoiden odotukset saaduille tilauksille, liikevaihdolle ja vertailukelpoiselle EBITA:lle. Saadut tilaukset kasvoivat 9 prosenttia 865 miljoonaan euroon, joka on korkein toisen neljänneksen tilausmäärä ja kolmanneksi korkein kaikista vuosineljänneksistä sitten vuoden 2014 puolivälin. Saatujen tilausten kasvu oli voimakkainta Paperit-liiketoimintalinjalla, kun asiakasaktiviteetti varsinkin kartonki- ja paperimarkkinassa on ollut korkealla tasolla.

Yhtiöjulkaisu
3.4.
2018

Valmet on globaalisti johtava kartonki-, paperi- ja pehmopaperikoneiden valmistaja. Maailman paperista ja kartongista n. 40 % on valmistettu Valmetin koneilla. Viime vuosi oli poikkeuksellisen hyvä Valmetin Paperit-liiketoimintalinjalle, ja Valmetin lyhyen aikavälin markkinanäkymä vuoden 2018 ensimmäiselle puoliskolle on pehmopaperin, kartongin ja paperin osalta hyvä*.  

Yhtiöjulkaisu
27.2.
2018

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset.

Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmet

Valmet lyhyesti

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,5 miljardia euroa. Yli 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.