Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Valmet
3889 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 20.64 ALIN 20.24 VAIHTO (KPL) 424 413
MYYNTI 20.68 YLIN 20.76 VAIHTO (VAL) 8,707 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_post
27.2.
2019
Tyyppi: company_post
26.7.
2018

Valmetin vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen tulos ylitti analyytikoiden odotukset saaduille tilauksille, liikevaihdolle ja vertailukelpoiselle EBITA:lle. Saadut tilaukset kasvoivat 9 prosenttia 865 miljoonaan euroon, joka on korkein toisen neljänneksen tilausmäärä ja kolmanneksi korkein kaikista vuosineljänneksistä sitten vuoden 2014 puolivälin. Saatujen tilausten kasvu oli voimakkainta Paperit-liiketoimintalinjalla, kun asiakasaktiviteetti varsinkin kartonki- ja paperimarkkinassa on ollut korkealla tasolla.

Tyyppi: company_post
3.4.
2018

Valmet on globaalisti johtava kartonki-, paperi- ja pehmopaperikoneiden valmistaja. Maailman paperista ja kartongista n. 40 % on valmistettu Valmetin koneilla. Viime vuosi oli poikkeuksellisen hyvä Valmetin Paperit-liiketoimintalinjalle, ja Valmetin lyhyen aikavälin markkinanäkymä vuoden 2018 ensimmäiselle puoliskolle on pehmopaperin, kartongin ja paperin osalta hyvä*.  

Tyyppi: company_post
27.2.
2018

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset.

Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmet

Valmet

Company page 15.09.2014 15:07 Valmet

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin.

Valmet lyhyesti

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit. Valmetilla on yli 200 vuoden teollisuushistoria ja yhtiö syntyi uudestaan sellu-, paperi- ja voimantuotantoliiketoiminnan irtautuessa Metso Oyj:stä joulukuussa 2013. Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,1 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.