Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Valmet
3865 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 21.12 ALIN 21.10 VAIHTO (KPL) 306 290
MYYNTI 21.16 YLIN 21.38 VAIHTO (VAL) 6,483 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
16.8.
2019

Nostamme Valmetin suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä). Yhtiön viime viikkojen erittäin raju kurssilasku (noin -30 % Q2-tulospäivän avauksesta) on nostanut jo lyhyen ajan tuotto-odotuksen varovaisen houkuttelevaksi globaaliin talouteen liittyvistä riskeistä huolimatta.

Tyyppi: news
24.7.
2019

Tyyppi: news
19.6.
2019

Valmet tiedotti eilen, että yhtiö toimittaa laajan paperikoneen lajinvaihtouudistuksen Stora Enson Oulun tehtaalle. Tällä hetkellä hienopapereita valmistava ja alun perin Valmetin toimittama paperikone 7 (PK7) muutetaan tuottamaan laadukkaita neitsytkuitupohjaisia lainereita.

Tyyppi: news
27.5.
2019

Tuoreimmat Vara Researchin keräämät konsensusennusteet paljastavat, että suurimpien konepajojen tulosennusteet vuosille 2019-2020 ovat tulleet reilusti alas vuoden takaisista.

Tyyppi: news
20.5.
2019

Valmet tiedotti perjantaina, että yhtiö on allekirjoittanut sopimukset laajasta sellu- ja paperiteknologian toimituksesta Klabinille Brasiliaan.

Tyyppi: news
3.5.
2019

Valmet tiedotti torstaina, että yhtiö on saattanut keskiviikkona loppuun jauhinteriä sellu-, paperi- ja kuitulevyteollisuuksille valmistavan ja toimittavan J&L Fiber Servicesin oston. J&L Fiber Servicesin kotipaikka on Wisconsinin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Tyyppi: news
3.5.
2019

Valmetin kanssa etenkin sellu- ja pehmopaperi- ja pakkaussegmenteissä kilpaileva itävaltalainen konepajayhtiö Andrtiz julkisti Q1-raporttinsa torstaina.

Valmet

Valmet

Company page 15.09.2014 15:07 Valmet

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin.

Valmet lyhyesti

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit. Valmetilla on yli 200 vuoden teollisuushistoria ja yhtiö syntyi uudestaan sellu-, paperi- ja voimantuotantoliiketoiminnan irtautuessa Metso Oyj:stä joulukuussa 2013. Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,1 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.