Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Valmet

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
5.2.
2021

Analyytikon kommentti
4.2.
2021

Nelesin liikevaihto supistui Q4:llä 7 % vertailukaudesta 155 MEUR:oon ja oikaistu liikevoitto ennen aineettomien hyödykkeiden poistoja (oikaistu EBITA) kasvoi 28 % vaisuhkosta vertailuluvusta 23 MEUR:oon.

Analyytikon kommentti
2.2.
2021

Odotuksissa on erinomaisen vertailukauden tasolla oleva tulos ja viime vuotta heikompi tilauskertymä. Osingon ennustamme konsensuksen tavoin nousevan vuonna 2020 parantuneen tuloksen myötä 0,85 euroon osakkeelta (2019: 0,80 euroa) Valmetin viime vuosien tasaista nousukäyrää heijastellen.

Analyytikon kommentti
30.12.
2020

Toistamme Valmetin lisää-suosituksemme ja nostamme yhtiön tavoitehintamme 25,00 euroon (aik. 23,00 euroa). Loppuvuoden aikana rokoteuutisten ja Neles-väännön rauhoittumisen värittämä uutisvirta on mielestämme ollut Valmetin kannalta kokonaisuutena hyvää.

Analyytikon kommentti
21.12.
2020

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tiedotti perjantaina, että se on myöntänyt ympäristö- ja vesitalousluvat Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin sellutehtaalle. Ympäristöluvassa on määritelty uuden tehtaan ympäristöpäästöjen raja-arvot.

Analyytikon kommentti
25.11.
2020

Valmet tiedotti eilen, että yhtiö käynnisti Suomessa yt-neuvottelut määräaikaisista lomautuksista. Maailmanlaajuinen koronapandemia aiheuttaa edelleen epävarmuutta Valmetin toimintaympäristössä.

Analyytikon kommentti
20.11.
2020

Valmet järjesti eilen virtuaalisen sijoittajatapaamisen, jossa keskityttiin etenkin yhtiön Sellu&Energia-liiketoiminnan esittelyyn. Esitysten tallenne on katsottavissa täältä.

Analyytikon kommentti
5.11.
2020

Neles tiedotti eilen Alfa Lavalin yhtiöstä tekemän ostotarjouksen lopullisen tuloksen. Ostotarjouksen tarjousaika päättyi perjantaina.

Analyytikon kommentti
3.11.
2020

Neles tiedotti eilen, että Alfa Lavalin yhtiöstä tekemän ostotarjouksen alustavan tuloksen. Ostotarjouksen tarjousaika päättyi perjantaina.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Valmet

Valmet lyhyesti

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 3,5 miljardia euroa. Yli 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.