Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Wärtsilä
9420 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 7.51 ALIN 7.14 VAIHTO (KPL) 4 168 388
MYYNTI 7.52 YLIN 7.72 VAIHTO (VAL) 31,224 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Tulevat tapahtumat

17
Hei
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
30.3.
2020

Milloin uskallan ostaa wärtsilää? Onko luvassa tulosvaroitusta q1 aikana?

Tyyppi: inderes_qa
9.1.
2020

Katselin kauppalehden ja teidän tietojanne, niin huomasin, että wärtsilän oman pääoman tuotto on kauppalehdessä vuosina 2017 ja 2018 ollut 17,2 % ja teillä näyttää samoille vuosille 16%, niin onko noissa teidän luvuissa tehty jotain oikaisuja?

Tyyppi: inderes_qa
23.7.
2019

Hei Erkki, Wärtsilän hinta on tippunut huomattavasti viime aikoina. Uskoisitko että joku suurempi toimija voisi tehdä ostotarjouksen wärtsilästä? Vai pitääkö Wallenbergit huolen, että hinnan pitäisi olla sen verran kova, ettei kukaan halua wärtsilää ostaa? Oletko kuullut Wallenbergeiltä mitään kommenttia Wärtsilästä viimeaikoina? (Investor Ab)

Tyyppi: inderes_qa
2.11.
2018

Hei! DI:n haastattelussa hedgefund-manageri Per Johansson väittää että Wärtsilä on Pohjoismaiden paras shortti-osake. Hän sanoo että kassavirta laskee samalla kun voitto pysyy samana ja että syynä tähän on yhtiön aggressiivinen kirjanpito. Mitä mieltä olette näistä väitteistä? https://www.di.se/analys/hedgefonden-har-ar-nordens-basta-blankningscase...

Tyyppi: inderes_qa
26.3.
2018

Millainen vaikutus voisi Trumpin asettamilla tuontitulleilla ja siitä mahdollisesti seuraavalla kauppasodalla olla Wärtisilän tulokseen tulevaisuudessa (lähinnä parin seuraavan vuoden perspektiivissä)?

Tyyppi: inderes_qa
18.3.
2018

Miten tuossa Wärtsilän osakkeen splitissä/missä tahansa splitissä on piensijoittajan kannalta järkevää toimia?

a) Missä vaiheessa kannattaa kerätä 'vanhoista osakkeista' voitot kotiin ja sijoittaa tuotot esim. splitin jälkeen uudestaan Wärtsilän osakkeisiin edullisempaan hintaan? Onko tässä mahdollisuus kikkailla siten, että saa vanhat osakkeet myytyä hyvällä tuotolla ja silti kotiuttaa splitin tiimoilta osakkaille tarjottuja osakkeita omaan salkkuun 'puoleen hintaan'? Ehkä jopa saada osingot myös kotiin myyntituottojen lisäksi, vai olenko täysin metikössä näiden kanssa?

Tyyppi: inderes_qa
15.3.
2018

Hei, onko osakkeiden splittaukselle jotain muitakin syitä kuin pelkkä osakkeen hinnan huokuttelevuuden parannus? Miksi kurssi reagoi alas päin osakkeiden splittauksen jälkeen?

Ps. Kiitos jälleen kerran loistavista videoista inderesTV:ssä!

Tyyppi: inderes_qa
13.6.
2017

Tavoitehintanne Wärtsilälle on tällä hetkellä 54 euroa. Kurssikäyrästä voidaan nähdä, että Wärtsilä pomppasi tammikuun reilun 40 euron hinnasta nopeasti tuonne 54 euron hujakoille. Miten hyvin osasitte ennakoida kurssiloikan tavoitehintanne päivityksillä alkuvuonna peilaten markkinahinnan muutokseen? Ainakin tällä hetkellä 54 euroa näyttää olevan juuri kohdallaan markkinahintaa verraten. Onko teillä joku oma systeemi/palautemekanismi millä seuraatte suositustenne ajoituksen onnistumista, paikkansapitävyyttä, tuottoja tai yleisemmin suositusten laatua kokonaisvaltaisemmin?

Wärtsilä

Wärtsilä lyhyesti

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava älykkään teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin, data-analytiikkaan ja kokonaishyötysuhteeseen. Vuonna 2019 Wärtsilän liikevaihto oli 5,2 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 19.000. Yrityksellä on yli 200 toimipistettä yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Wärtsilän osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.