Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wärtsilä

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
19.11.
2020

Koronarokotteet tulevat helpottamaan Wärtsilän arkea, kun risteilijät voivat palata merille ensi vuonna. Energiamarkkinoilla katseet täytyy pitää vielä kauempana horisontissa, sillä uusiutuva energia ei hetkessä lyö läpi. Analyytikko Erkki Vesola avaa, miten Wärtsilä on asemoitunut energia-alan murrokseen.

InderesTV
18.9.
2020

Juha ja Erkki keskustelevat konepajoista. Podin lopulla Antti V. täydentää kommentoiden seurannassaan olevia Helsingin pörssin konepajoja. Sektorin vuosi on ollut haastava ja koronan myötä yhtiöiden suhdannekestävyyttä on koeteltu poikkeuksellisesti. 

InderesTV
17.7.
2020

Wärtsilän toinen kvartaali oli numeroiltaan pelättyä parempi ja suuri tilauskanta antaa selkänojaa tulevaisuuteen. Toisaalta koronaviruksen moukaroima palvelubisnes sekä risteilyalusten seisottaminen ankkurissa rouhii Wärtsilän tulevaisuuden näkymiä. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

Wärtsilä-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/wartsila

InderesTV
22.4.
2020

Wärtsilän Q1-tuloksessa kannattavuus toi karvasta pettymystä. Yhtiö kommentoi kieli keskellä suuta näkymiä. Osakkeen arvostus on kuitenkin edullinen. Sijoittajan pitää katsoa osakkeen potentiaalia pidemmälle horisonttiin, lähiajan ollessa sumun peitossa. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

Seuraa Wärtsilää https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/wartsila

Aiheet kellotettuna:

01:37 Näkymät
02:45 Onko nuo kannattavuusongelmat pysyvämpää sorttia?
04:30 Osakkeen arvostus? Kompensoiko arvostus riskiä?

InderesTV
26.3.
2020

Wärtsilään on osunut täydellinen myrsky viime vuosina: ensiksi kauppasota ja teollisuustaantuma, sitten koronavirus. Osakkeen arvosta on sheivattu 2/3-osaa pois. Analyytikko Erkki Vesola näkee ruosteisen kuoren alla vielä kelpo bisneksen, mistä saa osuuksia edullisella hinnalla pörssistä.

Seuraa Wärtsilää https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/wartsila

InderesTV
5.3.
2020

Kiinassa alkunsa saaneen koronaviruksen leviäminen kansainväliseksi ongelmaksi aiheuttaa lisää murheita Helsingin pörssin suurille konepajayhtiöille. Virusepidemian taloudellisten vaikutusten arviointi on kuitenkin vielä hapuilua pimeässä. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi inderesTV:ssä.

InderesTV
30.1.
2020

Wärtsilän Q4'19-tulosraportti oli näkymien osalta optimismia vaaliva. Liiketoiminnan pohjakosketus on nähty. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

Seuraa Wärtsilää täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/wartsila

InderesTV
20.1.
2020

Wärtsilän osakkeen arvostus on edelleen kaikilla keskeisillä mittareilla houkutteleva. Samaan aikaan "downside" on suhteellisen pieni, mikäli uutisvirta olisi lähiaikoina heikkoa, analyytikko Erkki Vesola sanoo.

Videon sisältö:
00:25 Tavoitehinnan nostot perustelut
01:25 Olemmeko noston suhteen myöhässä?
02:35 Lyhyen aikavälin näkymät
03:30 Wärtsilän asemoituminen markkinoiden murrokseen?
04:50 Keskeiset riskit

InderesTV
27.11.
2019

Wärtsilä järjesti eilen pääomamarkkinapäivän, jonka ulosanti vakuutti. Huolet Energia-puolen tulevaisuudesta hälvenivät, joskin näkymät eivät ole heti huomenna ruusuisia. Osaketta on lyöty nyt niin voimakkaasti alas, että pitkäjänteisen sijoittajan on aika aloittaa makustelu. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

Wärtsilän raportti löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/ponnistus-ilmeisen-tukevalta-pohjalta

InderesTV
28.10.
2019

Wärtsilän osake on puolittunut huipuista, onko nyt aika olla ahne? Vaikka analyytikko Erkki Vesola pitää yhtiötä edelleen laadukkaana, on nyt Wärtsilälle sattunut oikea epäonnen suma. Samalla herää kysymys, onko Energia-puoli asemoitunut oikealla tavalla tulevaisuuteen?

Seuraa Wärtsilää täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/wartsila

Wärtsilä

Wärtsilä lyhyesti

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava älykkään teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin, data-analytiikkaan ja kokonaishyötysuhteeseen. Vuonna 2019 Wärtsilän liikevaihto oli 5,2 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 19.000. Yrityksellä on yli 200 toimipistettä yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Wärtsilän osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.