Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
23.2.
2021

Yhtiön vuosi 2020 oli loistava. Yhtiön tulos nousi merkittävästi, vaikka pandemia kuritti osaa liiketoimintaa rajustikin. Yhtiö pystyi reagoimaan muuttuneeseen kysyntäkuvaan erinomaisesti lisäämällä hygienia-, suojaus- ja puhdistustuotteiden tarjontaa. Tulevaisuutta ajatellen kysyntä em. tuotteille jatkuu arviomme mukaan koronan hellittäessäkin, kun samalla talouden palautuminen tukee muiden kärsineiden liiketoimintojen (messut) näkymiä eteenpäin mentäessä. Todella vahvan vuoden jälkeen odotamme tuloskehityksen kuitenkin tasaantuvan.

Inderes analyysi
20.12.
2020

Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla toimiva Wulff on vuoden 2020 aikana osoittanut todella hyvää uudistautumiskykyä nopeasti muuttuneessa markkinassa. Virkistyvä toimintaympäristö sekä kasvanut luottomme yhtiön suorituskykyyn pitää ennusteissamme tulostason lähes kuluvan vuoden tasolla lähivuosina. Tähän nähden osakkeen arvostuksessa on mielestämme nousuvaraa ja tuotto-odotusta tukee myös hyvällä tasolla oleva osinkotuotto.

Inderes analyysi
27.10.
2020

Yhtiön julkaisema Q3-rapotti oli odotuksiimme nähden parempi. Pandemian luoma kysyntäkuvan muutos näyttäisi jatkuvan odotuksia vahvempana, johon yhtiö on jälleen pystynyt reagoimaan erinomaisesti. Kysyntä hygienia- ja puhdistustuotteille jatkuu arviomme mukaan koronan hellittäessäkin, kun samalla talouden palautuminen tukee muiden kärsineiden liiketoimintojen (messut) näkymiä eteenpäin mentäessä. Tämä luo tulokselle selkeät ajurit myös lähivuosille, mikä yhdessä hyvän Q3-raportin kanssa nosti ennusteitamme lähivuosille.

Inderes analyysi
22.9.
2020

Wulff-Yhtiöt antoi eilen illalla peräjälkeen jo toisen positiivisen tulosvaroituksen kysynnän ylittäessä yhtiön odotukset myös nähtävästi kolmannella kvartaalilla. Hygienia- ja suojaustuotteiden myynti on pystynyt enemmän kuin paikkaamaan muiden alueiden heikkoudet koronaviruksen rasittamassa ympäristössä. Nostimme ennusteitamme lähivuosille selvästi, sillä nähtävästi kysyntä hyväkatteisille tuotteille on jatkunut, ja Wulff on jälleen osoittanut reagointikykynsä vastata tähän. 

Inderes analyysi
27.7.
2020

Yhtiön alkuvuosi on mennyt selvästi odotuksia paremmin Q2:n myös ylittäessä odotuksemme. Yhtiön kyky reagoida muutoksen on tuottanut tulosta. Korona aiheuttaa vielä omat riskitekijänsä, mutta tilanteen normalisoituessa ja kysynnän palautuessa, on tuloskasvulle selkeät ajurit myös lähivuosille. Hyvinkin varovaiseen paluuseen pohjautuvilla ennusteillamme yhtiön arvostus säilyy maltillisena pitäen osakkeen tuotto-odotuksen hyvänä.

Inderes analyysi
21.7.
2020

Wulff antoi tiistaina positiivisen tulosvaroituksen ja pelätty koronakvartaali näyttäisi menneen yhtiön kannalta erinomaisesti. Nostimme lähivuosien ennusteitamme heijastellen liiketoiminnassa nähtyä piristymistä ja luottamustamme yhtiön tuloskasvupotentiaalia kohden. Arvostus tarjoaa vielä selkeää nousuvaraa, kun koronakuoppa näyttäisi yhtiöllä jääneen näillä näkymin väliaikaiseksi. 

Inderes analyysi
8.6.
2020

Koronaviruspandemian vaikutukset yhtiön merkittävimmin kärsineihin liiketoimintoihin tulevat arviomme mukaan hellittämään, kun kysyntä yhtiön hygienia-, etätyö- sekä ergonomiatuotteille on ollut arviomme mukaan vahvaa. Johdon sitoutuminen yhtiöön osakeostojen kautta nostaa myös luottamustamme yhtiön kykyyn selviytyä kriisistä ja laskee riskitasoa, kun samalla osake on selvästi jäänyt muusta markkinanoususta jälkeen. Tämän vuoksi nojaamme arvostuksessamme nyt varovaisesti jo ensi vuoteen, johon nähden näemme osakkeessa nousuvaraa.

Inderes analyysi
27.4.
2020

Yhtiön Q1-tulos oli selvästi odotuksiamme vahvempi eikä koronavirus vaikuttanut yhtiön liiketoimintaan merkittävästi. Seuraavien kvartaalien kehitykseen liittyy kuitenkin epävarmuutta, kun työpaikkatuotteiden sekä etenkin messuliiketoiminnan kysyntä hiipuu rajoitusten ja talouskasvun mukana. Kuluvan vuoden arvostus on suhteellisesti sekä absoluuttisesti korkea eikä viime vuodelta peruttu osinkokaan nosta tuotto-odotusta. Ensi vuoden maltillinen arvostus rajaa isompaa laskuvaraa, mutta se ei mielestämme riitä kompensoimaan vallitsevia riskejä.

Inderes analyysi
20.3.
2020

Koronavirus tulee iskemään yhtiön messuliiketoimintaan merkittävästi ja näin aiheuttamaan tuloskehitykseen painetta kuluvalle vuodelle. Lisäksi arvioimme myös yhtiön työpaikkatuotteiden myynnin kärsivän, vaikka joitain tuoteryhmiä tilanne piristääkin. Yhtiön arvostus nousee kuluvana vuonna jo haastavaksi eikä epävarma osinkotuotto mielestämme riitä nostamaan tuotto-odotusta positiiviseksi riskeihin nähden.

Inderes analyysi
16.3.
2020

Yhtiön liiketoiminnan ytimessä on työpaikkatuotteiden ja -palveluiden myynti yrityksille. Koronaviruksen aiheuttamat epävarmuudet taloudessa voivat vähentää tarvetta yhtiön tuotteille merkittävästi lyhyellä aikavälillä. Lisäksi näemme, että yhtiön messuliiketoiminnan vuosi tulee olemaan todella heikko, kun messuja ei järjestetä tai niitä siirretään. Laskeneiden ennusteidemme ja kasvaneen epävarmuuden myötä nykyinen arvostus nousee jo haastavaksi, minkä vuoksi laskemme suositustamme.

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Wulff-Yhtiöt

Parempi maailma - työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan - sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi. (https://www.wulff.fi/)