Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Wulff-Yhtiöt
1530 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.52 ALIN 1.51 VAIHTO (KPL) 6 927
MYYNTI 1.54 YLIN 1.56 VAIHTO (VAL) 0,011 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Tulevat tapahtumat

27
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
20.3.
2020

Koronavirus tulee iskemään yhtiön messuliiketoimintaan merkittävästi ja näin aiheuttamaan tuloskehitykseen painetta kuluvalle vuodelle. Lisäksi arvioimme myös yhtiön työpaikkatuotteiden myynnin kärsivän, vaikka joitain tuoteryhmiä tilanne piristääkin. Yhtiön arvostus nousee kuluvana vuonna jo haastavaksi eikä epävarma osinkotuotto mielestämme riitä nostamaan tuotto-odotusta positiiviseksi riskeihin nähden.

Tyyppi: company_report
16.3.
2020

Yhtiön liiketoiminnan ytimessä on työpaikkatuotteiden ja -palveluiden myynti yrityksille. Koronaviruksen aiheuttamat epävarmuudet taloudessa voivat vähentää tarvetta yhtiön tuotteille merkittävästi lyhyellä aikavälillä. Lisäksi näemme, että yhtiön messuliiketoiminnan vuosi tulee olemaan todella heikko, kun messuja ei järjestetä tai niitä siirretään. Laskeneiden ennusteidemme ja kasvaneen epävarmuuden myötä nykyinen arvostus nousee jo haastavaksi, minkä vuoksi laskemme suositustamme.

Tyyppi: company_report
18.2.
2020

Wulffin tuloskasvu jatkui jo toista vuotta putkeen yli 10 %:n vauhtia ja näyttäisi, että yhtiön käänne takaisin kestävän tulostason tielle on tosiasia. Tämä vahvisti luottamustamme yhtiöön nostaen sekä ennusteitamme että yhtiölle hyväksymäämme arvostustasoa. Kuluvan vuoden arvostuskertoimien pieni nousuvara, noin 6 %:n osinkotuotto sekä yritysosto-optio nostavat tuotto-odotuksen jälleen Wulffissa selkeästi positiivisen puolelle.

Tyyppi: company_report
15.11.
2019

Perinteisien toimistotarvikemarkkinoiden taantumisesta huolimatta yhtiö on saanut selkeän tuloskäänteen aikaan parantamalla suhteellista kannattavuuttaan. Tämä tie alkaa kuitenkin olla pääosin loppuun kuljettu ja tuloskasvua on lähdettävä hakemaan liikevaihdon kasvun kautta. Yritysostojen tai uusien tuote-alueiden kautta syntyvään kasvuun on kuitenkin vielä vaikea nojata, ja ennustamamme tuloskasvu jää maltilliseksi lähivuosille. Ennusteillamme arvostus on lähivuosille mielestämme jo täyteen hinnoiteltu, joten isompi nousuvara tarvitsee odotuksiamme parempaa tuloskasvua.

Tyyppi: company_report
4.11.
2019

Yhtiön Q3-tulos oli odotuksiin nähden linjassa tulospuolella, mutta liikevaihto jäi odotuksista. Yhtiölle tärkeämpi tuloskäänne näyttäisi etenevän kuitenkin oikeaan suuntaan. Tulokseen vaikutti huomattavasti pääkonttorin muutosta aiheutuneet kulut ja näistä oikaistuna käyttökate olisi ylittänyt vertailukauden tason. Vuoden 2020 tuloskasvupotentiaali yhdessä alhaisen arvostuksen ja kuluvan vuoden noin 7 %:n osinkotuoton kanssa antaa osakkeelle mielestämme tukea, mutta lyhyellä aikavälillä nousuajurit ovat mielestämme täyteen hinnoiteltu. 

Tyyppi: company_report
2.8.
2019

Q2-tulos oli odotuksiin nähden selkeä positiivinen yllätys ja takaa hyvät eväät selkeälle parannukselle tänä vuonna. Ennustamamme maltillisen parannuksen tarjoama hyvä tuloskasvunäkymä yhdessä alhaisen arvostuksen ja hyvän osinkotuoton kanssa antaa osakkeelle mielestämme hyvinkin houkuttelevan tuotto/riski-suhteen sekä syyn hypätä osakkeen kyytiin. 

Tyyppi: company_report
6.5.
2019

Wulffin perjantaina julkistama odotuksia hieman heikompi Q1-tulos ei muuttanut ennusteitamme merkittävästi ja tuloskäänteen potentiaali antaa vielä perusteet positiiviselle suositukselle. Kausiluonteisesti heikompi kvartaali, messuliiketoiminnan heikko suoritus, yritysoston aiheuttamien kulujen nousu ja IFRS 16 -muutokset aiheuttivat liikevaihdon ja kannattavuuden jäämisen ennusteistamme.

Tyyppi: company_report
22.2.
2019

Toistamme Wulffin lisää-suosituksen, mutta nostamme tavoitehintamme heijastellen nousseita ennusteitamme ja parantunutta luottamusta yhtiön tuloskäänteeseen. Yhtiö julkisti eilen odotuksiamme selkeästi paremman Q4-tuloksen, jossa liikevaihto jäi tuloutuksista johtuen ennusteistamme, mutta kannattavuus oli selkeästi parempi yhtiön operatiivisen tehokkuuden parantamisen myötä. Yhtiön ohjeistus ennakoi liikevoiton jatkavan kasvuaan, mikä yhdessä hyvän viime vuoden kanssa vahvisti uskoamme käänteeseen.

Tyyppi: company_report
20.2.
2019

Suomessa ja muissa pohjoismaissa työpaikkatuotteita ja -palveluita tarjoava Wulff Yhtiöt julkistaa Q4-tuloksensa torstaina 21.2.2019. Yhtiön vuoden 2018 tuloskehitys on joulukuisen tulosvaroituksen perusteella ollut rohkaisevaa ja yhtiön tuloskäänne etenee oikeaan suuntaan. Tämän myötä luottamus tuloskasvuun on vahvistunut ja tarjoaa yhdessä alhaisen arvostuksen kanssa paikan siirtyä osakkeessa lisää-puolelle (aik. vähennä).

Tyyppi: company_report
17.12.
2018

Nostamme Wulffin tavoitehintaamme 1,65 euroon (aik. 1,35 euroa), mutta pidämme suosituksemme vähennä-puolella yhtiön nostaessa viime viikon perjantaina sanallista arviotaan yhtiön tämän vuoden liiketuloksesta. Nosto oli jo pitkälti ennusteissamme, eikä muuttanut näkemystämme merkittävästi tälle vuodelle, mutta pohja on nyt osaltaan luotu seuraavien vuosien parannukselle. Luotto yhtiöön ja sen suorittamiseen on vahvistunut, mutta arvostus on noussut myös voimakkaasti eikä tarjoa vielä ohkaisella pohjalla olevalle lähivuosien tuloskasvulle tarpeeksi riskipuskuria. 

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Wulff-Yhtiöt

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset ja yrittäjät toimivat. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.