Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
4.5.
2021

Wulff tiedotti maanantaina ostavansa Staplesin Suomen toiminnot. Kaupan myötä Wulffin liikevaihto kertaheitolla kaksinkertaistuu yli 100 MEUR:oon ja synergioiden avulla myös tuloksella on lähivuosien aikana mahdollisuus tuplaantua. Kauppahinta vaikuttaa oikaistuilla luvuilla todella halvalta, Wulffin oman arvostuksen ollessa moninkertainen kauppaan nähden. Yrityskaupan vaikutukset näkyvät vuonna 2022 kokonaisuudessaan ja siihen nähden Wulffin arvostus tarjoaa merkittävää nousuvaraa. 

Inderes analyysi
27.4.
2021

Alkuvuoden suoritus on jatkunut viime vuoden erinomaisella tasolla. Kysyntä ajankohtaisille hygienia-, suojaus- ja puhdistustuotteille on pysynyt hyvällä tasolla. Kysyntä em. tuotteille jatkuu arviomme mukaan koronan hellittäessäkin, kun samalla talouden palautuminen tukee muiden kärsineiden liiketoimintojen (messut) näkymiä eteenpäin mentäessä. Yhtiöllä on näin hyvät edellytykset yltää hyvään tulostasoon myös vuonna 2021. Arvostus on mielestämme kohtuullinen ja nostaa vahvan osingon kanssa tuotto-odotuksen selvästi positiiviseksi.

Inderes analyysi
15.4.
2021

Yhtiö on arviomme mukaan vielä hyötynyt Q1:n aikana vallitsevasta koronatilanteesta ja samalla osakekurssi on laskenut selvästi alle tavoitehintamme. Arvostus on mielestämme maltillinen ja myös kasvava osinko lisää osakkeen tuotto-odotusta.

Inderes analyysi
23.2.
2021

Yhtiön vuosi 2020 oli loistava. Yhtiön tulos nousi merkittävästi, vaikka pandemia kuritti osaa liiketoimintaa rajustikin. Yhtiö pystyi reagoimaan muuttuneeseen kysyntäkuvaan erinomaisesti lisäämällä hygienia-, suojaus- ja puhdistustuotteiden tarjontaa. Tulevaisuutta ajatellen kysyntä em. tuotteille jatkuu arviomme mukaan koronan hellittäessäkin, kun samalla talouden palautuminen tukee muiden kärsineiden liiketoimintojen (messut) näkymiä eteenpäin mentäessä. Todella vahvan vuoden jälkeen odotamme tuloskehityksen kuitenkin tasaantuvan.

Inderes analyysi
20.12.
2020

Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla toimiva Wulff on vuoden 2020 aikana osoittanut todella hyvää uudistautumiskykyä nopeasti muuttuneessa markkinassa. Virkistyvä toimintaympäristö sekä kasvanut luottomme yhtiön suorituskykyyn pitää ennusteissamme tulostason lähes kuluvan vuoden tasolla lähivuosina. Tähän nähden osakkeen arvostuksessa on mielestämme nousuvaraa ja tuotto-odotusta tukee myös hyvällä tasolla oleva osinkotuotto.

Inderes analyysi
27.10.
2020

Yhtiön julkaisema Q3-rapotti oli odotuksiimme nähden parempi. Pandemian luoma kysyntäkuvan muutos näyttäisi jatkuvan odotuksia vahvempana, johon yhtiö on jälleen pystynyt reagoimaan erinomaisesti. Kysyntä hygienia- ja puhdistustuotteille jatkuu arviomme mukaan koronan hellittäessäkin, kun samalla talouden palautuminen tukee muiden kärsineiden liiketoimintojen (messut) näkymiä eteenpäin mentäessä. Tämä luo tulokselle selkeät ajurit myös lähivuosille, mikä yhdessä hyvän Q3-raportin kanssa nosti ennusteitamme lähivuosille.

Inderes analyysi
22.9.
2020

Wulff-Yhtiöt antoi eilen illalla peräjälkeen jo toisen positiivisen tulosvaroituksen kysynnän ylittäessä yhtiön odotukset myös nähtävästi kolmannella kvartaalilla. Hygienia- ja suojaustuotteiden myynti on pystynyt enemmän kuin paikkaamaan muiden alueiden heikkoudet koronaviruksen rasittamassa ympäristössä. Nostimme ennusteitamme lähivuosille selvästi, sillä nähtävästi kysyntä hyväkatteisille tuotteille on jatkunut, ja Wulff on jälleen osoittanut reagointikykynsä vastata tähän. 

Inderes analyysi
27.7.
2020

Yhtiön alkuvuosi on mennyt selvästi odotuksia paremmin Q2:n myös ylittäessä odotuksemme. Yhtiön kyky reagoida muutoksen on tuottanut tulosta. Korona aiheuttaa vielä omat riskitekijänsä, mutta tilanteen normalisoituessa ja kysynnän palautuessa, on tuloskasvulle selkeät ajurit myös lähivuosille. Hyvinkin varovaiseen paluuseen pohjautuvilla ennusteillamme yhtiön arvostus säilyy maltillisena pitäen osakkeen tuotto-odotuksen hyvänä.

Inderes analyysi
21.7.
2020

Wulff antoi tiistaina positiivisen tulosvaroituksen ja pelätty koronakvartaali näyttäisi menneen yhtiön kannalta erinomaisesti. Nostimme lähivuosien ennusteitamme heijastellen liiketoiminnassa nähtyä piristymistä ja luottamustamme yhtiön tuloskasvupotentiaalia kohden. Arvostus tarjoaa vielä selkeää nousuvaraa, kun koronakuoppa näyttäisi yhtiöllä jääneen näillä näkymin väliaikaiseksi. 

Inderes analyysi
8.6.
2020

Koronaviruspandemian vaikutukset yhtiön merkittävimmin kärsineihin liiketoimintoihin tulevat arviomme mukaan hellittämään, kun kysyntä yhtiön hygienia-, etätyö- sekä ergonomiatuotteille on ollut arviomme mukaan vahvaa. Johdon sitoutuminen yhtiöön osakeostojen kautta nostaa myös luottamustamme yhtiön kykyyn selviytyä kriisistä ja laskee riskitasoa, kun samalla osake on selvästi jäänyt muusta markkinanoususta jälkeen. Tämän vuoksi nojaamme arvostuksessamme nyt varovaisesti jo ensi vuoteen, johon nähden näemme osakkeessa nousuvaraa.

Wulff-Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas