Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

YIT

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
23.6.
2021

YIT järjesti tiistaina aamupäivällä hiljaista aikaa edeltävän puhelun. Puhelussa käytiin läpi kvartaalin aikana tapahtuneita ja tiedotettuja asioita sekä markkinatilannetta.

Tiedotteet
22.6.
2021

YIT Oyj   Pörssitiedote   22.6.2021 klo 17.15

YIT pidentää yhden 50 miljoonan euron lainansa voimassaoloaikaa vuodella

YIT on sopinut SEB:n kanssa 50 miljoonan euron luottosopimuksensa voimassaoloajan pidentämisestä vuodella käyttämällä toisen lainan kahdesta yhden vuoden jatko-optiosta. Sopimuksen uusi eräpäivä on maaliskuussa 2023. Lainan eräpäivän siirrolla tuetaan YIT:n entisestään vahvaa likviditeettiasemaa.

Tiedotteet
22.6.
2021

YIT Oyj    Pörssitiedote   22.6.2021 klo 11.30

YIT allekirjoitti 300 miljoonan euron sitovan vastuullisuustavoitteisiin sidotun valmiusluottolimiitin

Tiedotteet
4.6.
2021

YIT on allekirjoittanut Kouvolan kaupungin kanssa sopimuksen Valkealan monitoimitalon toteuttamisesta elinkaarimallilla. Rakennettavan monitoimitalon laajuus on noin 10 000 neliömetriä ja sopimuksen arvo YIT:lle on noin 38 miljoonaa euroa, joka kirjataan vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan. 

Tiedotteet
3.6.
2021

YIT ja Pirkkalan kunta ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koulukampuksen rakentamisesta. Hankkeen laajuus on lähes 20 000 neliötä ja urakan arvo on noin 43 miljoonaa euroa, joka kirjataan toisen vuosineljänneksen tilauskantaan.

Pirkkalan koulukampukseen rakennetaan tilat alueella olemassa olevien ala- ja yläkoulujen oppilaille sekä varhaiskasvatuksen tiloille. Lisäksi tiloihin tulee nuoriso- ja kulttuuritiloja sekä monitoimitila kokous-, koulutus ja kulttuurikäyttöön. 

Rakennustyöt käynnistyvät tulevana kesänä. Koulu- ja päiväkotirakennukset valmistuvat kesällä 2024.

Tiedotteet
2.6.
2021

YIT ja Helsingin kaupunki ovat allekirjoittaneet sopimuksen HITAS-, asumisoikeus-, vuokra-asuntojen sekä pysäköintihallin rakentamisesta kehittyvälle Sompasaaren alueelle Kalasataman läheisyyteen. Kokonaisuuden yhteenlaskettu arvo on lähes 58 miljoonaa euroa, joka kirjataan toisen vuosineljänneksen tilauskantaan.

Sopimuksen piirissä on kolme taloyhtiötä, joihin valmistuu yhteensä 238 asuntoa sekä pysäköintihalli, joka rakennetaan yhteen tasoon pihakannen alle.

Kohteen rakennustyöt aloitetaan kesäkuussa 2021 ja hankkeen arvioitu valmistumisaika on alkuvuonna 2024.

Tiedotteet
20.5.
2021

YIT Oyj  Pörssitiedote  20.5.2021 klo 8.00

Muutos YIT:n johtoryhmässä

YIT:n hallitus on nimittänyt Pasi Tolppasen, (54, tekniikan tohtori) Infra-segmentin johtajaksi ja YIT:n johtoryhmän jäseneksi. Tolppanen ottaa tehtävän vastaan viimeistään syyskuun alusta alkaen.

Pasi Tolppanen siirtyy YIT:lle DEN Groupin toimitusjohtajan tehtävästä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt muun muassa Maintpartner Groupin toimitusjohtajana sekä Pöyryn Pohjois-Euroopan liiketoiminnoista vastaavana johtajana ja Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtajana.

Analyytikon kommentti
20.5.
2021

Helsingin kaupunki on valinnut Kruunusillat-hankkeen siltaurakan rakentajaksi YIT:n ja Kreaten. Kyseessä on Suomen pisimmän sillan eli Korkeasaaren ja Kruunuvuorenrannan yhdistävän 1 200 metriä pitkän Kruunuvuorensillan rakentaminen.

Tiedotteet
19.5.
2021

YIT ja Northvolt Ab ovat allekirjoittaneet sopimuksen Northvoltin laitoksen laajennuksen maanrakennustöistä Ruotsissa. Urakan arvo on noin 39 miljoonaa euroa, ja se kirjataan vuoden toisen neljänneksen tilauskantaan. 

Tiedotteet
19.5.
2021

Helsingin kaupunki on valinnut Kruunusillat-hankkeen siltaurakan rakentajaksi työyhteenliittymän Kruunusillat, jonka muodostavat YIT ja Kreate Oy. Urakan arvo on yhteensä noin 123 miljoonaa euroa, josta YIT:n osuus on noin 61,5 miljoonaa euroa. Urakassa on optiona 3 miljoonan euron osuus, josta Helsingin kaupunki tekee päätöksen myöhemmin. Sopimus kirjataan YIT tilauskantaan, hankkeeseen liittyvän kahden viikon valitusajan päätyttyä. Työt alkavat syksyllä 2021, ja urakan odotetaan valmistuvan vuoden 2025 aikana.

YIT