Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
YIT
5486 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 4.23 ALIN 4.15 VAIHTO (KPL) 433 390
MYYNTI 4.24 YLIN 4.39 VAIHTO (VAL) 1,833 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Tulevat tapahtumat

30
Huh
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
30.3.
2020

YIT:n vahva taloudellinen asema ja tilauskanta antavat yhtiölle vahvat edellytykset sietää koronavirusepidemiaa. Osakkeen arvostuksessa YIT:n pitkän aikavälin potentiaalille ei anneta arvoa. Analyytikko Olli Koponen kommentoi inderesTV:ssä.

Videon aiheet kellotettuna:

00:20 YIT:n osaketta on moukaroitu muiden pörssiyhtiöiden tavoin viime viikkoina. Minkä takia näet nykykurssin tarjoavan hyvän hetken kääntyä osakkeessa positiiviseksi?

Tyyppi: video
24.2.
2020

Helsingin pörssin rakennussektorilla on tuullut paikoitellen navakasti viime vuosina. SRV:n ja Lehdon bisnekset menivät mönkään. YIT:n talo on selvästi parhaimmassa kunnossa. Analyytikko Olli Koponen kommentoi yhtiöiden menneitä ja tulevia askeleita.

Tyyppi: video
29.11.
2019

Kestävä kaupunkikehitys, Kari Kauniskangas, toimitusjohtaja, YIT Oyj https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/yit

Tyyppi: video
26.11.
2019

Sijoitus Invest 2019 -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa ti-ke 26.-27.11.2019. Tapahtumasta streamataan molempien päivien esitykset Päälavalta, Talouslavalta ja Pörssilavalta ja tallenteet ovat katsottavissa myös tapahtuman jälkeen.

Tapahtuma on maksuton ja ilmoittautumaan pääset täältä!

Tyyppi: video
11.10.
2019

Jesse ja Olli K. katsastavat rakennusyhtiöiden tunnelmiin. Vuosi 2018 tarjosi lähinnä karvaita pettymyksiä ja sama suunta on jatkunut myös vuoden 2019 puolella. Podin lopulla pohditaan ennakkoasetelmia Q3-tuloskautta silmällä pitäen.

Tyyppi: video
25.7.
2019

Analyytikko Olli Koponen kommentoi YIT:n tulosta. YIT julkaisi tänään aamulla odotuksiin nähden paremman Q2-tuloksen. Liikevaihto oli vertailukauden tasolla odotuksissa olleen laskun sijaan. Oikaistu liikevoitto oli myös hieman konsensusennusteita parempi. Raportoitu tulos jäi kuitenkin ennusteista odotuksia isompien alaskirjausten vuoksi. Ohjeistus loppuvuodelle tarkentui liikevaihdon osalta hieman positiivisempaan suuntaan ja liikevoiton osalta laajaa haarukkaa kavennettiin molemmista päistä.

Tyyppi: video
5.7.
2019

YIT:n eilen 4.7. julkistama Pohjoismaiden päällystysliiketoimintojen myynti vaikuttaa olevan jokseenkin ristiriidassa yhtiön strategian kanssa, joka painottaa nimenomaan suhdannekestäviä liiketoimintoja, jollainen myytävä liiketoimintakin on. 

Hinta vaikuttaa olevan kuitenkin kohdallaan. Yhtiö päivitti myös ohjeistustaan, mutta jatkuvien liiketoimintojen ohjeistus pysyi ennallaan.

Tyyppi: video
20.3.
2019

Onko rakennusosakkeet halpoja vai kalliita kurssilaskun jälkeen? Analyytikko Olli Koponen kommentoi. Koko kirjoitus löytyy aamarista https://www.inderes.fi/fi/uutiset/rakennussektorin-arvostus-halpa-ei-ole...

Tyyppi: video
4.2.
2019

Analyytikko Olli Koponen kommentoi YIT:tä sijoituskohteena Q4’18-tuloksen tiimoilta. Yhtiö tekee odotuksien mukaan tänä vuonna huipputuloksen, mutta syklin kääntyminen laskee tulosta lähivuosina. Arvostustaso on neutraali, eikä osake houkuta negatiivisten riskien valossa.

Yhtiöraportti Premium-jäsenille (ensimmäinen kuukausi maksutta) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/yit-q4-suhdanteen-huipputulos-jo-hinnassa

Tyyppi: video
30.1.
2019

Jesse ja Olli K. puhuvat tällä kertaa rakennusyhtiöistä. Vuosi 2018 ei ollut alan toimijoille Helsingin pörssissä kovin ruusuinen. Podilla käydään läpi mihin sijoittajien on syytä kiinnittää rakennusyhtiöissä huomiota nykyisessä markkinatilanteessa.

YIT

YIT lyhyesti

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2017 yhdistetty vuotuinen liikevaihtomme oli yli 3,8 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.