Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Telia company

Analyst

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Tiedotteet
10.11.
2021
  • Första kommersiellt tillgängliga nätet med 5G standalone (SA) som lanseras i Norden och Baltikum
  • Ger kortare svarstider och möjlighet till effektivare nät genom tilldelning av resurser i nätet för speciella krav och tillämpningar (network slicing); stöder företagskunders behov av affärsinnovation; möjliggör för nya innovativa konsumentapplikationer
  • Telia kommer med 5G SA erbjuda hushåll garanterad hastighet för trådlös bredbandsuppkoppling
  • Lanseringen följer Telia Companys strategi att som den ledande operatören i regionen: Inspirera våra kunder, Koppla upp alla
Tiedotteet
21.10.
2021

FORTSATTA FRAMSTEG MOT ETT BÄTTRE TELIA

Tiedotteet
7.10.
2021

Telia Company offentliggör resultatet för Q3 2021, torsdagen den 21 oktober ca kl. 07.00

Presentation och telefonkonferens
Allison Kirkby, VD och koncernchef och Per Christian Mørland, Finansdirektör presenterar rapporten via en telefonkonferens kl. 09.30. Presentationen hålls på engelska.

Tiedotteet
20.9.
2021

Valberedningen för Telia Company AB inför årsstämman 2022 har i enlighet med valberedningens instruktion utsetts baserat på ägarförhållandena vid utgången av juli månad 2021.

Tiedotteet
6.9.
2021

Maria Romberg Ewerth, idag EVP och Chief Human Resource Officer på ASSA ABLOY, kommer att ingå i Telia Companys koncernledning som Senior Vice President, Chief People Officer.

Tiedotteet
21.7.
2021

TILLBAKA TILL TILLVÄXT

Tiedotteet
14.7.
2021

Telia Company offentliggör resultatet för Q2 2021, onsdagen den 21 juli ca kl 07.00
 
Presentation och telefonkonferens
Allison Kirkby, Vd och koncernchef och Per Christian Mørland, Finansdirektör presenterar rapporten via en telefonkonferens kl. 09.30. Presentationen hålls på engelska.
 
Praktisk information:
Välkommen att ringa in och ställa frågor i samband efter presentationen. Försäkra dig om att du är uppkopplad till telefonkonferensen genom registrera dig några minuter innan konferensen börjar.

Tiedotteet
12.7.
2021

Stefan Backman har utsetts till Executive Vice President, Chefsjurist och Chef för Corporate Affairs. Stefan Backman efterträder Jonas Bengtsson som har beslutat sig för att lämna företaget i slutet av 2021.

Tiedotteet
30.6.
2021
Översikt:
  •         Brookfield, genom sin infrastrukturfond, och Alecta förvärvar 49 procent av Telia Companys mastverksamhet i Finland och Norge

  •         Transaktionen är i linje med Telia Companys strategi för digital infrastruktur, som inkluderar partnerskap för att vidareutveckla och kristallisera tillgångsvärde

  •         Transaktionspriset motsvarar ett kassa- och skuldfritt värde om 1 524 MEUR för 100 procent

  •         Värderingen motsvarar en EV/EBITDA-multipel om 27x 2020

Tiedotteet
4.6.
2021

"Efter sju år som Executive Vice President, chef för People, Experience & Culture, inklusive fyra år som ansvarig för Telia Companys varumärkes- och hållbarhetsfunktioner, har Cecilia och jag enats om att tiden nu är rätt för henne att lämna sin nuvarande position. Cecilia har haft en mycket viktig roll i utvecklingen och moderniseringen av Telias kultur och värderingar framför allt under förändringstider.

Telia company

Svenska translation unavailable for Telia company.