Kamux
585 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
6.80 EUR -0.87%
OSTO 6.80 ALIN 6.80 VAIHTO (KPL) 422
MYYNTI 6.84 YLIN 6.84 VAIHTO (VAL) 0,003 Milj. EUR
KURSSI
6.80 EUR -0.87%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Liiketoiminnan voimakas kasvu uusien autoliikkeiden avaamisen kautta Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Integroitujen palvelujen myynnin kasvu parantaa kannattavuutta. Ruotsin ja Saksan kannattavuus paranee lisääntyvän volyymin tuomien skaalaetujen kautta.
Ruotsin ja Saksan kannattavuus jää yhtiön tavoitteiden alapuolelle. Kilpailijat kopioivat Kamuxin toimintamallin. Digitaalisuuteen liittyvät disruptoivat palvelut. Autoverolainsäädännön muutokset ja varaston arvonalentuminen.
Tulospohjainen arvostus on houkutteleva suhteessa tuloskasvunäkymiin, tasaiseen kannattavuuteen ja liiketoiminnan alhaiseen riskitasoon. Osaketta voi lyhyellä aikavälillä painaa listautumisen yhteydessä sovittujen lock-up -rajoitusten päättyminen.

Viimeisimmät raportit

Pörssikalenterin tapahtumat

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Viimeisin video

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Tyyppi: video
15.2.
2018

Seuraa Kamuxin 2017 tilinpäätöstiedotteen webcast-lähetystä tältä sivulta 8.3.2018 alkaen klo 13:00. Voit jättää kysymyksesi yhtiölle kommentoimalla tähän.

Tyyppi: video
30.1.
2018

Kamux sijoituskohteena

Julkaisimme Kamuxista Yhtiöraportin ja aloitamme seurannan. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Kamuxia sijoituskohteena. :) 

Kajaani selittää rautalangasta Kamuxin liiketoimintamallin. Yhtiöllä on vakuuttava kasvuhistoria, ja pääomasijoittajan mahdollinen irtaantuminen lock upin jälkeen voi tarjota hyvän ostopaikan.

Yhtiöraportti on luettavissa täältä https://www.inderes.fi/seurannan-aloitus-autokaupan-tehokas-uudistaja

Tyyppi: news
30.1.
2018

Aloitamme Kamuxin seurannan lisää-suosituksella ja 8,0 euron tavoitehinnalla. Olemme julkaisseet yhtiöstä tänään laajan seurannan aloitusraportin, joka löytyy tästä linkistä:

Tyyppi: company_report
29.1.
2018

Aloitamme Kamuxin seurannan 8,0 euron tavoitehinnalla ja lisää-suosituksella. Yhtiö on viimeisen kymmenen vuoden aikana todistanut tehokkaan liiketoimintamallin toimivuuden Suomessa ja noussut nopeasti myytyjen käytettyjen autojen lukumäärällä mitattuna markkinajohtajan asemaan. Yhtiö pyrkii nyt viemään toimintamallinsa Ruotsiin ja Saksaan, mihin suurimmat kasvuodotukset on ladattu. Kamuxin osake on mielestämme houkuttelevalla tasolla huomioiden yhtiön pitkän aikavälin tuloskasvunäkymät, tasainen kannattavuus ja liiketoimintamallin alhainen riskitaso. 

Tyyppi: stock_exchange_release
10.1.
2018

Kamux Oyj Lehdistötiedote 10.1.2018 klo 12.00

Kamux laajenee Suomessa: 42. myymälä avataan helmikuussa Savonlinnassa

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa toimintaansa avaamalla myymälän Savonlinnaan helmikuussa.

Myymäläverkosto vahvistuu

Tyyppi: stock_exchange_release
14.12.
2017

KAMUX OYJ   LEHDISTÖTIEDOTE   14.12.2017 klo 10.00

Kamux Oyj nimittää Robin Tossin Ruotsin maajohtajaksi

Kamux Oyj nimittää Robin Tossin Ruotsin maajohtajaksi ja Kamux Ab:n toimitusjohtajaksi.

Toss aloittaa tehtävässään maajohtajana 1.1.2018, ja helmikuun alusta hän toimii myös Kamux Ab:n toimitusjohtajana. Nykyinen Kamuxin Ruotsin vt. toimitusjohtaja Tommi Iiskonmäki keskittyy jatkossa tehtäviinsä Kamux Oyj:n henkilöstöjohtajana.

Tyyppi: stock_exchange_release