Qt
KURSSI
6.85 EUR -0.72%
OSTO 6.85 ALIN 6.85 VAIHTO (KPL) 963
MYYNTI 6.9 YLIN 6.91 VAIHTO (VAL) 0,007 Milj. EUR
KURSSI
6.85 EUR -0.72%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vakaa ydinliiketoiminta. Sulautetuissa järjestelmissä kasvavat jakamattomat markkinat, missä jakelulisenssien kautta vahvasti skaalautuvaa potentiaalia.
Myyntiorganisaation rakentamisen epäonnistuminen ja jakelulisenssien heikko näkyvyys.
Kasvuvaiheen takia yhtiön tuloskertoimet ovat lähivuosina negatiiviset, mutta kasvuoption onnistuessa nykyinen arvostus on edullinen

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: inderes_qa
23.5.
2017

Hei, Julkistetaanko Qt:n ja sen asiakkaiden sopimukset (ja niiden sisällöt, mm. jakelulisenssiehdot) heti, kun nimet ovat paperissa? Vai selviääkö meille sijoittajille se vasta muutaman vuoden päästä, kun esim. autovalmistajien uudet, sulautetut järjestelmät sisältävät tuotteet tulevat markkinoille? Vai onko tämä sopimusten julkistus kiinni vain siitä, miten sen osapuolet sopivat? Erittäin kiinnostava case skaalapotentiaaleineen. Kiitos jo etukäteen!

Tyyppi: inderes_qa
23.5.
2017

Hei, Mitä mieltä olette, onko Qt:n ohjelmistoja helppo käyttää ilman maksullista lisenssiä. Varsinkin Aasiassa piratismi voisi olla suuri ongelma heille.

Tyyppi: company_report
28.4.
2017

Yhtiön onnistunut osakeanti poisti osakkeesta epävarmuutta ja Q1-raportin perusteella kasvustrategian kiihdyttäminen etenee suunnitellusti. Pidämme yhtiön pitkän aikavälin kasvunäkymää houkuttelevana ja Qt:n teknologia on hyvin asemoitunut kasvuun useiden eri teollisuudenalojen ollessa teknologisen murroksen kynnyksellä. Muistutamme kuitenkin osakkeen korkeasta riskiprofiilista.

Tyyppi: news
28.4.
2017

Nostamme Qt Groupin tavoitehintaa 7,8 euroon (aik. 7,5 euroa) ja toistamme osakkeen lisää-suosituksen yhtiön Q1-katsauksen jälkeen. Yhtiön onnistunut osakeanti poisti osakkeesta epävarmuutta ja Q1-raportin perusteella kasvustrategian kiihdyttäminen etenee suunnitellusti.

Tyyppi: news
7.4.
2017

Qt tiedotti eilen odotetusti kaikkien merkintäoikeusannin tarjottavien osakkeiden täydestä merkinnästä. Alustavan tuloksen mukaan anti merkitiiin 114 %:sti ja annin koko oli noin 15,3 MEUR.

Tyyppi: news
22.3.
2017

Maanantaina järjestetyssä yhtiöillassa mukana olleiden yhtiöiden esitykset on nyt julkaistu ja katsottavissa InderesTV:ssä. Mukana tilaisuudessa olivat Basware, Detection Technology ja Qt Group.

 

Basware

Sivut

Qt

ISIN: 
FI4000198031
Market place: 
Main
Exclude from ranking: 
Top 3: 
IR reporting start date: 
Keskiviikko, maaliskuu 15, 2017
Qt

Qt tarjoaa ohjelmistokehittäjille alusta-riippumattoman sovelluskehyksen ja siihen liittyviä työkaluja. Työkalujen avulla voidaan parantaa ohjelmistokehittäjien tuottavuutta ja auttaa heitä tuomaan tuotteet nopeammin markkinoille. Qt:n teknologia on käytössä yli 70 toimialalla ja sillä on yli miljoona käyttäjää. Qt:n liikevaihto kasvoi 20 % viime vuonna ollen 32 miljoonaa euroa.