Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Taaleri

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyst

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Read more
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
6.3.
2018

Kysymys Taalerin näkökulmasta: Miksi tiputtaa merkittävästi osuutta Indereksessä? Oliko tämä muutaman vuoden omistus Taalerille tuottoisa?

Inderes Q&A
26.2.
2018

Hei, Uusimpien arvioidenne mukaan Taalerin irtautuminen Garantiasta on mahdollista 04/2018 alkaen. Kuinka todennäköisenä pidätte irtaantumista esim. 2018 aikana? Millainen vaikutus onnistuneella irtautumisella olisi Taalerin tavoitteelliseen arvostustasoon, huomioiden Taalerin track record? Syksyllä puheissa väläyteltiin varovaisesti mahdollisena 15€ tavoitetasoa osakkeelle, mikäli onnistuneesta irtautumisesta saadut varat sijoitetaan järkevästi. Onko tähän hypoteettiseen skenaarioon tullut olennaisia muutoksia talven aikana?

Inderes Q&A
11.2.
2018

Tästä olikin puhetta jo viime kesänä, mutta milloin saamme Taalerin Juhani Elomaan Vernerin roastattavaksi?

Inderes Q&A
18.12.
2017

Muistaakseni Sauli pari kertaa maininnut että Taaleria myydään alle osien summan. P/B huitelee kuitenkin reippasti yli 2 mikä tuntuu vähän ristiriitaiselta. Olisiko mahdollista avata vähän miten lähestytte tuota osien summaa?

Inderes Q&A
28.11.
2017

Hei, Miksi arvioitte Fellow Financen nykyisen valuaation? Kiitos!

Inderes Q&A
8.11.
2017

Hei, julkaiseeko Taaleri Q3 osavuosikatsausta ja jos julkaisee niin milloin? Ja mikä suosituksenne on Taaleriin?

Inderes Q&A
13.10.
2017

Nyt kun härkämarkkinaa on tultu ylös jo 8,5 vuotta sijoittajaa jos toistakin varmasti kiinnostaa pörssin ulkopuoliset sijoitustuotteet. Nämähän voi olla mitä vain, mutta erityisesti Taalerin energiarahastot kiinnostavat. Sauli on näihin myös käsittääkseni itse sijoittanut. Nyt teillä olisi hyvä paikka todistaa riippumattomuuttanne omistajastanne Taalerista, ja kommentoida näitä rahastoja myös sijoittajan, ei managerin, puolelta. Toki Taalerin omistajana kiinnostaa kuulla myös energia-segmentin ylösajosta ja näistä salkuista ihan myös managerin näkökulmasta.

Inderes Q&A
9.10.
2017

Milloin Taalerin analyysi on odotettavissa ja miltä tällä hetkellä tilanne näyttää yhtiön osalta ?

Inderes Q&A
30.9.
2017

Hei!

Sauli avasi salkkunsa sisältöä ja siinä samassa hän mainitsi Fellow Financen. Voisitteko tehdä katsauksen yhtiöön ja miten sijoittaminen lainoihin toimii?

Inderes Q&A
19.9.
2017

Moi, Taalerin Juhani Elomaa lupaili inderesTV:n yhtiöhaastattelussa 22.8 Aurinkotuuli rahaston ensimmäisiä hankejulkaisuja seuraavaan parin viikon aikana. Nyt kuukautta myöhemmin ei ole mitään kuulunut?

Taaleri

ipo