Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

EcoUp H2’22: Kasvu kiihtyi ja kehitystyö jatkuu

EcoUpin kasvu kiihtyi loppuvuodesta. Hintojen korotuksia ei kuitenkaan saatu riittävän nopeasti voimaan, minkä takia tulos heikkeni. Yhtiö jatkaa työtä kiertotalousteknologian kauppallistamiseksi. Toimitusjohtaja Matti Kaski analyytikko Antti Viljakaisen haastattelussa.

Analyytikon kommentti H2-aamutuloksesta.

Aiheet:
00:00 Kasvuajurit Q4:lla
01:20 Hinnankorotusten rooli kasvun muodostumisessa
01:58 Kannattavuuden kehitys
02:52 Vuoden 2023 näkymät ja ohjeistus
03:41 Keinot kannattavuuden parantamiseen
04:20 Energiakriisi ja eristeiden kysyntä
05:35 Investoinnit kasvuun
07:00 Kiertotalousteknologian kehitystyö

EcoUp on kiertotalouskonserni, joka tarjoaa asiakkailleen hiilineutraaleja, ylijäämävapaita, energiaa säästäviä tuotteita, palveluita ja teknologioita, jotka auttavat sen asiakkaita tekemään niiden toiminnasta ympäristöystävällisempää. Yhtiön tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat esimerkiksi ekologiset eristeet ja kuitutuotteet sekä rakennusalan kiertotalouspalvelut, kuten suurtehoimuroinnit. Yhtiö on lisäksi kehittänyt kiertotalousteknologioita ja laitteistoa, jotka mahdollistavat mineraalipohjaisten materiaalien kierrätyksen ja energiatehokkaan uusiokäyttöön jalostamisen.