Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Finnairilla kosmeettinen osingonleikkaus, Norwegian ajautunut kiipeliin

Finnairin Q4 oli selvästi odotuksia parempi, mutta yhtiö leikkasi osinkoa kosmeettisesti. Norwegian on ajautunut kiipeliin aggressiivisen laajentumisen myötä, mikä saattaa helpottaa kilpailupaineita vaikka Finnair ei ole siitä viitteitä antanut. Videon lopussa Verneri kysyy analyytikko Antti Viljakaiselta, miksi olemme olleet pääosin vähennä-puolella yhtiössä viime vuodet.

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/arvostus-jo-preemiolla

Seuraa Finnairia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

00:25 Neljäs kvartaali pääpiirteissään
01:50 Mitä ajatuksia osingon leikkaus herätti?
02:40 Miltä näyttää vuoden 2019 näkymät?
05:20 Norwegian on ajautunut kiipeliin, miten vaikuttaa Finnairiin?
09:00 Miksi pysymme vähennä-puolella?
11:13 Milloin Antti olisi osta-puolella Finnairissa?

Käy kauppaa. (Finnair)

Finnair on maailman pisimpään toimineita lentoyhtiöitä. Finnairin reittiverkosto yhdistää Aasian, Pohjois-Amerikan ja Euroopan pohjoiset alueet Helsinki-Vantaan kotikentän kautta. Sen toiminta perustuu laatuun, luotettavuuteen ja turvallisuuteen sekä pohjoismaisesta puhtaasta luonnosta inspiraationsa saaneeseen muotoiluun. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa Finnairille selvän kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian mega-kaupunkien välillä kulkevat Helsingin kautta.