Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rovio: Kasvussa kynnet esiin

Rovio onnistui yllättämään vuoden ensimmäisellä kvartaalilla niin kannattavuuden kuin kasvunkin saralla markkinan haasteista huolimatta. Rovion kassa mahdollistaisi myös yrityskaupat, mutta jatkaako Rovio pelisektorin konsolidaatiota? Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

Yhtiöraportti (Premium) täällä.

Aiheet-
00:00 Aloitus
00:16 Rovion Q1 ja tekijät tulosylityksen takana
01:54 Kasvunäkymät
06:24 Yritysjärjestelyt
09:42 Arvostus

Rovio on vuonna 2003 perustettu mobiilipeleihin keskittyvä peliyhtiö. Rovio luo ja kehittää mobiilipelejä free-to-playmallilla. Pelit pohjautuvat yhtiön Angry Birds - brändiin sekä muihin yhtiön omiin uusiin pelibrändeihin. Valmiin pelin yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play). Lisäksi yhtiö lisensoi Angry Birds -brändiä kuluttajatuotteisiin, elokuviin, animaatioihin ja muuhu viihteeseen. Valtaosa yhtiön liikevaihdosta tulee peliliiketoiminnasta ja loput brändilisensoinnista. Maantieteellisesti Rovion liiketoiminnan painopiste on länsimarkkinoilla.