Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Valmet Q2’20: Tilauskannasta mukava selkänoja

Valmet puskee eteenpäin kuin rumpuja pärisyttävä paraati huolimatta koronan aiheuttamasta epävarmuudesta. Muhkea tilauskanta antaa kivan selkänojan. Osakkeen uutta nelinkertaistumista ei kannata lähivuosina odottaa, mutta tuotto-odotus on edelleen tyydyttävä.

Seuraa Valmetia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/valmet

00:00 Miten Valmetin toinen kvartaali sujui sijoittajan näkökulmasta?
01:05 Valmetin markkinoiden kehitys?
03:20 Minkälaista selkänojaa yhtiön tilauskanta antaa lähivuosille?
04:35 Valmetin osake on hemmotellut sijoittajia listautumisesta lähtien mutta miten näet tuottopotentiaalin lähivuosille miettien tuloskasvunäkymää, osinkoja ja arvostuskertoimia?
07:40 Monien sijoittajien huomion on vienyt patrioottinen riitely Nelesistä. Vaikka tämä herättää tunteita niin paljonko Neles painaa Valmetin tarinassa? ​

Käy kauppaa. (Valmet)

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.