Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nordean yhtiökokous 2022 järjestetään Helsingissä torstaina 24. maaliskuuta. Yhtiökokouksen jälkeen osakkeenomistajille järjestetään erillinen webcast-lähetys, joka alkaa klo 16. 

Lähetyksessä voit seurata hallituksen puheenjohtaja Torbjörn Magnussonin ja konsernijohtaja Frank Vang-Jensenin katsauksia sekä varsinaisessa yhtiökokouksessa tehdyt päätökset. Lisäksi voit esittää kysymyksiä Nordean ylimmälle johdolle. Ilmoittaudu mukaan webcast-lähetykseen tästä.

Käy kauppaa. (Nordea)

Nordea on vuonna 1997 perustettu yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Nordealla on toimipaikka 20 maassa, mukaan lukien Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus. Nordea Bank Abp:n osakkeet noteerataan Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä.