Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Citycon

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
3.1.
2019

Hei Jesse! Onko Cityconin pääomistajan Chaim Katzmanin mahdollista ostaa osakkeita yrityksestä 7.1-7.2.2019 välisenä aikana (hiljainen ikkuna)? Yhtiön tilinpäätös julkaistaan 7.2.2019. Pidätkö mahdollisena, että ostotarjous yrityksestä tulisi ennen hiljaisen ikkunan alkamista? Entä pystyisitkö tekemään ajantasaisen laskelman siitä kuinka paljon osakkeita pääomistajan on vielä ostettava ennen 50% omistusosuuden syntymistä? Olisiko ostotarjouksen tekeminen periaatteessa mahdollista jo ennen kuin 50% raja tulee vastaan?

Inderes Q&A
30.11.
2018

Cityconin suuri omistaja Katzman on jatkanut osakeostojaan ja on mahdollista että 50% raja rikkoutuu ja hän joutuu tekemään pakollisen ostotarjouksen lopuista osakkeista. Mikäli näin kävisi, niin hän joutuisi maksamaan vähintään 6kk korkeimman maksamansa hinnan, olkoot se nyt vaikka 1.75 per osake. Mutta näettekö mitään syitä miksi hän tarjoaisi enemmän kuin tuon minimin? Sponda ja Technopolis myytiin käsittääkseni noin 1.0 P/B luvulla. Cityconilla vastaava luku on tällä hetkellä noin 0.7.

Inderes Q&A
21.11.
2018

Anteeksi tyhmä kysymys, mutta kumpi on relevantimpi tapa tarkastella kiinteistöyhtiön arvostusta, p/b vai nav? Esim. Avaro tai Citycon. Kiitos

Inderes Q&A
25.10.
2018

Hei! Citycon jakaa varoja ulos pääsääntöisesti pääomanpalautuksena, eikä osinkoina. Mitä eroa näillä on ja miksi se näin tekee? Aiheutuuko tästä riskiä sijoittajalle?

Inderes Q&A
19.10.
2018

Minkälaiset motiivit arvelette olevan taholla, joka on kahminut jo lähes 50% Cityconin osakkeista. Onko tarkoituksena ajoittaa pakollinen lunastustarjous heikkoon kurssiin? Kuinka turvassa suomalaisen piensijoittajan nappulat on tässä isojen poikien pelilaudalla? Mikä on osakkeitteni potentiaalinen arvo, jos Citycon vedetään pörssistä?

Inderes Q&A
16.7.
2018

Onko yhtiöraportissanne otettu riittävästi huomioon korkotason nousu Cityconin osingonmaksukyvyn kannalta? Voiko osinko tosiaan pysyä noin hyvällä tasolla? Yhtiöllä on nähdäkseni melkoinen määrä nettovelkaa.

Ja toinen kysymys, pitäisikö piensijoittajan olla huolissaan Cityconin omistusrakenteen muutoksista: pääomistajalla on jo noin 48 %:n potti yhtiön osakekannasta. Tuleeko lunastustarjous heikolla kurssilla? Tosin eihän sitä tarvitse hyväksyä...

Inderes Q&A
10.2.
2018

Yrittääkö Citycon kasvattaa tulevaisuudessa liikevaihtoaan ja tulostaan kehityshankkeillaan, vai onko näiden divestointien ja kehityshankkeiden tarkoitus vain vahvistaa yhtiön tasetta ja markkina-asemaa?

Inderes Q&A
21.12.
2017

Iso Omenan laajennus on saanut lentävän lähdön metron avautumisen myötä. Eilisen uutisen mukaan kävijämäärä on kasvanut viidenneksen. Minkälaisen "upsiden" näette Iso Omenalla olevan Cityconin tulokseen ja sitä kautta osakkeen hintaan? Minkälainen painoarvo Iso Omenalla on Cityconin portfoliossa?

Inderes Q&A
14.12.
2017

Moi,

Cityconin suuromistaja Gazit-Globe jonka taustalla häärää Cityconin hallituksen puheenjohtaja Chaim Katzman on viime viikkoina tankannut miljoonia Cityconin osakkeita. Lisäksi torstaina tuli ilmoitus, että kys. lafka on pantannut 73,5 miljoonaa Cityconin osaketta. Omistusosuus alkaa tätä menoa myös lähestyä viittäkymmentä prosenttia, jolloin pakollinen ostotarjous tulee myös kyseeseen. Mitä tästä kaikesta (reipas lisätankkaus, panttaus sekä 50%:n rajapyykin lähestyminen) pitäisi päätellä?

Inderes Q&A
1.11.
2017

Hei! USA:ssa kivijalan vähittäiskaupat ja ostoskeskukset ovat yhä kasvavassa määrin vaikeuksissa, vaikka talous vetää hyvin ja työttömyys on alhainen. Merkittävänä syynä on vähemmän yllättäen verkkokauppa. Kivijalan ongelmia on esitelty esim. tässä artikkelissa: https://www.theatlantic.com/business/archive/2017/04/retail-meltdown-of-...

Citycon

ipo