Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

EcoUp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
17.3.
2023

EcoUpin hinnoittelussa alkaa olla houkutteleviakin indikaatioita kuluvan vuoden yli katsottuna, mutta lyhyen tähtäimen yhä kohollaan olevan arvostuksen ja korkean riskitason takia seuraamme yhtiön tuloskäänteen etenemistä vielä varovaisella näkemyksellä.

Analyytikon kommentti
17.3.
2023

Toistamme EcoUpin vähennä-suosituksemme ja tarkistamme tavoitehintamme 3,50 euroon (aik. 3,75 €). EcoUpin H2-raportti sisälsi sekä plussia että miinuksia ja muodosti mielestämme neutraalin kokonaiskuvan.

inderesTV
16.3.
2023

EcoUpin kasvu kiihtyi loppuvuodesta. Hintojen korotuksia ei kuitenkaan saatu riittävän nopeasti voimaan, minkä takia tulos heikkeni. Yhtiö jatkaa työtä kiertotalousteknologian kauppallistamiseksi. Toimitusjohtaja Matti Kaski analyytikko Antti Viljakaisen haastattelussa.

Analyytikon kommentti
16.3.
2023

EcoUpin tuloskehitys oli loppuvuodesta suurin piirtein ennusteidemme mukaista vahvasta kasvusta huolimatta. Osinkoa yhtiö ei odotetusti aio maksaa viime vuoden tappiollisen tuloksen ja jatkuvien kasvupanostusten takia. Kuluvalle vuodelle yhtiö ohjeisti odotustemme mukaisesti tuloskasvua, kun taas Kiertotalousteknologiassa kaupallisen tuotteen kehitys näyttää kokeneen yhä takaiskuja. Raportin muodostama kokonaisuus on alustavan arviomme mukaan melko neutraali.

inderesTV
16.3.
2023

Seuraa EcoUpin H2'22-infoa torstaina 16.3. kello 9:00 alkaen inderesTV:stä.

Tiedotteet
16.3.
2023

Yhtiötiedote | EcoUp Oyj | 16.3.2023 klo 08:00

____________________________________________

Tämä tiedote on tiivistelmä EcoUp Oyj:n tilinpäätöstiedotteesta (tilintarkastamaton) tammi-joulukuu 2022. Tilinpäätöstiedote on kokonaisuudessaan tämän yhtiötiedotteen liitteenä ja saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa sijoittajat.ecoup.fi.

EcoUp Oyj tilinpäätöstiedote 1.1. - 31.12.2022: Kasvu jatkui, kannattavuus parani vuoden loppua kohden

Analyytikon kommentti
13.3.
2023

Odotamme yhtiön kasvun jatkuneen H2:lla, mutta suhteellisen kannattavuuden arvioimme pysyneen edelleen pinteessä kustannusinflaation takia, vaikkakin selvästi vähemmän kuin H1:llä.

inderesTV
26.1.
2023

EcoUpin pidemmän aikavälin kasvunäkymä on takaiskujen jälkeen hyvä ja sääntelynkin avittaa yhtiön kestävään kehitykseen keskittyvää tarjontaa. Analyytikko Antti Viljakainen avaa EcoUpia sijoituskohteena.

Analyysi
25.1.
2023

EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö. EcoUpin kierrätystä ja päästövähennyksiä tukevan lainsäädännön ja yleisesti myönteisen ilmapiirin ajamana EcoUpin pidemmän ajan kasvunäkymä on hyvä, vaikka vuonna 2022 inflaatio aiheutti yhtiölle kierrepallon ja lyhyen ajan näkymiä haastaa myös rakentamisen heikkenevä suhtanne.

Analyytikon kommentti
25.1.
2023

Toistamme EcoUpin vähennä-suosituksemme ja 3,75 euron tavoitehintamme. EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö.

EcoUp

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas