Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

EcoUp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
30.5.
2022

EcoUp antoi perjantai-iltana negatiivisen tulosvaroituksen kuluvan vuoden tuloksestaan ja siirsi eteenpäin kahdella vuodella keskipitkän ajan taloudellisia tavoitteitaan.

Analyysi
22.3.
2022

Syyskuussa listautunut EcoUp julkisti ensimmäisen puolivuosikatsauksensa listayhtiönä eilen. Operatiivisesti H2 sujui EcoUpilta täsmälleen odotustemme mukaisesti emmekä toistaiseksi tehneet oleellisia operatiivisia ennustemuutoksia, vaikka Ukrainan kriisin epäsuorat vaikutukset nostavat myös EcoUpin lyhyen ajan riskitasoa.

Analyysi
30.12.
2021

Yhtiön Kiertotalousteknologian patentti- ja kaupallistamisprosessit ovat todennäköisesti edenneet loppuvuodesta odotettua hitaammin, mutta lähivuosien ennusteisiimme viiveet eivät vielä vaikuta.

Analyysi
29.9.
2021

Aloitamme EcoUpin seurannan 8,50 euron tavoitehinnalla ja osta-suosituksella. EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö. Kierrätystä ja päästövähennyksiä tukevan lainsäädännön ja yleisesti myönteisen ilmapiirin ajamana EcoUp on mielestämme valmis kiihdyttämään selvään kasvuun. Tähän näkymään peilattuna osakkeen arvostus on mielestämme houkutteleva ja tuotto-odotus vahva.

Analyysi
10.9.
2021

EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö. Kierrätystä ja päästövähennyksiä tukevan lainsäädännön ja yleisesti myönteisen ilmapiirin ajamana EcoUp on mielestämme valmis kiihdyttämään selvään kasvuun. Tähän näkymään peilattuna listautumisannin hinta on mielestämme kohtuullinen ja näemme yhtiön olevan listautumishinnalla sijoittajille tuotto/riski-suhteeltaan houkutteleva kohde.

EcoUp

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas