Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

EcoUp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
25.1.
2023

Toistamme EcoUpin vähennä-suosituksemme ja 3,75 euron tavoitehintamme. EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö.

Analyytikon kommentti
12.1.
2023

Uusi tuotantolaitos kasvattaa Ekovillan puhallusvillan tuotantokapasiteettia noin 30 % nykyiseen verrattuna. Tuotantolaitteiston investoinnin arvo on noin 2 MEUR ja se rahoitetaan kassavaroista.

Analyytikon kommentti
28.10.
2022

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Kyseessä on yhtiön ensimmäinen liiketoimintakatsaus, joten vertailuluvut ja raportin rakenne eivät ole tiedossa. Arviomme mukaan yhtiöllä on vastassa kuitenkin melko korkealla lepäävä rima viime vuoden hyvän markkinatilanteen jäljiltä. Siten vertailulukuihin ei ole välttämättä asiaa.

Analyytikon kommentti
31.8.
2022

EcoUp tiedotti, että yhtiön hallitus on nimittänyt tänään yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Matti Kasken, joka oli aiemmin yhtiön hallituksen puheenjohtaja. Samassa yhteydessä EcoUpin hallitus valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Tuomas Mikkosen.

Analyytikon kommentti
30.8.
2022

Laskemme EcoUpin tavoitehintamme 4,00 euroon (aik. 5,75 €) ja toistamme vähennä-suosituksemme. EcoUpin H1-numerot olivat odotuksiamme heikommat ja kasvaneiden suhdanneriskien sekä inflaatio-ongelman takia ennusteemme etenkin lähivuosille laskivat selvästi.

Analyytikon kommentti
29.8.
2022

EcoUp julkisti perjantaina H1-raporttinsa. Yhtiön tuloskehitys oli selvästi vertailukautta heikompaa ja tulosrivit alittivat myös meidän ennusteemme.

Analyytikon kommentti
26.8.
2022

EcoUp julkisti tänään H1-raporttinsa. Yhtiön tuloskehitys oli selvästi vertailukautta heikompaa ja tulosrivit alittivat myös meidän ennusteemme. Ohjeistuksensa tänä vuonna heikkenevästä tuloskunnosta EcoUp toisti odotetusti.

Analyytikon kommentti
24.8.
2022

EcoUp antoi toukokuussa negatiivisen tulosvaroituksen kuluvasta vuodesta (kommentti tulosvaroituksesta on täällä) ja siirsi keskipitkän aikavälin taloudellisia tavoitteitaan, minkä taustalla oli etenkin inflaation negatiiviset vaikutukset yhtiön molempiin liiketoimintoihin.

Analyytikon kommentti
29.5.
2022

EcoUp antoi perjantai-iltana negatiivisen tulosvaroituksen kuluvan vuoden tuloksestaan ja siirsi eteenpäin kahdella vuodella keskipitkän ajan taloudellisia tavoitteitaan.

EcoUp

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas