Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

EcoUp

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
29.5.
2022

EcoUp antoi perjantai-iltana negatiivisen tulosvaroituksen kuluvan vuoden tuloksestaan ja siirsi eteenpäin kahdella vuodella keskipitkän ajan taloudellisia tavoitteitaan.

Analyytikon kommentti
16.3.
2022

Patentin saaminen oli odotettua, mutta asian varmistuminen lisää luottamusta yhtiöön.

Analyytikon kommentti
15.3.
2022

Odotamme yhtiön pysyneen H2:llä H1:llä alkaneella kasvupolulla ja arvoimme tuloksen parantuneen kasvun mukana, vaikka odotammekin operatiivisen kannattavuuden laskeneen kustannusinflaatiota ja kasvupanostuksia heijastellen.

Analyytikon kommentti
30.12.
2021

Yhtiön Kiertotalousteknologian patentti- ja kaupallistamisprosessit ovat todennäköisesti edenneet loppuvuodesta odotettua hitaammin, mutta lähivuosien ennusteisiimme viiveet eivät vielä vaikuta.

Analyytikon kommentti
20.12.
2021

EcoUp tiedotti perjantaina allekirjoittaneensa kolmivuotisen sopimuksen erikoislaastituotteen valmistamisesta.

Analyytikon kommentti
4.10.
2021

EcoUp tiedotti perjantaina, että tuotanto yhtiön Kuusankosken levyeristetehtaalla on käynnistetty torstaina illalla. Tuotanto keskeytyi tiistaina tehtaalla sattuneen tulipalon takia. Vahingolla ei yhtiön arvion mukaan ole olennaista taloudellista vaikutusta. 

Analyytikon kommentti
30.9.
2021

Aloitamme EcoUpin seurannan 8,50 euron tavoitehinnalla ja osta-suosituksella. EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö.

Analyytikon kommentti
20.9.
2021

EcoUp tiedotti perjantaina keskeyttävänsä listautumisantinsa merkintäajan ylimerkinnän vuoksi. Anti keskeytettiin ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana, mikä luonnollisesti heijastelee sijoittajien hyvää kiinnostusta yhtiöön ja sen listautumisantiin.

Analyytikon kommentti
13.9.
2021

EcoUp on kiertotaloustuotteita, -palveluita ja -teknologiaa rakentamisen arvoketjuun tarjoava yhtiö. Kierrätystä ja päästövähennyksiä tukevan lainsäädännön ja yleisesti myönteisen ilmapiirin ajamana EcoUp on mielestämme valmis kiihdyttämään selvään kasvuun.

EcoUp

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas