Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Eezy

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
8.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä!

Analyytikon kommentti
5.7.
2021

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liikevaihtotiedustelun mukaan alan 20 suurimman yrityksen liikevaihto oli toukokuussa 115 MEUR ja se kasvoi noin 22 % vuodentakaisesta.

Tiedotteet
3.6.
2021

Eezy on toiminut Palloliiton pääyhteistyökumppanina vuodesta 2020. Eezy ja Palloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen vuosille 2022-2023.

”Olemme iloinneet mahdollisuudesta siivittää Suomen upeaa nousua jalkapallossa. Eezy kannustaa jatkossakin Helmareita ja Huuhkajia kohti onnistuneita pelikausia”, Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikainen kommentoi yhteistyön jatkoa.

Analyytikon kommentti
2.6.
2021

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liikevaihtotiedustelun mukaan alan 20 suurimman yrityksen liikevaihto oli huhtikuussa edelliskuukauden tasolla 107 MEUR:ssa ja se kasvoi noin 11 % vuodentakaisesta.

Tiedotteet
20.5.
2021

Eezy vahvistaa tutkimusliiketoimintaansa ostamalla ValueScout-tutkimusmetodin liiketoiminnan

ValueScout tulee laajentamaan Eezy Flown tutkimuspalveluvalikoimaa. 

ValueScout on tunnekokemusta selvittävä tutkimusmetodi, joka löytää piilevää kasvupotentiaalia asiakas-, brändi- ja henkilöstökokemuksesta. Tutkimusmetodia ovat käyttäneet vuosien varrella niin suuret yhtiöt B2C- ja B2B-aloilla, kansainvälistyvät kasvuyhtiöt kuin julkinen sektori. 

Analyytikon kommentti
12.5.
2021

Eezyn eilen julkaisemat Q1-luvut jäivät odotuksistamme, kun taas ohjeistuksen panttaaminen vielä tässä vaiheessa oli linjassa odotuksien kanssa. Kokonaiskuva on kuitenkin mielestämme ennallaan, sillä luottamustamme yhtiön koronan jälkeiseen tulospotentiaaliin Q1-raportti ei muuttanut.

Inderes analyysi
11.5.
2021

Eezyn eilen julkaisemat Q1-luvut jäivät odotuksistamme, kun taas ohjeistuksen panttaaminen vielä tässä vaiheessa oli linjassa odotuksien kanssa. Kokonaiskuva on kuitenkin mielestämme ennallaan, sillä luottamustamme yhtiön koronan jälkeiseen tulospotentiaaliin Q1-raportti ei muuttanut. Potentiaalin realisoituminen edellyttää toimintaympäristön normalisoitumista, minkä osalta odotuksemme ovat ennallaan. 

inderesTV
11.5.
2021

Pandemia vaikuttaa luonnollisesti edelleen Eezyn liiketoimintaan, mutta piristymisen merkkejä on ilmassa. Toimitusjohtaja Sami Asikainen kommentoi alkanutta vuotta analyytikko Petri Gostowskin haastattelussa.

inderesTV
11.5.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:sä livenä! 

Analyytikon kommentti
11.5.
2021

Henkilöstöpalvelualan yhtiö Eezy julkaisi aamulla Q1-raporttinsa. Yhtiön liikevaihto laski selvästi odotuksiamme enemmän, mutta hyvän kannattavuuden ansiosta operatiivinen tulos jäi odotuksistamme hieman liikevaihtoa maltillisemmin.

Eezy

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas