Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Eezy
1615 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.80 ALIN 6.80 VAIHTO (KPL) 11 472
MYYNTI 6.85 YLIN 6.90 VAIHTO (VAL) 0,078 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

5
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
13.11.
2019

VMP:n eilen julkistama Q3-raportti oli kokonaisuutena hieman ennusteitamme vahvempi ja yhtiön markkinakommentit vastasivat odotuksiamme. Arvioimme yhtiön julkistavan päivitetyn strategian yhteydessä voimakasta kasvua painottavat taloudelliset tavoitteet loppuvuonna ja näkemystämme tukee johdon asettama tavoite markkinajohtajuudesta. Matala arvostus yhdessä hyvän tuloskasvunäkymän kanssa muodostaa houkuttelevan tuotto-odotuksen.

Tyyppi: company_report
4.10.
2019

Sisällytimme Smile-järjestelyn VMP:n ennusteisiimme, joita tarkensimme samalla markkinaympäristön muutoksia sekä odotuksiamme suurempia kustannussynergiatavoitteita heijastellen. Sijoittajien on olennaista katsoa vuoteen 2020, mikä heijastelee 12 kuukaudelta yhdistyneiden yhtiöiden tulostasoa ja mihin suhteutettuna osakkeen arvostus on maltillinen. Näkemyksemme mukaan VMP:llä on erinomaiset edellytykset ylläpitää tuloskasvua talouskasvun selvästä hidastumisesta huolimatta ja odotamme yhtiön päivitetyn strategian painottavan etenkin keskipitkän aikavälin kasvua.

Tyyppi: company_report
22.8.
2019

VMP julkaisi eilen Q2-raporttinsa, joka oli tuloksen osalta hieman odotuksiamme heikompi. Tulospettymystä kuitenkin kompensoi odotuksiamme suurempana toteutuvat kustannussäästöt. Näin ollen ennusteisiimme ei tullut merkittäviä muutoksia ja osakkeen arvostuskertoimet ovat mielestämme matalat. Tuotto-odotusta tukee odottamamme Smile-yhdistymisen toteutumisen myötä maksettava lisäosinko.

Tyyppi: company_report
8.7.
2019

VMP tiedotti perjantaina Smilen osakekannan ostamisesta osakevaihdolla. Pidämme järjestelyä VMP:n osakkeenomistajien kannalta positiivisena, sillä järjestelylle on selvä teollinen logiikka ja se vahvistaa yhtiön markkina-asemaa merkittävästi. Arviomme mukaan järjestely mahdollistaa keskipitkällä aikavälillä selvät kustannussynergiat ja se kasvattaa yhtiön kasvupotentiaalia merkittävästi. Tähän suhteutettuna pidämme osakkeen arvostusta maltillisena.

Tyyppi: company_report
23.5.
2019

VMP julkaisi eilen Q1-raporttinsa, joka vastasi kokonaisuutena hyvin odotuksiamme ja näin ollen emme tehneet olennaisia ennustemuutoksia raportin jälkeen. Yhtiöllä on yritysostovetoisen kasvun ja säästöohjelman myötä selvät askelmerkit vahvalle tuloskasvulle vuosina 2019-2020. Tähän suhteutettuna osakkeen arvostus on mielestämme varsin maltillinen.

Tyyppi: company_report
3.5.
2019

VMP tiedotti eilen tehostamistoimista, jotka tähtäävät yhtiön kokoluokassa merkittäviin säästöihin. Nostimme VMP:n lähivuosien ennusteitamme päivityksen yhteydessä, sillä näemme selkeät askelmerkit kustannussäästöjen saavuttamiseen. Osakkeen arvostus on hyvin maltillinen suhteessa lähivuosien tuloskasvunäkymään ja konservatiiviset ennusteemme sisältävät turvamarginaalia syklisiä riskejä vastaan.

Tyyppi: company_report
3.4.
2019

Yhtiö on toteuttanut alkuvuoden aikana yritysostovetoista kasvustrategiaa ripeästi, mikä on vahvistanut tuloskasvunäkymiä. Osakkeen arvostus ei heijastele tätä vahvaa tuloskasvunäkymää täysimääräisesti ja mielestämme tuotto-odotus on edelleen hyvällä tasolla. Odotamme yhtiön myös jatkavan yritysostovetoista kasvua seuraavan 12 kuukauden tähtäimellä, missä edellytykset luoda omistaja-arvoa ovat hyvät.

Tyyppi: company_report
1.3.
2019

VMP julkaisi eilen Q4-raporttinsa, joka vastasi odotuksiamme. Odotamme yhtiön operatiivisen tuloksen kasvavan vuonna 2019 merkittävästi yrityskauppojen vetämänä, mitä heijastellen nostimme kuluvan vuoden ennusteitamme selvästi. Ennustamaamme tuloskasvuun suhteutettuna osakkeen arvostus on hyvin maltillinen ja näemme arvostuskertoimissa nousuvaraa nykytasolta.

Tyyppi: company_report
15.2.
2019

Henkilöstöpalvelualan yhtiö VMP tiedotti eilen ostavansa Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy:n. Yhtiö on ilmoittanut kuluvana vuonna jo kahdesta yritysostosta, jotka mahdollistavat ripeän tuloskasvun vuonna 2019 odottamastamme markkinakasvun hidastumisesta huolimatta. Mielestämme molempien yritysostojen arvostus mahdollistaa omistaja-arvon luonnin niiden kohtuullisen hinnoittelun vuoksi. Myös aiemmin esiin nostamamme riski vuoden 2018 ohjeistuksen suhteen on poistunut.

Tyyppi: company_report
18.12.
2018

VMP on kasvanut ripeästi viime vuosina markkinoiden voimakkaan orgaanisen kasvun tukemana ja myös yritysostojen kautta. Osakkeen arvostus on painunut maltilliseksi, mikä heijastelee tuloskasvuun ja markkinoiden kehitykseen liittyvää lyhyen tähtäimen epävarmuutta. Kuluvan vuoden ohjeistuksen saavuttamiseen liittyvä epävarmuus pitää meidät varovaisina lyhyellä tähtäimellä, vaikkakin näemme arvostuksessa nousuvaraa ensi vuoteen katsottaessa.

Eezy

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Eezy

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Eezyn arvoja ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus ja positiivisuus.