Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Enersense

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
24.1.
2023

Enersense nosti eilen vuoden 2022 tulosohjeistustaan ennakoitua nopeammin edenneiden tuulivoimaprojektien ja niiden tuloutusten johdosta. Samalla yhtiö kertoi liikevaihtonsa asettuvan aikaisemman ohjeistushaarukkansa ylälaidan tietämille.

Analyytikon kommentti
19.1.
2023

Olemme nostaneet nykyliiketoimintojen lähivuosien ennusteitamme loppu- ja alkuvuoden hyvänä jatkuneen tilauskertymän myötä. Maatuulivoiman rakennusvaiheen kehityspalkkioiden ajoittumiseen teimme sen sijaan pieniä tarkennuksia, jotka painoivat hieman lähivuosien operatiivisia tulosennusteitamme.

Analyytikon kommentti
18.1.
2023

Enersense tiedotti tiistaina allekirjoittaneensa Valoon kanssa sopimuksen valokuituverkon rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella. Enersense vastaa projektin kokonaistoimituksesta, joka koostuu projektinjohdosta, verkon suunnittelusta, rakentamisesta ja dokumentoinnista.

Analyytikon kommentti
16.1.
2023

Enersense tiedotti perjantaina, että Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on päättänyt siirtää Enersensen Voimatel Oy:tä koskevan yrityskaupan jatkokäsittelyyn.

Analyytikon kommentti
27.12.
2022

Enersense tiedotti perjantaina Enersense Offshoren saaneen ensimmäisen merkittävän merituulivoimaprojektin, kun tanskalainen Bladt Industries tilaa siltä rakennekomponentit kolmen merituulivoimalan muuntoasemiin.

Analyytikon kommentti
12.12.
2022

Enersense tiedotti perjantaina allekirjoittaneensa Elisan kanssa projektisopimuksen Elisan valokuituverkon rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella

Analyytikon kommentti
5.12.
2022

Enersense tiedotti perjantaina, että se on saattanut päätökseen 26 MEUR:n suuruisen ja 15.1.2027 erääntyvän senioristatuksisen vakuudettoman ehdollisesti vaihdettavan vaihtovelkakirjalainan tarjoamisen.

Analyytikon kommentti
2.12.
2022

Enersense tiedotti torstaina, että se aikoo tarjota 15.1.2027 erääntyviä senioristatuksisia vakuudettomia ehdollisesti vaihdettavia vaihtovelkakirjoja valikoiduille ammattimaisille sijoittajille ja hyväksyttäville vastapuolille.

Analyytikon kommentti
31.10.
2022

Enersense julkisti perjantaina odotuksiamme vahvemman Q3-raportin kannattavuuden osalta. Operatiivista tulosta nostivat kertaluontoisiksi luokiteltavat erät, mutta näistäkin oikaistuna kannattavuus oli odotuksiamme paremmalla tasolla.

Analyytikon kommentti
27.10.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen vertailukaudesta Q2:n vahvan tilauskannan ja siirtyneiden projektien aloitusten myötä. Sen sijaan oikaistun käyttökatteen odotamme laskeneen selvästi vertailukaudesta haastavana säilyneen toimintaympäristön myötä.

Enersense

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas