Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Enersense

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

03.05.2022 - 16:45

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
21.6.
2022

Enersense tiedotti maanantaina allekirjoittaneensa sopimuksen, jolla se ostaa infrastruktuuriin ja energiapalveluihin erikoistuneen Voimatelin koko osakekannan osakevaihdolla.

Analyytikon kommentti
4.5.
2022

Enersense järjesti tiistaina pääomamarkkinapäivän, jossa yhtiö esitteli läpileikkauksen nykyisiin liiketoimintoihinsa. Lisäksi yhtiö tarkensi pidemmän tähtäimen suunnitelmiaan ja laajentumistaan energiateollisuuden arvoketjussa energian tuotantoon.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Enersense julkisti perjantaina Q1-tuloksensa. Keskeiset operatiiviset tulosrivit jäivät odotuksistamme ja tulosta tuki myös Q1:llä edellisen neljänneksen tapaan negatiivisen liikearvon tuloutus.

Analyytikon kommentti
25.4.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen lievästi vertailukaudesta, kun taas tuloksen odotamme kohonneen selvästi palkkiotuottojen avittamana. Huomiomme kohteena raportilla ovat etenkin kustannusrakenteen ja kassavirran kehitys sekä jatkuvien liiketoimintojen kannattavuuden kehitys.

Analyytikon kommentti
23.2.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon laskeneen erittäin hyvän vertailukauden tasosta, kun taas tuloksen odotamme kohonneen selvästi vertailukauden yläpuolelle etenkin neljännekselle kirjattavan arvonkorotuksen ansiosta.

Analyytikon kommentti
4.2.
2022

Enersense tiedotti torstaina, että sen tytäryhtiön Megatuulen hankekehityskumppaninsa kanssa kehittämä tuulipuistokokonaisuus on päätetty rakentaa tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Analyytikon kommentti
1.2.
2022

Enersense tiedotti eilen, että sen hallitus on päättänyt Megatuuli-yritysostoon liittyen suunnatusta annista Megatuulen myyjille. Yhtiö myös tiedotti, että sen sijoituksen määrä P2X:ään on vahvistunut ja järjestelyn toteutuessa sijoitus on 13 MEUR.

Analyytikon kommentti
23.12.
2021

Enersense päivitti eilen kuluvan vuoden ohjeistustaan, joten esiin nostamme epävarmuus ohjeistukseen yltämisestä poistui.

Analyytikon kommentti
21.12.
2021

Toistamme Enersensen vähennä-suosituksen ja laskemme tavoitehintamme 7,0 euroon (aik. 8,0 euroa). Osakkeen arvostus on kuluvan vuoden ennusteilla melko neutraali ja painuu ensi vuoteen katsottaessa maltilliseksi.

Enersense

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas