Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Enersense

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Aapeli Pursimo

Aapeli Pursimo

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
27.2.
2023

Enersensen vuosi päättyi kaksijakoisissa merkeissä. Liikevaihto ja tilauskanta kasvoivat merkittävästi, mutta kannattavuuden osalta riittää vielä tekemistä. Toimitusjohtaja Jussi Holopainen ja talousjohtaja Mikko Jaskari kommentoivat analyytikko Aapeli Pursimon haastattelussa.

inderesTV
27.2.
2023

Seuraa Enersensen Q4'22-infoa maanantaina 27.2. klo 14:45 alkaen inderesTV:stä.

inderesTV
28.10.
2022

Haastavan alkuvuoden jälkeen Enersense otti Q3:lla askeleita oikeaan suuntaan ja tilauskannassa nähtiin kasvuloikka. Toimitusjohtaja Jussi Holopainen ja talousjohtaja Mikko Jaskari analyytikko Aapeli Pursimon haastattelussa.

inderesTV
14.10.
2022

Enersensen strategisena tavoitteena on laajentua palveluntuottajasta myös energiantuottajaksi. Miten arvoketjulaajentuminen on edennyt ja millä keinoin yhtiö voi saavuttaa kunnianhimoiset taloudelliset tavoitteensa? Analyytikko Aapeli Pursimo kommentoi.

inderesTV
8.9.
2022

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen kertoo Enersensestä sijoituskohteena.

inderesTV
6.9.
2022

HC Andersen Capitalin järjestämässä Green/Energy Transition -seminaarissa Helsingin pörssiä edustivat Enersense, Betolar, Taaleri ja Kempower.

inderesTV
4.8.
2022

Enersensen alkuvuosi oli haasteellinen, mutta tilauskanta on pysynyt hyvällä tasolla. Suuntaviivoja haetaan nyt loppuvuodelle. Toimitusjohtaja Jussi Holopainen ja talousjohtaja Mikko Jaskari analyytikko Petri Gostowskin haastattelussa.

inderesTV
3.5.
2022

Enersense kävi pääomamarkkinapäivässään läpi yhtiön eri liiketoiminta-alueita ja kertoi askelmerkeistä uusien taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

inderesTV
3.5.
2022

Seuraa Enersensen pääomamarkkinapäivää tiistaina 3.5. kello 13:00 alkaen.

inderesTV
29.4.
2022

Enersensen vuoden ensimmäinen kvartaali oli yhtiölle tuloksellisesti historian paras alkuvuosi. Toimitusjohtaja Jussi Holopainen ja talousjohtaja Mikko Jaskari analyytikko Petri Gostowskin haastattelussa.

Enersense

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas