Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Exel Composites

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Aapeli Pursimo

Aapeli Pursimo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
29.9.
2022

Exelin asema pultruusiomarkkinan aidosti globaalina pelurina tarjoaa arviomme mukaan yhtiölle hyvät lähtökohdat pidemmän aikavälin kasvun osalta. Analyytikko Aapeli Pursimo kommentoi.

inderesTV
20.7.
2022

Exelin alkuvuosi on edennyt nousujohteisesti. Vaikka pirteyttä on nähtävissä niin liikevaihdon, tuloksen kuin tilauskertymänkin suunnalla, heikentynyt markkinaympäristö varjostaa loppuvuotta.

inderesTV
29.4.
2022

Exelin vuosi sai positiivisen alun Yhdysvaltain liiketoimintayksikön käänteen pönkittämänä. Toimitusjohtaja Riku Kytömäki avaa yhtiön tekemistä analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
16.2.
2022

Exelin kasvu oli vahvaa vuoden viimeisellä neljänneksellä, mutta tiedossa olleet haitat vaikeuttivat tuloksentekoa. Uuteen vuoteen Exel lähtee kelvollisesta asemasta. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

inderesTV
15.2.
2022

Exelin liikevaihto on ollut vahvassa kasvussa, mutta tuloksesta ei samaa voida sanoa. Toimitusjohtaja Riku Kytömäki avaa yhtiön tekemistä ja suunnitelmia analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelusta.

inderesTV
4.11.
2021

Yhdysvaltojen yksikön vaisu suoritus käänsi Exelin neljänneksen pettymyksen puolelle. Toimitusjohtaja Riku Kytömäki perkaa yhtiön kuulumisia ja Intian markkinan avausta analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

inderesTV
17.9.
2021

Exelille sataa tilauksia ovista ja ikkunoista, mutta kannattavuus prakaa. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

inderesTV
20.7.
2021

Exelin liikevaihto ja tilaukset kasvoivat vauhdikkaasti toisella neljänneksellä, mutta kohonneet raaka-ainekustannukset rokottivat kannattavuutta. Toimitusjohtaja Riku Kytömäki avaa Exelin hinnoitteluvoimaa ja pääoman allokointia analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

Exeliä voi seurata inderes.fi:ssä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/exel-composites

inderesTV
3.5.
2021

Exelin määrätietoinen tekeminen tuottaa tällä hetkellä hyviä tuloksia, eikä tulevaisuuden näkymissä ole moittimista. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

inderesTV
30.4.
2021

Exel otti lennokkaan startin vuoteen 2021 ja ennätyskorkea tilauskanta antaa odottaa, että tahti ei hyydy.  Exelin toimitusjohtaja Riku Kytömäki käy Exelin strategiaa läpi erityisesti Kiinan näkökulmasta analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:10 Miten Q1'21 meni?
00:48 Onko Exelin omissa toimitusketjuissa ollut ongelmia alkuvuoden aikana?
01:44 Strategia: Uusiin teknologioihin laajentuminen
03:44 Strategia: Johtava asema Kiinassa

Exel Composites

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas