Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
F-Secure
5693 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.32 ALIN 3.35 VAIHTO (KPL) 80 727
MYYNTI 3.37 YLIN 3.44 VAIHTO (VAL) 0,273 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

CEO, analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

29
Lok
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
29.9.
2020

F-Secure Oyj, Pörssitiedote, 29.9.2020 klo 10:30

F-Secure Oyj perustaa ehdollisen osakepalkkiojärjestelmän täydentäväksi osakepohjaiseksi pitkän aikavälin kannustinjärjestelmäksi

F-Secure Oyj:n hallitus on päättänyt ehdollisen osakepalkkiojärjestelmän (myös ”RSP”) perustamisesta täydentäväksi osakepohjaiseksi pitkän aikavälin kannustinjärjestelmäksi. RSP-ohjelma on tarkoitettu yksittäisille erikseen valittaville F-Secure Oyj:n ja konsernin avainhenkilöille.

InderesTV
23.9.
2020

Kyberturvayhtiö F-Secure on panostanut vuosia kasvuun kuumalla sektorilla, mutta toistaiseksi näytöt ovat jääneet odotuksista. Analyytikko Atte Riikola kommentoi yhtiötä ja kyberturvamarkkinaa.

Tuore laaja raportti on julkaistu ja on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/kasvun-piristymisen-odotus-jatkuu

Seuraa F-Securea https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/f-secure

00:00 Intro

Yhtiöraportti
23.9.
2020

F-Secure on investoinut viimeiset 5 vuotta merkittävästi yritystietoturvaan, ja uusien tuote- ja palvelualueiden hedelmät alkavat olla kypsiä poimittaviksi kiihtyvän kasvun muodossa koronatilanteen hellittäessä. Kuluttajatietoturvan tasainen tuloskehitys antaa samalla selkänojaa jatkaa investointeja yrityspuolen kasvualueille, ja kokonaisuutena yhtiön vakaa ja jatkuvaluonteinen ohjelmistoliiketoiminta tasaa riskejä koronan kohottaessa edelleen epävarmuutta lyhyellä aikavälillä.

Analyytikon kommentti
23.9.
2020

F-Secure on investoinut viimeiset 5 vuotta merkittävästi yritystietoturvaan, ja uusien tuote- ja palvelualueiden hedelmät alkavat olla kypsiä poimittaviksi kiihtyvän kasvun muodossa koronatilanteen hellittäessä.

Yhtiöraportti
17.7.
2020

Korona jarrutti odotetusti F-Securen kasvua Q2:lla, mutta samaan aikaan alaspäin joustanut kulurakenne siivitti yhtiön tuloksen reilusti yli ennusteista. Tulevina neljänneksinä kulutason pitäisi kuitenkin normalisoitua, kun yhtiö tavoittelee paluuta kasvupolulle. Koronan vaikutukset F-Securelle näyttävät alkuvuoden perusteella jäävän konsultointia lukuun ottamatta pieniksi vakaan ohjelmistoliiketoiminnan ja hyvän rahoitusaseman ansiosta. Mielestämme yhtiön tulevien vuosien vakaa kasvunäkymä on kuitenkin jo hinnoiteltu osakkeen arvostukseen.

Analyytikon kommentti
17.7.
2020

Toistamme F-Securen vähennä-suosituksen, mutta nostamme tavoitehinnan 2,9 euroon (aik. 2,6 euroa) heijastellen nousseita tulosennusteita sekä kyberturvasektorin kohonnutta arvostustasoa.

InderesTV
16.7.
2020

Seuraa yhtiön tulosjulkistusta inderesTV:ssä livenä.

InderesTV
16.7.
2020

Analyytikko Atte Riikola kommentoi F-Securen toista kvartaalia. Kasvuyhtiöksi kasvu oli jälleen hidasta, vaikka koronakvartaali olikin vaikea ympäristö. Kasvun ja kannattavuuden yhdistelmä ei ole nykyisellään houkutteleva.

F-Securen ennusteet ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/f-secure

Tiedotteet
16.7.
2020

F-Secure Oyj, puolivuosikatsaus, 16.7.2020, klo 08.00

F-Securen puolivuosikatsaus 1.1. - 30.6.2020

Kannattavuus vahvistui haastavassa markkinaympäristössä

Keskeiset tapahtumat huhti-kesäkuussa (Q2)

F-Secure

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

F-Secure

F-Secure on ollut kyberturvallisuuden edelläkävijä jo kolme vuosikymmentä. F-Securen laaja palvelukokonaisuus ja palkitut tuotteet käyttävät patentoituja tietoturvainnovaatioita ja sofistikoitunutta uhkatietoa suojatakseen tuhansia yrityksiä ja miljoonia kuluttaja-asiakkaita. Yhtiön asiantuntijat ovat osallistuneet useampaan kyberrikoksen tutkintaan kuin mikään muu eurooppalainen yritys markkinoilla. F-Securen tuotteita myy maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.