Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Kojamo
1279 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 15.74 ALIN 15.70 VAIHTO (KPL) 24 836
MYYNTI 15.76 YLIN 15.94 VAIHTO (VAL) 0,392 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
7.11.
2019

Junaradan varrella sijaitseva Espoon keskus uudistuu voimakkaasti, kun virastokeskus muuttuu moderniksi kaupunkikeskukseksi viihtyisine asuinkortteleineen ja työpaikkoineen. Alue tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet sekä monipuoliset ja kehittyvät palvelut. As Oy Espoon Kaupunginpuiston Opus talo C tarjoaa moderneja kaksioita ja kolmioita, joissa on tilavat parvekkeet. Talo on osa uutta korttelia, johon on suunniteltu piha istutuksineen. Asunnot vastaavat hyvin alueen kysyntään.

Tyyppi: stock_exchange_release
6.11.
2019

Kojamo Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2019

Kannattava kasvu jatkuu

Tämä on tiivistelmä tammi-syyskuun 2019 osavuosikatsauksesta, joka on kokonaisuudessaan tämän tiedotteen liitteenä sekä ladattavissa yhtiön internet-sivuilla osoitteessa www.kojamo.fi/sijoittajat.

Vertailuluvut suluissa viittaavat edellisvuoden vastaavaan jaksoon, ellei toisin ole mainittu. Tässä osavuosikatsauksessa esitetyt luvut ovat tilintarkastamattomia.

Yhteenveto heinä-syyskuusta 2019

Tyyppi: stock_exchange_release
1.11.
2019

Muutos sijoituskiinteistöjen käyvän arvon arvostusmenetelmässä parantaa Kojamon vuoden 2019 tulosta

Tyyppi: stock_exchange_release
28.10.
2019

Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 pykälässä tarkoitettu liputusilmoitus

Kojamo Oyj ("Yhtiö") on 28.10.2019 vastaanottanut arvopaperimarkkinalain 9 luvun 5 pykälän mukaisen ilmoituksen Ammattiliitto Pro Ry:ltä.

Ilmoituksen mukaan Ammattiliitto Pro Ry:n omistusosuus Yhtiön osakkeista ja äänistä on 25.10.2019 laskenut alle 5 prosentin rajan. Tällä yhtiöllä on yhteensä 12 319 698 osaketta, mikä vastaa 4,9848 prosenttia Kojamon osakkeista ja äänistä.

Ammattiliitto Pro Ry:n osuus ilmoituksen mukaan:

Tyyppi: stock_exchange_release
21.10.
2019

Katri Harra-Salonen nimitetty Kojamo Oyj:n digijohtajaksi (CDO) ja johtoryhmän jäseneksi

Katri Harra-Salonen (DI, eMBA) on nimitetty Kojamo Oyj:n digijohtajaksi (CDO, Chief Digital Officer) ja johtoryhmän jäseneksi 7.1.2020 alkaen. Hän vastaa Kojamolla digitalisaatioratkaisuista asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan edistämiseksi, liiketoiminnan kehitysprojektien yhteensovittamisesta sekä ICT- ja kehitystoiminnosta. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Jani Niemiselle.

Tyyppi: stock_exchange_release
27.9.
2019

Kojamo Oyj:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2017 toimineen Teemu Suilan kanssa on yhteisesti sovittu, ettei hän jatka Kojamon palveluksessa, ja työvelvoite päättyy heti.

"Strategiamme keskiössä on parhaan asiakaskokemuksen aikaan saaminen. Tulemme panostamaan voimakkaasti palvelullistumisen sekä digitalisaation edistämiseen tavoitteenamme toteuttaa uusia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Uuden vastuuhenkilön etsintä on käynnissä", toteaa toimitusjohtaja Jani Nieminen.

Tyyppi: stock_exchange_release
23.9.
2019

Kojamo Oyj:n tulostiedotus ja yhtiökokous vuonna 2020

Kojamo Oyj julkaisee vuoden 2019 tilinpäätöstiedotteen, tilinpäätöksen ja hallituksen toimintakertomuksen 13.2.2020. Vuosikertomus julkaistaan viikolla 8.

Varsinainen yhtiökokous on suunniteltu pidettäväksi 12.3.2020 Helsingissä.

Tyyppi: stock_exchange_release
10.9.
2019

Kojamo Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

Kojamo Oyj:n kolme suurinta osakkeenomistajaa ovat nimittäneet osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan seuraavat edustajat:
  • Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
  • Risto Murto, toimitusjohtaja, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
  • Riku Aalto, puheenjohtaja, Teollisuusliitto ry

Lisäksi Kojamon hallituksen puheenjohtaja toimii nimitystoimikunnan asiantuntijajäsenenä.

Tyyppi: stock_exchange_release
2.9.
2019

Lumo Kodit Oy ja Hartela Oy ovat sopineet 94 uuden vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon Niittykumpuun kahteen kohteeseen. Kohteet sijaitsevat hyvien palvelujen, koulujen ja liikenneyhteyksien, kuten länsimetron, tuntumassa.

Sijainniltaan erinomaiset Lumo-asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Niittykummuntie 12 B-taloon rakentuu 70 ja E-taloon 24 asuntoa.

Niittykumpuun sijoittuvat uudet Lumo-asunnot ovat osa Kojamon sijoitusstrategiaa, joka painottuu Suomen seitsemään suurimpaan kasvukeskukseen. Kohteet valmistuvat vuosien 2021 ja 2022 aikana.

Tyyppi: stock_exchange_release
30.8.
2019

Kojamo ja SRV sopivat 527 Lumo-asunnon rakentamisesta

Kojamo Oyj ja SRV ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen noin 120 miljoonan euron arvoisten vuokra-asuntojen toteuttamisesta Helsingin Munkkivuoreen, Espoon Matinkylään ja Iivisniemeen, Vantaalle sekä Keravalle. Sopimus pitää sisällään yhteensä 6 kohdetta, joihin valmistuu yhteensä 527 Lumo-vuokra-asuntoa. Sopimukseen kuuluvien yksittäisten hankkeiden toteutuminen edellyttää tavanomaisten kaupan ehtojen täyttymistä. Sopimuksella ei ole merkittävää vaikutusta vuoden 2019 liikevaihtoon.

Kojamo

Kojamo

Company page 15.06.2018 14:42 Kojamo

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa, uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa kehittäen uudenlaisia koteja ja palveluita. Ratkaisut edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Kojamo

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa, uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa kehittäen uudenlaisia koteja ja palveluita. Ratkaisut edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Paras asiakaskokemus on meille yrityksenä sydämen asia. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia asumisen ratkaisuja ja palveluita. Kuluttajabrändimme Lumo on asumisen palveluratkaisumme, joka tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja uuden ajan palveluita kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea.

Lumo-verkkokauppa on mullistanut asiakkaan aseman asunnon vuokraamisessa: haluamansa kodin saa vartissa, milloin tahansa. Lisäksi Lumo-kodissa on lukuisia palveluita, kuten maksuton netti – tai vaikkapa yhteiskäyttöauto.

Uudistuttuamme yrityksenä uudistimme myös nimemme 27.3.2017. Kojamo on luonnonläheinen, perinteinen suomalainen sana, joka tarkoittaa suurta koiraslohta. Liikumme vakaasti tulevaisuuden virrassa ja kehitymme jatkuvasti entistäkin paremmaksi.

Kojamo Oyj on Suomen suurin kiinteistösijoittaja. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut vapaiden markkinoiden kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,7 miljardia euroa.