Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Lassila & Tikanoja

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
27.10.
2022

Lassila & Tikanoja julkisti aamulla Q3-raporttinsa. Oikaistu liikevoitto kehittyi hieman odotuksiamme paremmin nousten viime vuoden 18,5 MEUR:sta 20,3 MEUR:oon. Yhtiö piti koko vuoden ohjeistuksensa viime vuoden tasoisesta liikevaihdosta ja oikaistusta liikevoitosta ennallaan.

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen hieman vertailukaudesta hinnankorotusten tukemana, jotka kompensoivat nousseet kulut. Siten liikevoittomarginaali on ennusteissamme vertailukauden tasolla ja absoluuttinen liikevoitto nousee hieman. Uskomme ohjeistuksen viime vuoden tasoisesta koko vuoden oikaistusta liikevoitosta pysyvän ennallaan.

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Tilastokeskus julkaisi eilen dieselin keskihinnan elokuulta. Hinta nousi voimakkaasti keväällä Venäjän aloittaman sodan seurauksena ja kävi kesäkuussa korkeimmillaan lähes 2,5 eurossa. Sen jälkeen hinta on kuitenkin laskenut. Diesel on Lassila & Tikanojalle merkittävä kuluerä, joten hinnan lasku/tasaantuminen helpottaa yhtiön kustannuspaineita.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Lassila & Tikanojan Q2:n oikaistu liikevoitto parani viime vuodesta ja ylitti hieman odotuksemme.

Analyytikon kommentti
22.7.
2022

Lassila & Tikanoja julkisti aamulla Q2-raporttinsa. Oikaistu liikevoitto kehittyi hieman odotuksiamme paremmin nousten viime vuoden 10 MEUR:sta 11 MEUR:oon.

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Lassila & Tikanoja julkistaa Q2-raportin perjantaina noin klo 08.00. Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen selvästi vertailukaudesta yritysostojen ja hinnankorotusten tukemana, mutta operatiivisen tuloksen jäävän vertailukauden tasolle nousevien kustannusten takia.

Analyytikon kommentti
27.6.
2022

Delete, joka on Lassila & Tikanojan kilpailija teollisuuspuhdistus- ja kierrätysliiketoiminnoissa, ilmoitti torstaiaamuna myyvänsä kierrätysliiketoimintansa Remeolle, joka taas on L&T:n Ympäristöpalvelut -toimialan suurin kilpailija.

Analyytikon kommentti
22.6.
2022

Lassila & Tikanoja toimii ympäristö- teollisuus- ja kiinteistöpalveluissa Suomessa ja Ruotsissa. Markkinat ovat luonteeltaan defensiivisiä ja yhtiöllä on hyvät markkina-asemat sekä kasvupotentiaalia ympäristövaatimusten ja -tietoisuuden noustessa.

Lassila & Tikanoja

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas