Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

LeadDesk

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
29.8.
2022

LeadDeskin kasvu on saanut viime vuosina kolhuja ja nyt vuoden toisella kvartaalilla energiakriisi iski yhtiön lukuihin. Analyytikko Antti Luiro kommentoi yhtiön haasteita, kasvunäkymiä ja arvostusta.

inderesTV
25.8.
2022

LeadDeskin kasvuun osui uusia harmeja markkinasta ja yhtiön omistajilta vaaditaankin kärsivällisyyttä. Toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto analyytikko Antti Luiron haastattelussa.

inderesTV
2.5.
2022

LeadDesk julkaisi odotuksiemme mukaisen Q1-tuloksen ja palasi kasvun tielle viime vuoden haastavan loppupuoliskon jälkeen. Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

inderesTV
28.4.
2022

LeadDesk tähyää uusia aluevaltauksia kasvukolhuista huolimatta. Toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto kommentoi yhtiön kuulumisia analyytikko Antti Luiron haastattelussa.

inderesTV
25.2.
2022

LeadDeskin H2-luvut jäivät odotuksistamme ja yhtiön kasvutarina sai kolauksen. kasvunäkymät ja -edellytykset ovat kuitenkin mielestämme edelleen hyvät. Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

inderesTV
24.2.
2022

LeadDesk onnistui toisella vuosipuoliskolla yritysostoissa, kiihdytti kasvua Enterprise-segmentissä sekä jatkoi kansainvälistymistä Euroopassa. Toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto kommentoi analyytikko Antti Luiron haastattelussa.

inderesTV
24.1.
2022

Kasvuyhtiöillä meno on ollut pörssissä haipakkaa, mutta suunta ei ole enää ollutkaan ylöspäin. Analyytikko Antti Luiro kommentoi, mistä teknologiyhtiöissä oikein maksetaan ja mitä ajatuksia pulkkamäki herättää.

inderesTV
11.1.
2022

Siirtymä pilviohjelmistoihin on ollut ohjelmistomarkkinoiden keskeisenä trendinä jo pitkään. Miltä markkinatilanne näyttää ja mikä on Helsingin pörssin yhtiöiden asema kilpailussa? Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

inderesTV
5.1.
2022

LeadDesk on tehnyt määrätietoisia kasvuinvestointeja hyötyäkseen markkinansa vahvasta kasvusta. Suurasiakasmyynnistä on nousemassa yhtiölle uusi orgaanisen kasvun moottori pienten ja keskisuurten asiakkaiden rinnalle. Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

inderesTV
10.12.
2021

LeadDeskin arki sujuu tuttuun tapaan yrityskauppojen integraatioiden merkeissä. Toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto kertoo syksyn kuulumiset analyytikko Antti Luiron haastattelussa.

LeadDesk

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas