Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Metso Outotec

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
22.7.
2021

Metso Outotecin eilinen tilausjulkistus oli kooltaan niin merkittävä, että olemme päivittäneet ennusteitamme huomioimaan tilauksen. Tilaus oli myös riskiprofiililtaan edullinen ja arvioidulta kannattavuudeltaankin kohtuullinen.

Analyytikon kommentti
22.7.
2021

Metso Outotecin eilinen tilausjulkistus oli kooltaan niin merkittävä, että olemme päivittäneet ennusteitamme huomioimaan tilauksen. Tilaus oli myös riskiprofiililtaan edullinen ja arvioidulta kannattavuudeltaankin kohtuullinen. Metso Outotecin osake on edeleen houkuttelevasti hinnoiteltu.

Tiedotteet
21.7.
2021

Metso Outotec Oyj:n pörssitiedote, sisäpiiritieto, 21.7.2021 klo 11.30 paikallista aikaa

Metso Outotec on tehnyt merkittävän sopimuksen uuden kuparisulaton suunnittelusta ja teknologiatoimituksesta Gresikiin Itä-Jaavan alueelle Indonesiaan. Sulattotoimitukseen sisältyvät myös teknologialisenssit. Hankkeen omistaa PT Freeport Indonesia ja sen rakentamisesta ja toimituksesta vastaa PT Chiyoda International. Neljä viidesosaa noin 360 miljoonan euron sopimuksesta on kirjattu Metallit-segmentin vuoden 2021 kolmannen vuosineljänneksen ja loput Mineraalit-segmentin saatuihin tilauksiin.

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

Metso Outotecin (MO) verrokki ja osin kilpailija Sandvik raportoi perjantaina Q2-lukunsa.

inderesTV
8.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsauta inderesTV:stä livenä! 

Analyytikon kommentti
2.7.
2021

Olemme tarkastelleet isoimpien konepajojen konsensusodotuksia tulevasta tuloskehityksestä ja verranneet niitä historiallisiin ja nykyisiin arvostuskertoimiin. Havaintomme tukevat käsitystämme KONEen ja Wärtsilän korkeista arvostuskertoimista.

Analyytikon kommentti
23.6.
2021

Metso Outotec (MO) tiedotti eilen toimittavansa useita energiatehokkaita hienojauhatusmyllyjä Ferrexpon rautamalmikaivokseen Ukrainaan. Tämän tyyppisen tilauksen arvo vaihtelee yhtiön mukaan 30-40 MEUR:n välillä toimituslaajuuden mukaan.

Analyytikon kommentti
17.6.
2021

Olemme keskustelleet suomalaisten konepajojen kanssa koko alkuvuoden kasvaneista logistiikkahaasteista ja etenkin konttipulan vaikutuksista.

Analyytikon kommentti
16.6.
2021

Metso Outotecin (MO) tähän mennessä Q2:lla julkistamien yksittäisten tilausten vahva kehitys jatkui eilen ja julkistettujen tilausten arvo on jo yli kaksi kertaa koko Q2’20:n vastaava luku.

Tiedotteet
9.6.
2021

Metso Outotec Oyj:n pörssitiedote 09.06.2021 klo 15.00 paikallista aikaa

Tämä tiedote on korjaus 8.6.2021 klo 17.00 lähetettyyn tiedotteeseen. Tähän tiedotteeseen on lisätty tiedot liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimivasta henkilöstä.
Metso Outotec Oyj on saanut seuraavan EU:n Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen N:o 596/2014 mukaisen ilmoituksen johtohenkilön tai johtohenkilön lähipiirin liiketoimista Metson Outotecin osakkeilla.

Metso Outotec