Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Norrhydro

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
19.2.
2023

Norrhydron H2-luvut jäivät kautta linjan odotuksistamme tehdasmuuton vaikutusten oltua selvästi odotuksiamme suurempia. Vuoden 2023 kannattavuusohjeistus oli pettymys ja ennusteemme on reagoinut vastaavasti, mutta 2024:stä eteenpäin muutokset ovat vähäisempiä.

Analyysi
13.11.
2022

Norrhydron osakekurssi on edelleen merkittävästi alempana kuin H1’22-raportin julkistuspäivänä. Mielestämme laskulle ei ole perusteita, sillä kysyntä- ja kannattavuusajurit ovat liikkuneet enemmänkin suotuisaan suuntaan.

Analyysi
19.8.
2022

Norrhydron H1-luvut menivät ristiin odotustemme kanssa liikevaihdon ylittäessä ja marginaalien alittaessa ennusteemme.

Analyysi
20.4.
2022

Norrhydro nosti keskiviikkona reippaasti vuoden 2022 liikevaihto-ohjeistustaan. Tulosohjeistusta ei kuitenkaan vieläkään annettu ja samalla yhtiö muistutti geopoliittisen tilanteen ja koronan yhtiölle H2’22:lla aiheuttamista riskeistä.

Analyysi
13.2.
2022

Norrhydron H2-luvut olivat odotuksia vahvemmat sekä liikevaihdon että etenkin suhteellisen kannattavuuden osalta. 2022-2023:n kasvuedellytykset ovat hyvät, vaikka NorrDigi ei vielä olekaan merkittävässä roolissa.

Analyysi
22.12.
2021

Norrhydron positiivisen tulosvaroituksen taustalla on perinteisten sylintereiden odotettua vahvempi kysyntä vanhoilta asiakkailta samalla kun yhtiö on tavoitteidensa mukaisesti hankkinut myös uusia asiakkaita.

Analyysi
15.12.
2021

Norrhydron osakekurssi on noteerauksen alun kurssipompun jälkeen laskenut 13 % ja stabiloitunut. Osakkeen arvostuskuva on nyt aiempaa parempi ja yhtiön pitkän tähtäimen kasvu- ja tulosnäkymät edelleen vahvoja.

Analyysi
1.12.
2021

Norrhydro suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa sekä toimittaa hydraulisylintereitä raskaisiin mobiileihin työkoneisiin lukuisille toimialoille. Yhtiön kasvu- ja tuloshistoria on vankka ja se tavoittelee nyt merkittävää kasvuloikkaa kehittämänsä NorrDigi-sylinteriteknologian avulla.

Analyysi
14.11.
2021

Norrhydro kehittää ja valmistaa hydraulisylintereitä raskaisiin mobiileihin työkoneisiin lukuisille toimialoille. Yhtiön kasvu- ja tuloshistoria on vankka ja se tavoittelee nyt merkittävää kasvuloikkaa kehittämänsä NorrDigi-sylinteriteknologian avulla.

Norrhydro

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas