Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Orion

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
31.3.
2020

Moro! Miksi ja miten Orion on yhä itsenäisenä säilynyt? Eikö yhtiö olisi hyvä ostokohde isommalle?

Inderes Q&A
10.2.
2020

Lähinnä kyse on Elisan ja Orionin tavoitehintojen poikkeaminen osakkeen kurssitasoista. Miksi siis osakkeista kannattaisi maksaa reilusti yli tavoitehinnan (ottaen tietenkin huomioon, milloin viimeksi tavoitehintaa on tarkistettu). Toisaalta kysymyksen voisi asettaa myös niin, että analyytikkojen näkemykset eroavat huomattavasti markkinoista. Ovatko kuitenkin markkinat aina oikeassa?

Inderes Q&A
6.2.
2020

hei! onko teidä pakko jatkaa orionin kurssin painamista,minä aion irtisanoa premium jäsenyyteni.

Inderes Q&A
14.11.
2019

hei! mitä mieltä olette orionin kurssinoususta,vastoin teidän suositusta vastaan,onko jotain tietoa mikä nostaa kurssia noin voimakkaasti,ei se kai pelkästään ole defensiivisyytestä johtuvaa,voisiko olla uuden lääkkeen ennakkomyynnnit niin suuret usassa.

Inderes Q&A
12.2.
2019

Mistä johtui noinkin vahva kurssilasku?

Inderes Q&A
8.2.
2019

Moi En tajunnut tätä pika-analyysia. Kaikki tuloksen osat on hyviä, mutta näkymä odotuksia heikompi jonkun etappimaksun takia. Voisiko vähän avata tuota analyysin tokaa virkettä.

Inderes Q&A
29.8.
2018

Hei! Nyt roastia kehiin ja Orionin ceo tai cfo roustauspenkkiin. Hieno firma jolla on jos minkälaista toimintaa portfoliossa. Strategia silti vähän hämärä.

Inderes Q&A
7.8.
2018

Onko Orionin tulevaisuus fuusioitumisessa toisen lääkeyhtiön kanssa?

Inderes Q&A
12.2.
2018

Olisiko eilisen (7.2.2018) kurssilaskun jälkeen "pidä"- tai jopa "lisää"-suositus osuvampi kuin vähennä? Aamun (8.2.2018) kurssikehitys viittaa tähän. Yhtiön pääoman tuotto ja omavaraisuus sekä osinko sijoittuu uusillakin ennusteilla pörssin kärjen tuntumaan. Viime vuoden suositushistoriaa noudattamalla osakas olisi välttynyt merkittäviltä tuotoilta (tosin loppupäässä olisi myös säästynyt tappioilta)

Inderes Q&A
23.11.
2017

Moi! Miksi suosittelette Orionin vähentämistä, vaikka yhtiö on varma voittoa tekevä yhtiö, jolla on velkaa vähän ja tuotekehitysputkessa tulossa uusia mullistavia lääkkeitä, jotka vaikuttavat kurssiin merkittävästi. (tekstiä muokattu sujuvammaksi)

Orion