Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Orion
6423 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 43.44 ALIN 43.17 VAIHTO (KPL) 250 730
MYYNTI 43.48 YLIN 43.76 VAIHTO (VAL) 10,892 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Tulevat tapahtumat

5
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2019

hei! mitä mieltä olette orionin kurssinoususta,vastoin teidän suositusta vastaan,onko jotain tietoa mikä nostaa kurssia noin voimakkaasti,ei se kai pelkästään ole defensiivisyytestä johtuvaa,voisiko olla uuden lääkkeen ennakkomyynnnit niin suuret usassa.

Tyyppi: inderes_qa
12.2.
2019

Mistä johtui noinkin vahva kurssilasku?

Tyyppi: inderes_qa
8.2.
2019

Moi En tajunnut tätä pika-analyysia. Kaikki tuloksen osat on hyviä, mutta näkymä odotuksia heikompi jonkun etappimaksun takia. Voisiko vähän avata tuota analyysin tokaa virkettä.

Tyyppi: inderes_qa
29.8.
2018

Hei! Nyt roastia kehiin ja Orionin ceo tai cfo roustauspenkkiin. Hieno firma jolla on jos minkälaista toimintaa portfoliossa. Strategia silti vähän hämärä.

Tyyppi: inderes_qa
7.8.
2018

Onko Orionin tulevaisuus fuusioitumisessa toisen lääkeyhtiön kanssa?

Tyyppi: inderes_qa
12.2.
2018

Olisiko eilisen (7.2.2018) kurssilaskun jälkeen "pidä"- tai jopa "lisää"-suositus osuvampi kuin vähennä? Aamun (8.2.2018) kurssikehitys viittaa tähän. Yhtiön pääoman tuotto ja omavaraisuus sekä osinko sijoittuu uusillakin ennusteilla pörssin kärjen tuntumaan. Viime vuoden suositushistoriaa noudattamalla osakas olisi välttynyt merkittäviltä tuotoilta (tosin loppupäässä olisi myös säästynyt tappioilta)

Tyyppi: inderes_qa
23.11.
2017

Moi! Miksi suosittelette Orionin vähentämistä, vaikka yhtiö on varma voittoa tekevä yhtiö, jolla on velkaa vähän ja tuotekehitysputkessa tulossa uusia mullistavia lääkkeitä, jotka vaikuttavat kurssiin merkittävästi. (tekstiä muokattu sujuvammaksi)

Tyyppi: inderes_qa
15.11.
2017

Miten analyyseissanne on arvostettu Orionin ja Bayerin yhteinen darolutamidi kehitysohjelma? Kuinka suuri voisi kyseisen, jo aika pitkällä olevan, yhteistyön potentiaali olla parhaimmillaan? Kiinnostaa noin vuosien 2018-23 jakso. t. M. Fredrikson

Tyyppi: inderes_qa
12.10.
2017

Aika huisia nämä eri talojen analyysit. Nordean tavoitehinta on 50 e osta ja teillä 38 e vähennä. Oisko jotain siltä väliltä? No itsehän se lopullinen analyysi ja päätös on tehtävä. Tämä lähinnä vaan kommentti ja ihmettely, kun näitä analyysejä lueskelee, mihin kenelläkin analyysit perustuu.

Tyyppi: inderes_qa
29.9.
2017

Kurssi on kääntynyt laskusuuntaan, koska Oriolasta johtuvien lääkkeiden jakeluvaikeuksien pelätään heikentävän myyntiä? Ovatko analyytikot arvioineet tätä?

Orion

Orion lyhyesti

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä.

Orionin asiakaspiiri koostuu pääasiassa sairaanhoidon ja terveydenhuollon palveluntuottajista ja ammattilaisista. Asiakkaita ovat esimerkiksi erikois- ja yleislääkärit, eläinlääkärit, apteekit, sairaalat, terveyskeskukset, lääkäriasemat ja laboratoriot. Myös kuluttajat lemmikkeineen ovat tärkeä asiakasryhmä.

Orionin päämarkkina-alue on Suomi, jossa yhtiö on selvä markkinajohtaja. Orionin tuotteita on markkinoilla yli 100 maassa, ja konsernin oma ihmislääkkeiden myyntiorganisaatio kattaa lähes kaikki keskeiset Euroopan markkinat. Muilla alueilla Orionin tuotteita myyvät useat yhteistyökumppanit. Kaikki Orionin tehtaat ja valtaosa T&K-toiminnoista sijaitsevat Suomessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Orionin A- ja B-osakkeet ovat listattuina Nasdaq Helsingissä.

Orionin sijoittajasuhdesivut