Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Orion
6423 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 43.44 ALIN 43.17 VAIHTO (KPL) 250 730
MYYNTI 43.48 YLIN 43.76 VAIHTO (VAL) 10,892 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Tulevat tapahtumat

5
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
23.1.
2020

Orion tiedotti torstaiaamuna, että Japanin terveysministeriö on myöntänyt Orionin ja Bayerin yhdessä kehittämälle eturauhassyöpälääke darolutamidille myyntiluvan Japanissa kauppanimellä Nubeqa.

Tyyppi: news
13.1.
2020

Ammattiliitto Pro ja Kemianliitto ilmoittivat sunnuntaina toimihenkilöiden ja työntekijöiden lakoista ja ylityökielloista lukuisissa yrityksissä eri toimialoilla.

Tyyppi: news
2.1.
2020

Orion tiedotti maanantaina, että Orion ja taiwanilainen Lotus Pharmaceutical ovat tehneet markkinointi- ja jakelusopimuksen koskien Orionin kehittämiä Parkinsonin taudin hoitoon tarkoitettuja Stalevo ja Comtan -lääkkeitä osassa Aasiaa.

Tyyppi: news
8.8.
2019

Orion tiedotti keskiviikkona, että Orionin ja Bayerin yhdessä kehittämän eturauhassyöpälääke Darolutamidin (kauppanimi Nubeqa) myynti on alkanut Yhdysvalloissa.

Tyyppi: news
31.7.
2019

Orion tiedotti keskiviikkoaamuna, että Yhdysvaltain lääkeviranomainen FDA on myöntänyt nopeutetun arvioinnin menettelyllä (Priority Review) myyntiluvan darolutamidille, joka on uusi lääke etäpesäkkeettömän, kastraatioresistentin eturauhassyövän hoitoon.

Tyyppi: news
23.5.
2019

Osallistuimme keskiviikkona Orionin pääomamarkkinapäivään Helsingissä. Tilaisuudessa käytiin läpi eri liiketoimintojen tilannetta, tulevaisuudennäkymiä ja tuotekehitysputkea.

Orion

Orion lyhyesti

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä.

Orionin asiakaspiiri koostuu pääasiassa sairaanhoidon ja terveydenhuollon palveluntuottajista ja ammattilaisista. Asiakkaita ovat esimerkiksi erikois- ja yleislääkärit, eläinlääkärit, apteekit, sairaalat, terveyskeskukset, lääkäriasemat ja laboratoriot. Myös kuluttajat lemmikkeineen ovat tärkeä asiakasryhmä.

Orionin päämarkkina-alue on Suomi, jossa yhtiö on selvä markkinajohtaja. Orionin tuotteita on markkinoilla yli 100 maassa, ja konsernin oma ihmislääkkeiden myyntiorganisaatio kattaa lähes kaikki keskeiset Euroopan markkinat. Muilla alueilla Orionin tuotteita myyvät useat yhteistyökumppanit. Kaikki Orionin tehtaat ja valtaosa T&K-toiminnoista sijaitsevat Suomessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Orionin A- ja B-osakkeet ovat listattuina Nasdaq Helsingissä.

Orionin sijoittajasuhdesivut