Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Orion
6416 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 43.44 ALIN 43.17 VAIHTO (KPL) 250 730
MYYNTI 43.48 YLIN 43.76 VAIHTO (VAL) 10,892 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Tulevat tapahtumat

5
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
15.1.
2020

Orion Q4'19 5.2.2020 kello 13:30 alkaen

Tyyppi: video
30.11.
2019

Orion – Väyliä kohti 2025 kasvutavoitetta, Jari Karlson, talousjohtaja, Orion Oyj https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/orion

Tyyppi: video
26.11.
2019

Sijoitus Invest 2019 -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa ti-ke 26.-27.11.2019. Tapahtumasta streamataan molempien päivien esitykset Päälavalta, Talouslavalta ja Pörssilavalta ja tallenteet ovat katsottavissa myös tapahtuman jälkeen.

Tapahtuma on maksuton ja ilmoittautumaan pääset täältä!

Tyyppi: video
25.4.
2019

Orionin Q1-tulos ei yltänyt meidän eikä konsensuksen ennusteisiin liikevaihdon ja liikevoiton osalta. Taustalla mm. vanhojen alkuperälääkkeiden myynnin lasku, markkinointi- ja myyntipanostukset ja tuotekehitysinvestoinnit, joista aiheutuu kuluja. Katseet kääntyvät siihen, miten darolutamidi-lääkkeen myyntilupahakemukset etenevät Yhdysvalloissa.

Osavuosikatsaukseen: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/orion-konsernin-osavuosikatsaus-1-32019

Tyyppi: video
18.7.
2018

Ida ja analyytikko Petri Kajaani keskustelevat Orionin Q2'18 tuloksesta ja miten sijoituscase on edennyt sen jälkeen, kun käännyimme keväällä positiivisiksi osakkeen suhteen.

Orionia voi seurata inderes.fi täällä https://www.inderes.fi/yhtiot/orion

Tyyppi: video
4.4.
2018

Olemme kääntyneet Orionissa ensimmäistä kertaa positiiviselle puolelle voimakkaan kurssilaskun jälkeen. Analyytikko Petri Kajaani käy läpi Pulkkisen kanssa Orionia sijoituskohteena. Vaikka lääkeala ei ole enää "entisaikojen El Dorado", on osake tällä hetkellä houkuttelevasti arvostettu.

Orionin uusin yhtiöraportti on luettavissa kaikille vapaasti täältä https://www.inderes.fi/kaannymme-jyrkan-kurssilaskun-jalkeen-positiivise...

Orion

Orion lyhyesti

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä.

Orionin asiakaspiiri koostuu pääasiassa sairaanhoidon ja terveydenhuollon palveluntuottajista ja ammattilaisista. Asiakkaita ovat esimerkiksi erikois- ja yleislääkärit, eläinlääkärit, apteekit, sairaalat, terveyskeskukset, lääkäriasemat ja laboratoriot. Myös kuluttajat lemmikkeineen ovat tärkeä asiakasryhmä.

Orionin päämarkkina-alue on Suomi, jossa yhtiö on selvä markkinajohtaja. Orionin tuotteita on markkinoilla yli 100 maassa, ja konsernin oma ihmislääkkeiden myyntiorganisaatio kattaa lähes kaikki keskeiset Euroopan markkinat. Muilla alueilla Orionin tuotteita myyvät useat yhteistyökumppanit. Kaikki Orionin tehtaat ja valtaosa T&K-toiminnoista sijaitsevat Suomessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Orionin A- ja B-osakkeet ovat listattuina Nasdaq Helsingissä.

Orionin sijoittajasuhdesivut