Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Outokumpu

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
5.2.
2021

Analyytikon kommentti
2.2.
2021

Konsensuksen tapaan odotamme operatiivisen tuloksen laskeneen vahvasta vertailukaudesta ja raportoitua tulosta painaa entisestään kertaluonteinen negatiivinen kirjaus henkilöstövähennyksistä. Emme odota yhtiön maksavan osinkoa tuloksellisesti heikolta vuodelta 2020.

Analyytikon kommentti
23.12.
2020

Outokumpu tiedotti tiistaina saaneensa marraskuussa aloitetut yt-neuvottelut päätökseen. Neuvotteluiden lopputuloksena Outokumpu vähentää henkilöstömääräänsä Suomessa 250:lla, Saksassa 230:lla ja Ruotsissa 170:llä.

Analyytikon kommentti
21.12.
2020

Ferrokromin Euroopan sopimushinta asettuu Q1’21:lla 1,175 dollariin naulalta ja siten sopimushinta nousee noin 3 % edellisen kolmen kvartaalin hintatasoon nähden (Q1-Q4-20: 1,14 $/lb). Hintataso on karkeasti linjassa edellisen seitsemän vuoden 1,16 $/lb:n keskiarvon kanssa.

Analyytikon kommentti
16.12.
2020

Outokumpu antoi eilen positiivisen tulosvaroituksen Q4:n ruostumattoman teräksen toimituksien sekä oikaistun käyttökatteen kehityksen oltua aiempia odotuksia vahvempaa.

Analyytikon kommentti
2.11.
2020

Outokumpu julkistaa Q3-raporttinsa ensi torstaina. Konsensuksen tapaan odotamme yhtiön liikevaihdon sekä operatiivisen tuloksen laskeneen vertailukaudesta heikkoa markkinatilannetta peilaten. Tulosjulkistuksen yhteydessä huomion varastaa keväällä aloittaneen toimitusjohtajan odotettu strategiapäivitys, kun taas odotettavasti heikot Q3-luvut ovat sivuroolissa.

Analyytikon kommentti
30.9.
2020

Outokumpu tiedotti tiistaina saaneensa päätökseen Long Products -segmentin strategisen tarkastelun, joka aloitettiin alkuvuodesta. Tarkastelun tuloksena yhtiö on päättänyt aloittaa liiketoiminta-alueen tulosparannusohjelman.

Analyytikon kommentti
21.9.
2020

Ferrokromin sopimushinta asettuu Q4’20:lla 1,14 dollariin naulalta ja siten sopimushinta pysyy alkaneella kvartaalilla vakaana suhteessa kahden edellisen kvartaalin hintatasoon. Hintataso on myös karkeasti linjassa edellisen seitsemän vuoden 1,14 $/lb:n keskiarvon kanssa.

Outokumpu

Outokumpu lyhyesti

Outokumpu on ruostumattoman teräksen ykkönen maailmassa. Asemamme perustuu kykyymme räätälöidä ruostumatonta terästä lähes mihin tahansa muotoon ja käyttötarkoitukseen. Ruostumaton teräs on ympäristöä säästävä, kierrätettävä ja luja materiaali, joka on suunniteltu kestämään ikuisesti. Yhteiskunnan perusrakenteiden ja kuuluisien maamerkkien lisäksi asiakkaamme valmistavat ruostumattomasta teräksestä tuotteita kotitalouksien ja teollisuuden käyttöön. Tavoitteenamme on olla ruostumattoman teräksen johtaja, joka luo alan parhaan arvon olemalla asiakassuuntautunut ja tehokas. Outokummun palveluksessa on 10 000 ammattilaista yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingissä.